ONLINE POSTER KOPEN Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer blij met de service en de geleverde poster. Helaas verliep de bezorging niet soepel, maar hier kon de website niets aan doen. De communicatie hierover verliep heel prettig en snel. Al met al echt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat we geen standaard poster maat nodig hadden konden we op andere websites niet de juiste posters bestellen. Hier was het geen probleem om na overleg via e-mail maatwerk te bestellen tegen een klei... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De posters zijn van mooie kwaliteit en levering is erg snel. Ik had 2 geboorte posters apart van elkaar besteld. De afmetingen kwamen niet overheen met elkaar. Ik heb hierover gemaild en dezelfde n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top, aanrader!!! Er zijn nog weinig bedrijven die een topservice leveren s dit bedrijf! Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling en dit is buitengewoon netjes en ook nog buiten werktijd voor m... Mehr ansehen

1. Geschäft
  2. Designagentur

Vom Unternehmen geschrieben

ONLINE POSTER KOPEN.NL is een trendy webshop met een hoge kwaliteit wanddecoratie, Scandinavische design posters, geboorteposters en outdoor tuinposters.Het gehele assortiment is custom made ontworpen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooie posters!

Mooie producten, prima service, redelijke prijzen.

2. April 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze positieve feedback. We zijn blij met deze review en de 5 sterren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering toch sneller dan gedacht.

Levering toch sneller dan gedacht.
Er was aangegeven dat levering door omstandigheden langer kon duren, maar ik had de poster toch nog sneller dan verwacht - en poster was goed verpakt, zodat er geen beschadigen/vouwen in konden ontstaan tijdens transport.

18. März 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Beste Britt, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat de levering sneller is verlopen dan verwacht waardoor we deze 5 sterren kregen!
Warme groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Snelle levering en heel…

Snelle levering en heel klantvriendelijk!!!

21. Februar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Fijn dat de levering naar wens is verlopen en dat onze service als klantvriendelijk is ervaren. Hier ben ik heel erg blij mee.
Warme groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Poster is in goede staat afgeleverd en…

Poster is in goede staat afgeleverd en is van goede kwaliteit.

13. Februar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor de beoordeling, fijn om te lezen dat de kwaliteit naar wens is. Veel woon plezier van de poster.
Creatieve groet, Brigitte -eigenaresse Online Poster Kopen

Netjes en prima bezorgd

8. Februar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Beste Bianca, Dank voor deze mooie review! We horen graag wat we hadden kunnen verbeteren om een 5 sterren review te ontvangen .

creatieve groet,
Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Snelle service mooi product

7. Februar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Beste Mayke, bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Hier ben ik erg blij mee!
Ik wens je heel veel woonplezier van de aankoop. Creatieve groet, Brigitte - Online Poster Kopen

Super service

Super service! Dank jullie

6. Februar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling Britt! Fijn dat alles naar wens is verlopen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, goeie service!

29. Januar 2020

Beste Monique
Hartelijk dank voor deze mooie review. Hier ben ik erg blij mee. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
creatieve groet,
Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering netjes verpakt. Super tevreden

27. Januar 2020

Beste Sandra,
Ik wil je hartelijk danken voor deze 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service.

Goede service!

22. Januar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Beste Ingeborg, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Welke veranderingen zou ik moeten maken om het een nog hogere rating te geven?
Graag lees ik feedback!
creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bestelproces ging heel goed.Ik heb…

Het bestelproces ging heel goed. Ik heb lekker rondgekeken wat er allemaal mogelijk is, misschien voor een volgende keer. Nu maar het eindresultaat afwachten.

20. Januar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat het bestelproces eenvoudig en naar wens is verlopen! Graag tot een volgend bezoek! Creatieve groet, Brigitte -eigenaresse Online Poster Kopen.

Vriendelijk en snel

Vriendelijk geholpen... snelle levering.

6. Januar 2020

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling! Ik ben blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen!Warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Als er al iets niet goed gaat...

Alles komt goed. De eerst bestelde prints vielen heel donker uit en matig geprint. Dit is prima opgelost door Online Poster Kopen; vooral de manier waarop en de zorgvuldige communicatie en oplossingsgerichtheid zijn erg prettig. In de uiteindelijk geleverde bestelling waren de kleuren en print-kwaliteit top!

2. Januar 2020

Beste Jorick,
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Fijn om te lezen dat je onze oplossing als prettig hebt ervaren! En fijn dat de geleverde poster aan de verwachting voldoet!
creatieve groet, Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De opvolging wanneer de poster zou…

De opvolging wanneer de poster zou verstuurd worden kan beter.

27. Dezember 2019

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor de review. In onze webshop systeem kunnen we zien dat er na productie en na gereed een mail is verzonden zoals we dit bij alle klanten doen. Zijn deze mails dan mogelijk in de spambox beland? We sturen naast de order update in de webshop ook nog een aparte e-mail met de TT. Heeft geen van deze emails uw bereikt?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had de poster ondanks de drukke Sinterklaas tijd super snel in huis. Goed verpakt, zodat de poster zonder kreukels in de lijst kon. Ik ben er erg blij mee en heb al veel complimenten gehad.

25. Dezember 2019

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Beste Judith, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat we daarom een 5 sterren review mochten ontvangen! Dank hiervoor. Veel woon plezier van je aankoop.
Warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling is super snel verwerkt en…

De bestelling is super snel verwerkt en keurig afgeleverd.

20. Dezember 2019

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor de beoordeling en fijn om te lezen dat het naar wens is verlopen. Warme groet Brigitte -eigenaresse Online Poster Kopen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en product is als…

Snelle levering en product is als omschreven!

18. Dezember 2019

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren beoordeling. Goed om te lezen dat het product ook voldoet aan de omschrijving, Veel woonplezier van de aankoop. Warme groet Brigitte - Eigenaresse Online Poster Kopen.

Top geregeld!

Top geregeld!
Vriendelijk, snel en correct geleverd.

12. Dezember 2019

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

We zijn heel blij met deze mooie 5 sterren review. Hartelijk dank voor het achterlaten van een reactie.
warme groet Brigitte - eigenaresse Online Poster Kopen

Goede snelle levering

Goede snelle levering . Poster heel degelijk verpakt

11. Dezember 2019

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Beste Mirjam, Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling en fijn dat het naar wens is geleverd! Veel (woon) plezier van de aankoop!
Creatieve groet Brigitte - eigenaresse ONLINE POSTER KOPEN

Super tevreden!

9. Dezember 2019

Antwort von ONLINE POSTER KOPEN

Beste Jose, Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling en fijn dat het naar tevredenheid is geleverd.
Creatieve groet Brigitte - eigenaresse ONLINE POSTER KOPEN

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr