Onlinemerkkleding.nl Bewertungen

4.6

Ik heb een broek en blouse gekocht. Beide zaten heerlijk. Toen ik zag dat de zoom van de broekspijp los zat, heb ik foto's gestuurd. Er kwam gelijk een vriendelijke mail terug. Uiteindelijk kon ik de... Mehr ansehen

Ik bestel hier regelmatig leuke kleding. Onlangs had ik een bestelling gedaan waarvan één artikel niet leverbaar was. Dit was op de afleverbon vermeld en ook dat het bedrag direct terug gestort zou wo... Mehr ansehen

Gebeld om advies aangaande kledingstuk. Heel vriendelijk te woord gestaan en fijn advies. De volgende dag had ik de kledingstukken al in huis. Absoluut van mooie kwaliteit. En als verrassing zat er e... Mehr ansehen

Donderdag (Hemelvaartsdag) grote bestelling gedaan..... zaterdag al in huis ! Alles keurig geleverd en álles is naar wens. Leuke kleren voor weinig geld. Dus ik ben zéér tevreden. Ga er zeker wee... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zéér tevreden, snelle levering !

Dus ik ben zéér tevreden.

Ga er zeker weer bestellen.

24. Mai 2020
Onlinemerkkleding.nl-Logo

Antwort von Onlinemerkkleding.nl

Dankjewel voor je leuke review Karin! Heel graag gedaan en veel plezier met de nieuwe kleding!

Dit website is geweldig en heel mooi en…

Dit website is geweldig en heel mooi en ook heel interresant. Het is een van de beste websites en het is nu ook een van mijn lievelingse . Het is ook een heel erg betrouwbare website en ook een van de leukste websites ooit !!!!!!

1. Mai 2020

Beste site

Beste de site ever gemakelijk te gebruiken egt waar iedereen zal moeten hier alles bestelen
How damn wat een site ik doe niet fake Real Real shit best site de beste beste ik ga dat straks dat delen op instagram om alles hier kopen

1. Mai 2020

Super Site

Heel erg goede site. Zeer snel geleverd en super vriendelijke mensen. De t-shirts en sweaters zitten lekker en de maat is perfect echt een aanrader! Ik ben er erg tevreden van!

27. April 2020

keurige afhandeling en creditering

Ik had een enorme bestelling geplaatst en bij ontvangst niet gecontroleerd of alles er exact in zat. Enthousiast gaan passen, en vergeten te checken-(
Een aantal dingen gehouden en 2 stuks retour.
Kreeg ik een melding dat ik er 3 gehouden had. 1 wit vestje hadden ze niet retour ontvangen.

Bij het checken van de ( lange) lijst zag ik dat ik het desbetreffende vestje wel in 2 andere kleuren had ontvangen maar 100% NIET in het wit.
Daarbij paste ik de vestjes niet ( one size en te groot) dus wat moest ik er mee?
Dit in een mail aangegeven. Kreeg diezelfde dag bericht dat ze het uit gingen zoeken en de dag erna was het bedrag al gecrediteerd.

Prima opgelost dus!

Het niet telefonisch bereikbaar zijn vind ik niet echt professioneel en de (eigen) kosten voor retour zendingen zijn ook niet echt fijn.
Maar dat is persoonlijk.

28. August 2019

Hele slechte ervaring met deze webshop!!!

Hele slechte ervaring met deze webshop. Ik had een jurk besteld die kwalitatief zo slecht was en de maat ook niet klopte dat ik hem retour heb gestuurd. Echter tot op heden geen geld terug gekregen omdat zij de jurk niet hebben ontvangen. Naar herhaaldelijk gebeld te hebben weten zij van niks en willen ook niet meedenken met een oplossing. Gevolg: geen jurk en ook zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Dus deze webshop kost alleen geld.

23. Mai 2019