Dette svindelfirma er nu aktivt igen. Jeg bestilte en vare for 3 uger siden. Pengene blev trukket på VISA kort dagen efter. Varen er aldrig modtaget. Jeg rykker for varen efter 2 uger, men de svar... Mehr ansehen
Bestilte mit fodder, som aldrig dukkede op. Fik et brev fra danske fragtmænd, hvor det stod de havde været der og at jeg selv måtte hente det, men uden at informere, hvor det skulle hentes. Venter e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte min vare den 18/3. Jeg modtager først varerne den 22/4. Det er over en måneds leveringstid. Skulle have brugt varerne til fødselsdagsgave den 4/4. Det er sidste gang, at jeg køber... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De havde ikke de varer de anoncerede med. Der gik 14 dage før jeg havde fået det jeg havde bestilt og betalt. Havde betalt for en madskål som de ikke kunne levere men je har ikke fået pengene retur en... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dette svindelfirma er nu aktivt igen
Dette svindelfirma er nu aktivt igen.
Jeg bestilte en vare for 3 uger siden. Pengene blev trukket på VISA kort dagen efter. Varen er aldrig modtaget. Jeg rykker for varen efter 2 uger, men de svarer ikke.
Hjemmesiden indeholder ikke lovpligtigt CVR-nummer.
Banken vil nu trække min betaling tilbage og politiet er sat på sagen.
fantastisk service
transportfirmaet GLS ( som jeg vil fraråde ALLE at bruge ) havde smadret 3 stk. lerreder til mine duer, ringede til Onlypets, ingen vrøvl, tre dage senere havde jeg fire nye, de lagde en ekstra i hvis nu uheldet skulle være ude igen, flot flot service
super godt og billigt
Vi har købt kanin foder, og de er super hurtige til at få det leveret. Vi vil fremover bestille foder hos dem og vi kan varmt anbefale dem til andre👍🏻
Hurtig og høflig service.
Ved køb af kattemad opstod der en lille "mis" forståelse som hurtig og kompetent blev løst. Meget tilfreds.
Hundefoder
Jeg sendte Onlypets en mail, da jeg var i tvivl om hvilket foder jeg skulle vælge til min hund. Fik hurtigt svar tilbage og købte det anbefalede foder som blev leveret til min hoveddør to dage senere. Vil helt sikkert handle der igen.
For dårligt!
Jeg foretog i starten af marts en bestilling. Modtager efter nogle dage en mail fra dem om at de ikke har to af produkterne på lager og heller ikke kan skaffes hjem. Jeg gør opmærksom på, at jeg fortsat ønsker ordren men dog uden de to produkter, der åbenbart ikke var på lager. Nu over 2 uger efter, har jeg STADIG INTET hørt fra dem vedrørende min tilbagemelding og beløbet står fortsat reserveret på min konto.
OPDATERING
Pr. 1. april '16 er firmaet overtaget af nye ejere, og de har i den grad været gode til at få løst denne sag - tak :-) I får 5 stjerner

Handler ikke der igen
De havde ikke de varer de anoncerede med. Der gik 14 dage før jeg havde fået det jeg havde bestilt og betalt. Havde betalt for en madskål som de ikke kunne levere men je har ikke fået pengene retur endnu??
Super god betjening
Fantastisk sted at handle. God og hurtig levering. Helt sikkert, der jeg fremover skal handle dyreartikler.

Antwort von Onlypets
Fin behandling, ingen problem med returvarer
God oplevelse, men der gik et par dage, før jeg fik besked om, jeg ville vælge en anden farve, da den ønskede ikke var til at skaffe foreløbig. Det var lidt øv, da vi stod og manglede varen og havde håbet på super-hurtig levering (havde set 1-3 dage, så jeg var optimist). Men derefter gik det nu meget hurtigt alligevel, og vi ventede max 4 dage! :-))
Da vi skulle returnere en af varerne, var der ingen problemer, og pengene kom også lynhurtigt igen!
Kan anbefales!!
Super Onlypets
Skøn dyreshop,gode priser og udvalg,hurtig levering...
Mvh.Jørn Th Simonsen
Super service!
Intet at klage over. De skrev til mig, at den vare, jeg havde bestilt, først kom på lager ugen efter og tilbød mig et andet produkt, hvis jeg ikke kunne vente. Jeg kunne dog sagtens vente, men jeg synes, at det var rigtig god service lige at informere mig om, at varen var forsinket. Når jeg skrev til kundeservice, var der svar enten samme dag eller dagen efter. Priserne er rimelige. Har intet negativt at sige. Jeg er godt tilfreds og vil helt sikkert bruge Onlypets igen.
Ingen fikumdik
Super ligetil og rigtig god service!
go service
Jeg er super tilfreds med jers service osv . Samt jers rådgivning ..
Hvis jeg skulle gi et minus til jer !! .
Så er det når i kan skaffe så mange ting samt udstyr til dyr osv . . Men i har det bare ikke på jers hjemside så man kan købe det af jer ....
Hurtig levering - nærmest hurtigere end deres email
Fik varerne hurtigt efter bestilling - og emailen om at det var afsendt to dage efter afsendelse. Det var da meget skægt :D
Rigtig god service og god kvalitet til den rigtige pris
Jeg fik en rigtig god og hurtig ekspedition. Jeg er meget tilfreds.
Nemt og lige til.
Min bestilling kom godt nok af to omgange grundet lagerforholdene. Kundeservicen var i orden og varene levede fuldt op til forventningerne.
Fin oplevelse
Jeg købte to x Staywell kattelem til den bedste pris, jeg umiddelbart kunne finde på nettet, og den blev leveret i løbet af få hverdage, så jeg er en helt igennem tilfreds kunde og har ud fra min oplevelse ingen forbehold mod at anbefale Onlypets til andre.
Fredag den 24. april 2015 ca. kl. 16.00 bestilte jeg en chip-kattelem.
Da jeg senere samme aften kom hjem omkring kl. 23.00 var kattelemmen leveret.
Jeg havde ikke drømt om, at levering ville ske samme dag om aftenen, så jeg er positivt overrasket og kan kun anbefale køb hos Onlypets.
Michael Stobberup
Horsens
Uacceptabel lang leveringstid
Jeg bestilte min vare den 18/3. Jeg modtager først varerne den 22/4.
Det er over en måneds leveringstid.
Skulle have brugt varerne til fødselsdagsgave den 4/4.
Det er sidste gang, at jeg køber hos jer!

hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt dog meget dyr forsendelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.