Zeer teleurstellend, ontbijtje besteld en niet geleverd. Klantenservice neemt op en geeft aan dit vaker mee te maken… mijn gedachten, doe er dan wat mee! Als je voor een mooi moment denkt “laat ik... Mehr ansehen
Een verrassingsontbijt besteld voor een stel verse ouders. Kwamen een uur te vroeg. En dat op een zondag.. Vervolgens bleek dat de luxe broodjes niet meegeleverd zijn en ook de muffin niet.... Mehr ansehen
Voor moederdag een ontbijtje besteld omdat wij in het buitenland verblijven. Het werd keurig op tijd bezorgd. Toen wij (schoon)moeder belden zat zij nog heerlijk te smikkelen. Ze was heel blij en... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bestel nu online een ontbijt als verrassing bij ontbijtservice.nl. Keuze uit meerdere ontbijtvariaties. Verras hem of haar ook met een leuk artikel bij het ontbijt.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
BESTEL HIER NIET!
Als je voor een mooi moment denkt “laat ik iemand eens lekker verwennen met een ontbijtje” BESTEL HIER DAN NIET!! Een hoop stres en geen ontbijtje…
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit. Ik had een ontbijt besteld voor mijn vriend zijn verjaardag als verrassing, tussen 8 en 9 zouden ze leveren. Om 10uur gebeld waar het ontbijt bleef (weg verrassing ondertussen), de bezorger was niet bereikbaar. Ze komen niet met een alternatief of oplossing en laten het volledig bij jou.
Geld is wel gelijk teruggestort, maar erna nog een tegemoetkoming zodat je een positievere review kan schrijven zit er niet in. Ze reageren niet en als ze reageren, blijkt dat ze de mail niet goed gelezen hebben. Ik heb het idee dat ze geen goede reviews willen en dat klantenservice hun onbekend is.
Op hun eigen site kan ik geen review schrijven, dan krijg ik een 'foutmelding'...
Ik zou afraden om er te bestellen, zonde van de tijd die je ermee kwijt bent!!!
Heel slechte service
Heel slechte service. Ik wilde een ontbijt op een bijzondere locatie. Op hun verzoek een mail naar de klantenservice gestuurd maar geen reactie. Weer gebeld en ze zouden reageren. Niet dus. Vrijdag 3 juli weer gebeld met ongenoegen want ging om ontbijt op 4 juli. Uw wordt gebeld werd gezegd. Geen reactie. Dus geen ontbijt kunnen regelen. Niet blij mee! Tip: reageer altijd. Als iets niet lukt geef dat aan. Ook dat is een antwoord.
Vaderdag ontbijt nooit ontvangen
Vaderdag ontbijt nooit ontvangen. Bestel hier NIET!
Absolute aanrader
Het is precies zoals je op de foto ziet. Alles zit erbij! Lekker vers en ook op tijd bezorgd. Ook de kindjes waren super blij met hun speciaal ontbijtje. Absolute aanrader!
Teleurstelling …
Een verrassingsontbijt besteld voor een stel verse ouders.
Kwamen een uur te vroeg. En dat op een zondag..
De bezorger was onbereikbaar.
Volgende dag maar even gebeld.
De kosten werden netjes teruggeboekt.
Maar zes euro terug van een mislukt ontbijt van 65 euro is natuurlijk wel erg suf.
Ik had liever een andere compensatie gezien maar van het beloofde overleg kwam niets terecht.
Mijn advies? Niet bestellen hier.
Perfect op tijd geleverd
Perfect op tijd geleverd, het ontbijt was vers en best veel. Dit was in de woonplaats Schijndel in een woord geweldig
Fantastisch ontbijt
Voor moederdag een familieontbijt besteld, het werd keurig op tijd bezorg en zag er fantastisch uit. Alles was vers en er was zoveel dat we het met 4 man niet eens allemaal opkregen
Wij waren zeer tevreden en zullen zeker nog eens bestellen
Een heerlijke en feestelijke verrassing
Voor moederdag een ontbijtje besteld omdat wij in het buitenland verblijven.
Het werd keurig op tijd bezorgd. Toen wij (schoon)moeder belden zat zij nog heerlijk te smikkelen. Ze was heel blij en verrast.
Eind maart voor 4 personen ook hier een familie-ontbijt besteld. Hier was het keurig op tijd. Deze familie vond het ook fantastisch.
Allemaal lekkere verse spullen.
Een echte aanrader om iemand te verrassen als je het niet zelf kan bezorgen.
