Onlinefilter Bewertungen 45

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft en Bluewater vattenrenare SPIRIT i över 10 år på mitt sommarställe på Åland.Vattnet kom från en borrad brunn, som innehöll mangan, järn, humus och lite salt. Har bytt filter vaje vår och ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en vattenanalys och sen ett järnfilter. Fick proffsig hjälp och trevligt bemötande, rekommenderar onlinefilter för alla som behöver hjälp med sitt vatten.

Unternehmensdetails

1. Wasserwerk

Vom Unternehmen geschrieben

Onlinefilter har lång erfarenhet av vattenrening och vet vad som krävs för att ditt vatten ska hålla högsta kvalitet. Hos oss står du som kund alltid i fokus – vi erbjuder prisvärda produkter som är enkla att beställa, lätta att använda och byggda för att hålla. På Onlinefilter.com kan du enkelt kombinera produkter, tillbehör och installation till en helhetslösning som passar just ditt hem – oavsett om du har egen brunn eller kommunalt vatten.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skulle fått med en bruksanvisning för…

Skulle fått med en bruksanvisning för igångsatt på filtret ! Spolade ut filtermassa vid backspolningen ! Och efter det går det ej att använda filtret då vattnet blir svart

23. Oktober 2025

Antwort von Onlinefilter

Hej, Vi beklagar verkligen för detta. Om filtret inte startas korrekt kan filtermassa spolas ut vid första backspolning, vilket kan ge svart vatten. Vi har varit i kontakt med dig och vi inväntar bilder för att kunna hjälpa dig vidare.

Mycket nöjd med SPITIT vattenrenare

Har bytt filter vaje vår och konserverat vattenrenaren under vintern.
Har fungerat hela tiden utan problem. Är mycket nöjd med den.

20. Oktober 2025

Antwort von Onlinefilter

Tack Erik för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med din Bluewater vattenrenare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, men grymt dålig förpackning å halva filtret va skadad

18. September 2025

Antwort von Onlinefilter

Tack Dan för ditt omdöme. Tråkigt att höra angående leveransen, jag har bett min kollega att höra av sig till dig.

Easy to order

Easy to order, delivery was also quick, nothing to complain about, will use again.

22. September 2025

Antwort von Onlinefilter

Thank you for your kind feedback. We’re happy to hear that your order went smoothly and arrived quickly. You're always welcome back!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en BottlePro filterflaska med…

Köpte en BottlePro filterflaska med extra filter och är supernöjd med den, dock märker jag att filtren behöver bytas lite oftare än angivet men detta beror nog mest på att jag använder en del försurat sjövatten vid fisketurer och när jag vart ute i husbilen och campat. Jag kan rekommendera filterbyte till Ahlstrom filtren som finns som tillbehör och att alltid ha nått extra hemma, du märker när filtret är urlakat på smaken på vattnet.

27. September 2025

Antwort von Onlinefilter

Tack så mycket för din fina recension! Roligt att höra att du är nöjd med din BottlePro-flaska. Bytesintervallet för filtren är en rekommendation baserad på normalt bruk, men som du skriver kan det variera beroende på vattnets kvalitet och användningsområde, till exempel sjövatten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en vattenanalys och sen ett…

23. August 2025

Antwort von Onlinefilter

Vad kul att höra att du är nöjd, Martin. Tack för rekommendationen och dina fina ord.

Blev tipsad om ett CMB10-järnfilter

Blev tipsad om ett CMB10-järnfilter. Och har inga som helst problem med järn i vattnet efter att den installerades. Funkar hur bra som helst. /Anton

15. August 2025

Antwort von Onlinefilter

Härligt att höra att du är nöjd med ditt järnfilter. Tack för fint omdöme, Anton!

Toppenbra vattenfilter

Snabb leverans och enkel installation. Vattenfilter som filterar bort 90% av PFAS och andra kemikalier mm. Ett hälsosamt och bra val.

26. Juni 2025

Antwort von Onlinefilter

Vad härligt att höra att du är nöjd Rita. Visst är det ett bra filter! Tack för ditt fina omdöme.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leveransproblem?

Bra hemsida, bra priser. Men snälla, säkerställ att varan levereras, före ni börjar efterfråga omdöme. Och nu börjar det ha tagit lite för lång tid. Bekräftad order 23/6 och fortfarande ingen leverans 7/7.

23. Juni 2025

Antwort von Onlinefilter

Hej Claes, tack för ditt omdöme! Vi förstår att du blev frustrerad och beklagar att din leverans blev försenad. Vi tar med oss din feedback vidare och hoppas att du vill återkomma till oss i framtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mycket missnöjd och lurad kund

Vi köpte en avsaltare som inte fungerade och som man inte var beredd att byta ut. Vi lät köpet gå tillbaka. Leverantören kräver oss på 1500kr i fraktavgift till Lettland och påstår att avsaltaren fungerar. Vi köpte av ett svenskt företag i Sverige och hade troligtvis inte köpt den om företaget legat i Lettland. Så var det med den ångerrätten.

27. Mai 2025

Antwort von Onlinefilter

Vi är verkligen ledsna att höra att du är missnöjd, det är aldrig den upplevelse vi vill att någon kund ska ha hos oss.

Vi försöker alltid hjälpa våra kunder så snabbt och smidigt som möjligt. När ni kontaktade oss erbjöd vi att felsöka tillsammans, vilket ofta är den snabbaste vägen till en lösning. Eftersom det inte var aktuellt för er informerade vi i förväg om att vi gärna tar tillbaka produkten, men att returfrakt kan tillkomma om produkten visar sig fungera vid teknisk kontroll hos vår leverantör i Lettland.

Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt med vad som gäller, både gällande ångerrätt och fraktvillkor. Vi tar till oss av din feedback och fortsätter arbeta för att alla våra kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna genom hela köpupplevelsen.
Sofia på Onlinefilter

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr