Ze hebben topwerk afgeleverd. Ze denken met je mee en komen met goede oplossingen. Prijs - Kwaliteit verhouding is erg goed. Ze hebben echt vakmanschap geleverd. Zeker een aanrader.
Fijne ervaring, alle ramen wilde ik voorzien van nieuwe gordijnen, bij vragen goed advies gekregen. Kwaliteit is ook erg goed. Al met al een fijne ervaring! Zeker een aanrader.
Vandaag 5 easyclick plisse systemen laten plaatsen super netjes gemonteerd door de eigenaar van Onlineduorolgordijn zelf want de monteur was ziek. Ziet er superstrak uit. Ook ruim binnen de afgesprok... Mehr ansehen
Fijne aanbieder. Staat voor je klaar ook na alles is geïnstalleerd. Er waren problemen met onze tuinhor en dat hebben ze klantgericht opgepakt en opgelost. Dit is het adres voor alles wat met raambekl... Mehr ansehen
- Gardinengeschäft
- Gardinenlieferant und -hersteller
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Anbieter von Einbaumöbeln
- Haushaltswarengeschäft
- Innenarchitekturbüro
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Op zoek naar gordijnen op maat? Wij bieden u het volgende assortiment 🔘#Duorolgordijnen 🔘#Vouwgordijnen 🔘#Houtenjaloezieen 🔘#Aluminiumjaloezieen 🔘#Plissegordijnen 🔘#Duettegordijnen 🔘#Vitrage Interesse? 💁♂Wij komen geheel vrijblijvend langs aan huis door heel Nederland voor de exacte afmetingen van uw ramen🏡🚚📏 Daarnaast voorzien we u van gratis advies en uitleg omtrent alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Ook nemen we alle stalen mee zodat u deze kunt zien, voelen en vergelijken. Zo weet u zeker dat het design en kleuren van uw gordijnen aansluiten op uw toekomstige interieurplannen. 📍Plan een geheel vrijblijvende inmeet en advies gesprek aan huis of ontvang een offerte op maat via onze website⬇ 📞0332077007 📱0638984149 🖥www.onlineduorolgordijn.nl ✉info@onlineduorolgordijn.nl #raamdecoratie #interieur #woonkamer #interieurinspiratie #duorolgordijn #gordijnen #jaloezieen #rolgordijnen #roljaloezieen #dubbelegordijn #verduisterendegordijn #interieurstyling #slaapkamerstyling #woninginrichting #woning #woonkamerinspiratie #slaapkamerinspiratie #badkamerinspiratie
Havenweg 9, 3812PR, Amersfoort, Niederlande
- 0638984149
- info@onlineduorolgordijn.nl
- onlineduorolgordijn.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fijne ervaring met het bedrijf
Fijne ervaring met het bedrijf! Zowel de eigenaar, Miranda en de medewerkers.
In april/mei heb ik mooie dubbele hordeuren laten plaatsen en afgelopen week 2 easy click plissé gordijnen. Bij het inmeten wist meneer gelijk voor welke kleur ik zou gaan na rond gekeken te hebben in mijn huis.. en hij had gelijk..
Leuk hoor.. en het is heel mooi geworden!
Heel blij met onze easyclick
Heel blij met onze easyclick houten jaloezieën. Fijn dat ze langskomen, zelf inmeten, staaltjes meenemen en ook advies geven. Het ziet er heel strak uit en wij zijn goed geholpen.
Verkleurde rolgordijnen door ons aangeschafte…
Na 4 jaar zijn de door ons aangeschafte duo rolgordijnen volledig verkleurd
Bij navraag over garantie geeft het bedrijf niet thuis
De garantie en algemene voorwaarden zijn ook nergens te vinden
Waardeloos !
Hier zeker niks aanschaffen !
Nee de korting ga ik niet mee akkoord
Het garantie bewijs heb ik nooit gedefinieerd ontvangen
In de aankoop mail en op de factuur staat 5 jaar garantie
Vervolgens heb ik alleen algemene voorwaarden van de fabriek gehad waar hun de producten laten maken ?
Bij de klacht over ernstige verkleuring en rafeling na 3 jaar moest ik maar nieuwe aanschaffen met een korting ?
Als ik dit elke 3 jaar moet doen is het een erg dure business
Het bedrijf beweert met zeer hoogwaardige producten te werken
Deze gaan dus maar 3 jaar mee ..🤔
Klopt niks de klacht ligt nu bij meerdere consumenten bond/consuwijzer/woonwinkel waarborg
Het

