Onlypets Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette svindelfirma er nu aktivt igen. Jeg bestilte en vare for 3 uger siden. Pengene blev trukket på VISA kort dagen efter. Varen er aldrig modtaget. Jeg rykker for varen efter 2 uger, men de svar... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte mit fodder, som aldrig dukkede op. Fik et brev fra danske fragtmænd, hvor det stod de havde været der og at jeg selv måtte hente det, men uden at informere, hvor det skulle hentes. Venter e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte min vare den 18/3. Jeg modtager først varerne den 22/4. Det er over en måneds leveringstid. Skulle have brugt varerne til fødselsdagsgave den 4/4. Det er sidste gang, at jeg køber... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De havde ikke de varer de anoncerede med. Der gik 14 dage før jeg havde fået det jeg havde bestilt og betalt. Havde betalt for en madskål som de ikke kunne levere men je har ikke fået pengene retur en... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette svindelfirma er nu aktivt igen

Dette svindelfirma er nu aktivt igen.
Jeg bestilte en vare for 3 uger siden. Pengene blev trukket på VISA kort dagen efter. Varen er aldrig modtaget. Jeg rykker for varen efter 2 uger, men de svarer ikke.
Hjemmesiden indeholder ikke lovpligtigt CVR-nummer.
Banken vil nu trække min betaling tilbage og politiet er sat på sagen.

15. März 2025

fantastisk service

transportfirmaet GLS ( som jeg vil fraråde ALLE at bruge ) havde smadret 3 stk. lerreder til mine duer, ringede til Onlypets, ingen vrøvl, tre dage senere havde jeg fire nye, de lagde en ekstra i hvis nu uheldet skulle være ude igen, flot flot service

9. September 2016

super godt og billigt

Vi har købt kanin foder, og de er super hurtige til at få det leveret. Vi vil fremover bestille foder hos dem og vi kan varmt anbefale dem til andre👍🏻

13. August 2016

Hundefoder

Jeg sendte Onlypets en mail, da jeg var i tvivl om hvilket foder jeg skulle vælge til min hund. Fik hurtigt svar tilbage og købte det anbefalede foder som blev leveret til min hoveddør to dage senere. Vil helt sikkert handle der igen.

11. Juli 2016

For dårligt!

Jeg foretog i starten af marts en bestilling. Modtager efter nogle dage en mail fra dem om at de ikke har to af produkterne på lager og heller ikke kan skaffes hjem. Jeg gør opmærksom på, at jeg fortsat ønsker ordren men dog uden de to produkter, der åbenbart ikke var på lager. Nu over 2 uger efter, har jeg STADIG INTET hørt fra dem vedrørende min tilbagemelding og beløbet står fortsat reserveret på min konto.

OPDATERING

Pr. 1. april '16 er firmaet overtaget af nye ejere, og de har i den grad været gode til at få løst denne sag - tak :-) I får 5 stjerner

31. März 2016

Hej Nicolas.

Det var da lige en der skulle sluges den anmeldelse. Det er korrekt at vi ikke havde alle varerne på lager og selvfølgelig skal de ikke stå der når nu vi ikke har dem. Det kan ikke diskuteres. Vi har lagerstyringssystemer, som skal sørge for at tage varerne ud, når de ikke er på lager mere, da vi har over 2500 varer til rådighed, men det smutter altså engang imellem.

Vi sendte dig en mail hvor vi skrev at vi ikke havde varerne og tilbød en anden, men jeg har ikke registreret at have fået nogen mail tilbage fra dig. Jeg har været gennem spamfilter og det hele og der er ingenting.

Faktisk havde vi din ordre oppe og vende i tirsdags og besluttede at sende de resterende varer, da vi ikke havde hørt fra dig i påsken og det blev pakket igår direkte hos vores leverandør og sat til afsending idag.

Vi forsøger at få ordren stoppet, men da vores leverandør holder lukket idag, så er det ikke sikkert vi når det. I det tilfælde dette ikke sker, er du i din gode ret til at afvise ordren, når den leveres. Ønsker du derimod at få varen, så send mig lige en mail på info@onlypets.dk, så vi ikke stopper det uden grund.