Ik had goed contact met de…
Ik had goed contact met de klantenservice vriendelijke medewerker reageerde snel. Ik durfde de
Bestelling namelijk niet aan door de reviews, maar misschien zijn die voor een ander bedrijf, want ik was erg tevreden. Ik kon mijn bestelling namelijk annuleren.
Niet een 🌟 waardig!
Niet een 🌟 waardig!
Betaallink is slechts 40 minuten geldig en daarna geen mogelijkheid meer gehad om af te rekenen.
Gebeld, gemaild. Nog eens gebeld en gemaild, maar geen enkel contact kunnen krijgen!
Ontbijt NIET geleverd. Geannuleerd door henzelf, omdat er géén betaling is gedaan! Hoe dan? Is er een andere mogelijkheid hoe ik dat had kunnen doen ? Zorg er dan voor dat er iemand aanwezig is om je óf te woord te staan of je fatsoenlijk antwoord geeft per mail!
Wil je een leuk kado geven..Bah,bah. We hadden gelukkig al snel de buik vol van zo'n belabberde " dienst". Maar als ik de reviews zo lees is het ook niet zo erg, voor een paar plakjes goedkope troep zoveel geld betalen. Dit was eens maar NOOIT meer!
Dat noemt zichzelf "Ontbijtservice"....1 advies; laat dat "service" er maar van af, krijgen jullie daar in ieder geval geen klachten meer over!
eerste paasdag ontbijt nooit bezorgd en reageren, ho maar
Voor eerste paasdag een ontbijt besteld;
Na de afgesproken tijd op de paasochtend geen bezorger gezien.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (snap ik).
Dan maar gelijk een e-mail gestuurd op eerste paasdag.
Nooit reactie gekregen.
Een paar dagen later gebeld waar de reactie blijft.
Zou teruggebeld worden door klantenservice.
Nooit reactie gekregen.
Ben benieuwd of mijn geld terugkomt.
Conclusie: echt drama en nooit meer.
verrassingsontbijt geregeld voor een…
verrassingsontbijt geregeld voor een jarige.
afgesproken tijd tussen 7.30-8.30 uur.
om 8.30 uur wordt gebeld dat de bezorger niet was komen opdagen, dat ze het de andere morgen wilden komen brengen.
als je dit een ontbijtservice wil noemen ben je niet van deze wereld.
Ons ontbijt gekregen/alles weg kunnen gooien
Ons ontbijt gekregen, echter was alles 20 graden warm.
Alles weggegooid, vleeswaren/eieren/zuivel op die temperaturen is gevaarlijk.!
Ondanks lage temperaturen buiten van 10 graden, mijn alarmbellen gingen af !
Toch 80 euro weggegooid!
Prima smakelijk ontbijt en betaalbaar
Prima smakelijk ontbijt en betaalbaar. Niet “wauw” maar gewoon lekker. En binnen het gewenste tijdvak bezorgd. Het enige wat mist is een trackinglink om de bezorger te volgen.
Ik heb een klacht in gediend dat het…
Ik heb een klacht in gediend dat het vis assortiment in het luxe kerst ontbijt niet is geleverd en het wordt afgedaan als wel. Dit is een zeer slecht zaak.
Wat een treurig ontbijt is dit..
Wat een treurig ontbijt is dit... zelden zo'n slecht ontbijt gehad van een ontbijtservice. Zakje engelse thee, geen jus d'orange, goedkoopste ham, salami en kaas. 1 jammetje. Koude broodjes. Niets vers. Belabberd.
Aanrader!
Na de diverse negatieve reviews op deze pagina was ik wat huiverig, maar dat bleek volledig onterecht!
Vooraf uitstekend contact met de klantenservice waarbij ik goed geholpen ben.
De bestellingen (4 verschillende locaties) werden ruim op tijd bezorgd en alles zag er heel goed uit en smaakte heerlijk.
Absolute aanrader dus!
Ontbijt besteld voor schoondochter die…
Ontbijt besteld voor schoondochter die net is bevallen. Zou tussen 9-10 afgeleverd worden. Om 10.15 gebeld, we stonden in de file en zijn er om 11 uur. Geen enkele file te bekennen in de buurt. Geen sorry of excuus. En dat voor die prijs. Onbetrouwbare honden.
Slechte klantenservice
Eenmaal gemaild, driemaal gebeld, vriendelijke dames, maar geen antwoord op mijn simpele vraag of ze op het gewenste adres kunnen bezorgen.
Hoe het ontbijt van hun is, zullen we nooit weten. Maar enige service kan je dus sowieso niet verwachten.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.