Rigtig god oplevelse 😊 Flot udvalg, hurtig levering og god kvalitet. Bestillingen gik nemt, og varen levede helt op til forventningerne. Handler gerne her igen!
Virkelig flot tøj, god kvalitet, fin service og hurtig levering. Jeg vil til enhver tid anbefale dem.
Mega fede bukser i lækker kvalitet. Købte i 2 str. dog er der gået snart 4 uger og jeg har stadig ikke hørt fra dem eller modtaget min returnering. Aldrig har jeg oplevet noget ringerer
Rigtig god kundeservice! Jeg havde bestilt en af deres flatterende bikinier, men da underdelen ikke passede alt for godt, lavede jeg en ombytning. Jeg skrev dog til dem for at høre, hvordan udsigterne... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dansk Tøjbrand
København K, Dänemark
- Hello@oramora.com
- oramora.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering, god kundeservice (hurtig svar via mail). Og t-shirten er perfekt og i super god kvalitet!
Fin leveringstid og rigtig god kvalitet…
Fin leveringstid og rigtig god kvalitet på den købte trøje👍
Jeg har ikke modtaget varen
Rimelig hurtig levering.
Rimelig hurtig levering.
Mange rigtig fine produkter at vælge imellem
Alt for lang leveringstid.
Købte en t shirt derfra og den er super…
Købte en t shirt derfra og den er super lækker og kom hurtigt.
Ikke styr på reklamationsret
Virksomheden “Ora Mora” solgte mig en blazer, der havde en væsentlig mangel inden jeg købte varen. Denne mangel blev ikke oplyst inden jeg købte varen. Derfor kontaktede jeg dem, hvor jeg fik som svar, at eftersom varen er brugt og er over 2 år gammel, så var det ikke deres ansvar, og JEG skulle kontakte den oprindelige producent. Dette er uetisk korrekt. Virksomheden afskriver sig et ansvar, selvom reglerne, når det er forbrugerkøb, er præceptive. De henviser mig til den oprindelig producent, selvom jeg er DERES kunde. Købeloven dækker også brugte genstande herunder varen jeg købte hos dem. Selvom varen er over 2 år gammel, så har man som forbruger 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Først efter utallige mails ville de tilbyde mig en kompensation på 15% af varens pris. Dette gik jeg med til, men jeg synes ikke, at det er iorden, at jeg som forbruger har mere styr på mine rettigheder end virksomheden selv har.
Fedt brev og lækker trøje
jeg købte en t-shirt den 13 og i dag er…
jeg købte en t-shirt den 13 og i dag er det den 24 og jeg har ikke fået den i nu... jeg har skrevet til dem men ikke intet svar. dårlig oplevelse
Kanon service
Kanon service.
Købte en T-shirt, som desværre havde snavspletter på ved ankomst.
Jeg fik valgmuligheden om at bytte, eller refundering af 50% af købsprisen.
Jeg valgte det sidste, da pletterne let afgik ved første vask.
Rigtig godt!
god oplevelse
god oplevelse, hurtig levering. bestilte easy t-shirt - MEGA fed!! kommer også til at bestille når de nye farver kommer🤍 kan kun anbefales at handle på oramora.dk
Super fin oplevelse at handle hos Ora…
Super fin oplevelse at handle hos Ora Mora Vintage. Gør det gerne igen 👏🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.