Antwort von Onlineduorolgordijn
Erg fijn bedrijf met goede producten.
Erg fijn geholpen voor verduisterende plisse op onze kunststof kozijnen in de slaapkamer. Zo kan ik na de nachtdienst ook fatsoenlijk slapen.
Erg fijne vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als ter plaatse.
Niet goedkoop maar het geld dubbel en dwars waard. Er wordt netjes gewerkt, alle rotzooi neemt men mee en de producten zijn van goede kwaliteit. Dik tevreden.
Slecht bereikbaar, ontzettend lang wachten, nog niks ontvangen!!
Met afspraak maken en digitaal inmeten keurig geholpen, toen een wijziging willen maken in de offerte en daar werd slecht op gereageerd. Zelf de hordeur online besteld, bevestigingsmail ontvangen en verder niks meer vernomen. 3 weken geleden contact gezocht, werd uiteindelijk terug gebeld, hordeur zou in de maak zijn. Nu 3 weken later nogsteeds niks gehoord! Wel al afgerekend! Mijn berichten via whatsapp worden gelezen, niet gereageerd.
Op de site wordt geadverteerd met 2 weken wachttijd, nu 8 weken later nogsteeds niks ontvangen!! Wel al betaald, contact verloopt moeizaam, krijg ook geen mail updates behalve de betaalbevestiging. Niet aan te raden om hier te bestellen, ik wil mijn geld terug of weten waar mijn hordeur blijft!!

uiteindelijk goed gekomen
aangepaste review, uiteindelijk eea ontvangen en ziet er netjes uit

Tevreden
Pliche conform afspraak vandaag geplaatst. Erg blij mee!
Horren zijn vakkundig en snel…
Horren zijn vakkundig en snel geplaatst. Bedrijf komt afspraken na. Aanrader!
Tot nu super!
We hebben de bestelling nog niet in huis. Maar de service van te voren is prima. Goede uitleg over het inmeten, snelle reactie en prettig contact via wattsapp. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!
er is nog niks door mij ontvangen
er is nog niks door mij ontvangen, zelfs geen leverdatum maar wel een verzoek sturen om een beoordeling en een herinnering als t niet snel genoeg gaat? `geen goed begin!

Antwort von Onlineduorolgordijn
Zeer mooi en snel gedaan!
Snelle service! De verwachting was een langere levertijd maar ze kwamen veel eerder, super fijn! Het ziet er super strak uit, ik ben zeer tevreden!
Zeer fijne ervaring
Zeer fijne ervaring. Van het opmeten en het adviseren tot het plaatsen en het uiteindelijke resultaat. Een deel had een verkeerde kleur en dit werd gelijk super netjes en snel opgelost.
Al met al super blij met de service en het resultaat!
Een goed bedrijf met een prima product
Een goed bedrijf met een prima product. Tijdens het gesprek aan huis weten ze waar ze het over hebben en wat ze leveren. Helaas na de aanbetaling even niet van ze gehoord maar na zelf contact gezocht te hebben, kon de montage afspraak meteen ingepland worden. Met een uurtje was het geplaatst en tot nu toe erg tevreden
Heb de gordijnen besteld maar nu al 2…
Heb de gordijnen besteld maar nu al 2 weken niks meer gehoord

Heel deskundig
Heel deskundig! Alle ramen perfect opgemeten en gemonteerd. Ziet er heel strak uit en de medewerkers luisteren goed naar wat we willen.
G E W E L D I G
Wij zijn zeer tevreden met onze Easyclick plissé gordijnen! Het is super mooi geworden, wij zijn helemaal happy! Erg vriendelijk personeel, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd. Er wordt snel gereageerd op zowel insta als whatsapp en de levering is ook snel. Kortom gewoon top!
Een positieve ervaring
Een positieve ervaring. Mooie plissé gordijnen en nog snel geleverd en geïnstalleerd ook! Prima prijs ook. Echt een aanrader dus wat ons betreft!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Komen langs met staaltjes en denken met je mee. Prettig in de communicatie. Duidelijk en transparant. Monteur levert goed werk en gaat pas weg als alles tot tevredenheid is gemonteerd.
Voldoet niet aan afgesproken verwachtingen
Initieel goed en snel contact maar na "klantenbinding" werd dit snel minder. Na installatie hordeur erg ontevreden over de kwaliteit en specificaties van de "platte" opstap (= opstaande randen in een U-profiel). Na 5 maanden bellen, mailen en appen, en niet nakomen beloftes (we gaan een oplossing zoeken) vandaag eindelijk een deel (50%) van de factuur teruggestort gekregen. Goedkoop is duurkoop, wanneer we deze hordeur binnekort moeten vervangen kies ik voor een (duurder) alternatief bedrijf.
Na een belletje meteen volgende dag aan…
Na een belletje meteen volgende dag aan deur. Vriendelijke jongens, kwaliteit wordt er geleverd. Ben hartstikke blij
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.