Zeer snelle verzending en mooie kwaliteit broek, helaas paste hij niet. De retourzending aanmelden is wat omslachtig, je moet een formulier printen, zelf een retouretiket regelen (wel fijn dat je... Mehr ansehen
Door een fout van postnl was alles wat misgelopen maar de klantenservice van OTDEE is echt top! Ik kreeg meteen de bestelling opnieuw, zonder gedoe. Ook de kleding zit heerlijk en is precies zoals op... Mehr ansehen
Snelle verzending, netjes verpakt. Ik had verschillende items besteld waaronder een blouse in maat L/XL, helaas was de verkeerde maat verzonden, maar na bericht naar de klantenservice kreeg ik een ret... Mehr ansehen
Afgelopen weekend een bestelling geplaatst, welke de volgende dag al bezorgd werd! Alleen miste er 1 item, ik heb contact opgenomen met de klantenservice en werd heel goed en snel geholpen! Het item... Mehr ansehen
Het was 2018 toen ik samen met mijn vriend Lars op een berg in Kaapstad aan het brainstormen was over de toekomst. Wat wil ik nog? Ik ben influencer (of je het nou zo wilt noemen of niet), heb een enorm bereik en bovenal, ik heb een visie! Ik zie dingen soms anders dan anderen en juist daardoor zie ik ze weer net zoals de rest… als je snapt wat ik bedoel. We bedachten een kledingmerk, outfit of the Dee (oftewel: OOTDEE). Een merk waarin mijn kleding, de kleren die ik écht mooi vind en het allerliefste draag, de hoofdrol krijgt. Stofjes die ik lekker vind zitten, lengtes die passen bij mijn figuur (en jou hopelijk ook prachtig staan), realistische prijzen en geen poespas. 5 jaar later is het zo ver. OOTDEE is live en jullie reacties liegen er niet om: jullie zijn net zo enthousiast als ik!! OOTDEE is geen kledingmerk dat mega moet worden. Het is een webshop waarin jullie kunnen kopen waar ik gek op ben. Niet meer, niet minder. Heb je wat leuks besteld? Dan zie ik je reactie (met foto) heel graag tegemoet op Instagram! Dankjewel voor je support. Liefs, Dee
Niederlande
- klantenservice@ootdee.nl
- ootdee.nl
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Betrouwbaar
Kort, maar krachtig: een betrouwbare webshop!
Het bestelde item was voor mij helaas niet passend, maar de kwaliteit is top. OOTDEE heeft een fijne en snelle klantenservice. Tijdens het retour sturen van mijn item is er bij de post iets mis gegaan. Voor beide partijen erg vervelend. OOTDEE heeft het netjes opgelost, ondanks dat het niet hun fout was. Ik heb een waardebon gekregen die ik bij mijn volgende bestelling kan gebruiken. Bedankt Lars! Groet, Loïs

Topservice
Topservice toen bleek dat mijn broek door een fabrieksfoutje niet goed zat. Naar volle tevredenheid opgelost. Dank!

Antwort von OOTDEE
Goede service en erg klantvriendelijk!
Na een dag was de bestelling al binnen.
Helaas zat er op een broekje een vlek, en heb ik hierover gemaild met een foto erbij. Er was heel snel reactie en ze hebben een nieuwe opgestuurd. Echt super fijn! Ik ben er erg blij mee, de kleding is van mooie kwaliteit! Hele snelle en goede service, complimenten!

Antwort von OOTDEE
OOTDEE levert goede en snelle service.
OOTDEE levert goede en snelle service.