Jeg er da ked af du føler dig snydt og bedraget, men faktum er at vi ikke har modtaget informationen vi skulle bruge, af den ene eller anden grund. Og med hensyn til din betaling, så er den stadig "Reserveret" i systemet indtil der foreligger en afklaring, så der er intet "Fusk" eller "Bedrag" der. Havde pengene været trukket, så havde jeg været bekymret fra din side :-)

Håber vi kan finde en ordentlig måde at løse det her på, da vi ikke er et firma der fusker, men forsøger at tilfredsstille kunden på bedst mulig vis. (Der af også grunden til vi har E-Mærket).

Jeg ser frem til at høre fra dig Nicolas og håber du vil rette din anmeldelse til med dine oplevelser fremadrettet.

Kan du have en rigtig god dag.

Karsten.

Handler ikke der igen

De havde ikke de varer de anoncerede med. Der gik 14 dage før jeg havde fået det jeg havde bestilt og betalt. Havde betalt for en madskål som de ikke kunne levere men je har ikke fået pengene retur endnu??

19. Februar 2016

Super god betjening

Fantastisk sted at handle. God og hurtig levering. Helt sikkert, der jeg fremover skal handle dyreartikler.

10. Februar 2016

Hej Maria.

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os.
Vi prøver at hjælpe vores kunder så godt som muligt, så det er dejligt når der sendes lidt roser den anden vej.

Kan du have en rigtig aften.

Karsten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin behandling, ingen problem med returvarer

God oplevelse, men der gik et par dage, før jeg fik besked om, jeg ville vælge en anden farve, da den ønskede ikke var til at skaffe foreløbig. Det var lidt øv, da vi stod og manglede varen og havde håbet på super-hurtig levering (havde set 1-3 dage, så jeg var optimist). Men derefter gik det nu meget hurtigt alligevel, og vi ventede max 4 dage! :-))
Da vi skulle returnere en af varerne, var der ingen problemer, og pengene kom også lynhurtigt igen!
Kan anbefales!!

16. November 2015

Super service!

Intet at klage over. De skrev til mig, at den vare, jeg havde bestilt, først kom på lager ugen efter og tilbød mig et andet produkt, hvis jeg ikke kunne vente. Jeg kunne dog sagtens vente, men jeg synes, at det var rigtig god service lige at informere mig om, at varen var forsinket. Når jeg skrev til kundeservice, var der svar enten samme dag eller dagen efter. Priserne er rimelige. Har intet negativt at sige. Jeg er godt tilfreds og vil helt sikkert bruge Onlypets igen.

20. September 2015

go service

Jeg er super tilfreds med jers service osv . Samt jers rådgivning ..

Hvis jeg skulle gi et minus til jer !! .
Så er det når i kan skaffe så mange ting samt udstyr til dyr osv . . Men i har det bare ikke på jers hjemside så man kan købe det af jer ....

17. August 2015

Nemt og lige til.

Min bestilling kom godt nok af to omgange grundet lagerforholdene. Kundeservicen var i orden og varene levede fuldt op til forventningerne.

7. Juni 2015

Fin oplevelse

Jeg købte to x Staywell kattelem til den bedste pris, jeg umiddelbart kunne finde på nettet, og den blev leveret i løbet af få hverdage, så jeg er en helt igennem tilfreds kunde og har ud fra min oplevelse ingen forbehold mod at anbefale Onlypets til andre.

11. Mai 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fredag den 24. april 2015 ca. kl. 16.00 bestilte jeg en chip-kattelem.
Da jeg senere samme aften kom hjem omkring kl. 23.00 var kattelemmen leveret.
Jeg havde ikke drømt om, at levering ville ske samme dag om aftenen, så jeg er positivt overrasket og kan kun anbefale køb hos Onlypets.
Michael Stobberup
Horsens

28. April 2015

Uacceptabel lang leveringstid

Jeg bestilte min vare den 18/3. Jeg modtager først varerne den 22/4.
Det er over en måneds leveringstid.
Skulle have brugt varerne til fødselsdagsgave den 4/4.
Det er sidste gang, at jeg køber hos jer!

25. April 2015

Hej Inger.

Jeg er enig i at det er alt for lang leveringstid. Vi havde oplyst ca. 14 dages leveringstid på denne vare, men desværre så kunne vores leverandør ikke overholde deres leveringstid og det tog så yderligere 14 dage at få varerne hjem. Det er rigtig ærgeligt når det sker og jeg beklager mange gange.

Jeg håber fødselaren trods blev glad for gaven, da den kom frem :-)

Mvh Karsten
Onlypets.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr