Ik geef ons hout 5 sterren omdat zij als enigste een 2,2 kuubs pallet gedroogd stookhout konden leveren uit PUUR EIKEN ,....incl...transport voor 305 euro en omdat zij dit zelfs een dag sneller konde... Mehr ansehen
Goede levering en vriendelijke benadering. Het hout (haagbeuk) is ovengedroogd, vochtgehalte tussen de 17% en 23%, Dit vinden wij aan de hoge kant, hebben liever hout tussen de 8% en 12%. Wij kie... Mehr ansehen
Vriendelijke klantenservice bij mijn vragen voorafgaand aan bestelling. Bestelling werd vlot geleverd. Prachtig droog hout, mooie blokken. Prijs kwaliteit dik in orde !! Wat mij betreft volgende keer... Mehr ansehen
Al meerdere keren wat afgehaald en online besteld bij de mannen van onshout en zowel service als klantvriendelijkheid staan hoog aan het vaandel. Ook als er iets mis is tonen zij zich zeer bereidwilli... Mehr ansehen
- Brennholzhändler
- Tankstelle für alternative Kraftstoffe
- Kaminbauer
- Fachhandel für Kaminöfen
- Anbieter von Holzscheitimitaten für Gaskamine
- Unternehmen für Festbrennstoffe
Vom Unternehmen geschrieben
Verkoop van haardhout, pellets en steigerhout.
Willem Mantelstraat 28, 7742LH, Coevorden, Niederlande
- 0653552430
- info@onshout.nl
- onshout.nl
De bestelling gaat makkelijk en de…
De bestelling gaat makkelijk en de levering supersnel. Inmiddels ligt ruim 800 kilo hout in het houthok en hebben we het eerste blokje gebruikt. Fijne geur en goede ontbranding. De volgende keer bestellen we weer bij Ons Hout.
Opletten bij bezorgen
Hout op pallet besteld om het mooi gestapeld onder balkon te zetten. Bezorger kon/wilde niet met het heftruckje en richeltje van 7 cm. af waardoor alles in de regen achterbleef en ik alsnog uren aan het herstapelen was.
Naar aanleiding van de reactie:
Het hout was niet met plastic afgedekt.
En het zou helpen op de site te vermelden dat dit soort richeltjes niet “genomen” kunnen worden.
Kwaliteit van het hout is overigens prima.
En verder ga ik over mijn eigen beoordeling.

Goed en netjes geleverd
Keurig volgens afspraak geleverd
Keurig volgens afspraak geleverd wat er besteld is en nog een kleine attentie gekregen.
Leuke aanbieding.
flexibel en betrouwbaar bedrijf
Direct contact met verkoper maakt een flexibele afhandeling mogelijk. Ben hier zeer tevreden over
Goed hout en goeie service. TOP!!!
Na bestelling dezelfde avond nog bevestiging gekregen. Op de dag gebracht waarop het mij uitkwam. Netjes voor de deur afgeleverd en heel mooi droog hout (16%). Kortom, heel blij mee en heel goeie service. Volgende keer weer :-)
En nee..... ik ben geen relatie of zo van onshout
Prachtig hout
Prachtig hout. Prettige bezorger.
Wat verbetering behoeft is eerder een mailtje sturen met de datum van levering
Top hout en snel en netje geleverd.
Super geregeld
Super geregeld. Besteld via de website en vanmorgen is het hout geleverd. Mooi hout, keurig gestapeld op pallet.
Snelle levering en mooi hout niet al te…
Snelle levering en mooi hout niet al te kleine stukken. Het brand prachtig
Snelle levering en goed hout
Snelle levering, goede afspraken en vooral goed en mooi gestapeld hout
Goed hout voor een scherpe prijs
Goed hout voor een scherpe prijs. Geleverd volgens afspraak.
Het hout werd netjes op de oprit gezet…
Het hout werd netjes op de oprit gezet met zo'n elektrisch karretje. In de toekomst maar zorgen dat ze de pallet zo door het houthok in kunnen rijden dan wordt het nog makkelijker :)
Ook extra informatie gegeven wat voor ons als newbie houtstoker zeer prettig was.
pallet met pellets
De hele pallet met pellets, 66 zakken is netjes en conform afspraak geleverd.
Helaas zijn de zakken waarin de pellets verpakt zijn niet erg goed, waardoor ze vaak open scheuren.
Kwaliteit is uitstekend.
Was top geregeld
Was top geregeld. Werd keurig op het juiste tijdstip bezorgd en veel eiken tegen een mooie prijs.
Prettig bestellen, levering lastiger.
Prettig bestellen, goed contact en meedenkend!
Hele vriendelijke chauffeur die kwam leveren.
Helaas ging de pallet niet mijn garage in omdat er een drempel
van 2cm is. Daar gaat een palletwagen niet overheen met 900KG.
Hele pallet moeten afstapelen. Erg jammerlijk.
Let dus op met stoepjes en grindpaden!
Gekregen wat er op de site staat
Door omstandigheden buiten jullie schuld om kwam het hout wat later en de vervoerder heeft keurig zijn excuses aangeboden. Het eikenhout bevat zeker 10% hout wat GEEN eik is en was geen gestapelde kuub maar los gestort. Dit was wel een teleurstelling. Op het moment dat ik de website checkte stond dat echter wel duidelijk bij de omschrijving en dus was mijn verwachting gebaseerd op een vooronderstelling. Volgende keer moet ik beter lezen.

Antwort von Onshout.nl
De bezorger was erg vriendelijk en…
De bezorger was erg vriendelijk en heeft het hout met de pompkar een stuk naar achteren gebracht. Goede service! Het hout was super netjes gestapeld op de jumbo pallet. Mooi hout!
Tijdens het bestellen heb ik gechat met Martijn/ Mathijs. Erg klantvriendelijk en eigenlijk de voornaamste reden dat ik bij jullie heb besteld.
Super!

Mooi schoon hout
Mooi schoon hout, snelle en keurige levering
Razendsnel geleverd!
Razendsnel geleverd en het hout is prachtig!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.