Onlineduorolgordijn Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben topwerk afgeleverd. Ze denken met je mee en komen met goede oplossingen. Prijs - Kwaliteit verhouding is erg goed. Ze hebben echt vakmanschap geleverd. Zeker een aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne ervaring, alle ramen wilde ik voorzien van nieuwe gordijnen, bij vragen goed advies gekregen. Kwaliteit is ook erg goed. Al met al een fijne ervaring! Zeker een aanrader.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag 5 easyclick plisse systemen laten plaatsen super netjes gemonteerd door de eigenaar van Onlineduorolgordijn zelf want de monteur was ziek. Ziet er superstrak uit. Ook ruim binnen de afgesprok... Mehr ansehen

1. Gardinengeschäft
  2. Gardinenlieferant und -hersteller
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Anbieter von Einbaumöbeln
  5. Haushaltswarengeschäft
  6. Innenarchitekturbüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Op zoek naar gordijnen op maat? Wij bieden u het volgende assortiment 🔘#Duorolgordijnen 🔘#Vouwgordijnen 🔘#Houtenjaloezieen 🔘#Aluminiumjaloezieen 🔘#Plissegordijnen 🔘#Duettegordijnen 🔘#Vitrage Interesse? 💁‍♂Wij komen geheel vrijblijvend langs aan huis door heel Nederland voor de exacte afmetingen van uw ramen🏡🚚📏 Daarnaast voorzien we u van gratis advies en uitleg omtrent alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Ook nemen we alle stalen mee zodat u deze kunt zien, voelen en vergelijken. Zo weet u zeker dat het design en kleuren van uw gordijnen aansluiten op uw toekomstige interieurplannen. 📍Plan een geheel vrijblijvende inmeet en advies gesprek aan huis of ontvang een offerte op maat via onze website⬇ 📞‪0332077007‬ 📱‪0‬638984149 🖥www.onlineduorolgordijn.nl ✉info@onlineduorolgordijn.nl #raamdecoratie #interieur #woonkamer #interieurinspiratie #duorolgordijn #gordijnen #jaloezieen #rolgordijnen #roljaloezieen #dubbelegordijn #verduisterendegordijn #interieurstyling #slaapkamerstyling #woninginrichting #woning #woonkamerinspiratie #slaapkamerinspiratie #badkamerinspiratie

Hervorragend

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Plissegordijnen in frame

Een tijdje terug contact gezocht met dit bedrijf tbv inmeten plissegordijnen in frame. Keurig aan de tijd van de afspraak voor inmeten gehouden en ook vakkundig en vriendelijk uitleg over de mogelijkheden gekregen.
Nu zijn ze de plissegordijnen komen plaatsen en ziet het er keurig uit.
Al met al dik tevreden over het resultaat een prijs/kwaliteit verhouding.
Ook het contact leggen gaat zeer soepel en vriendelijk.
Helaas waren twee frames niet helemaal passend maar wordt dit probleemloos opgelost op korte termijn.
Jongens chapeau voor de vriendelijkheid, goede service en het mooie eindresultaat!

17. Juni 2025

Plissé gordijnen

Vandaag mijn nieuwe plissé gordijnen gekregen. Ze zijn prachtig. De kwaliteit is heel goed. Betaalbaar. Hele goede service. Voor mijn vorige raamdecoratie kwam onlineduorolgordijn meteen voor reparatie. Hebben het probleem toen gratis verholpen. De monteur verstaat zijn vak. Werkt netjes. Ik ben heel blij.

16. Juni 2025

plisegordijnen

Aardige mensen , zowel net inmeten als het plaatsen .
Snelle levering, en een ontzettende goede service
Ontzettend blij met deze prachtige plisegordijnen in de keuken 🥰 met het easy click systeem .
Echt een aanrader

9. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte service , goede kwaliteit rolgordijnen

Bedankt voor het inmeten en de snelle service. Wij komen uit Deventer, hebben binnen 2-3 weken onze levering ontvangen. Er is netjes ingemeten en de montage verliep ook soepel. Wij zijn ook tevreden en willen OnlineDuoRolgordijn bedanken voor het werk wat zij hebben geleverd.

23. Mai 2025

Heel tevreden

Heel tevreden, we hebben gekozen voor plissé gordijnen en van inmeten tot plaatsen is alles top verlopen. Aanrader!

4. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima

Fijne inmeetservice. Ruime aanbod en keuze. Fijn in communicatie. Levering duurde alleen langer dan gepland. Uiteindelijk wel mooi werk

2. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service vanaf het eerste contact

Goede service vanaf het eerste contact, via de app tot het monteren. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en zou het iedereen aanraden. De monteurs die de plissé gordijnen kwamen monteren waren ook erg vriendelijk en gingen snel te werk. Duidelijke uitleg en het ziet er echt geweldig mooi uit.

30. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Happy ME

Bij inmeten al zeer tevreden en geen onnodige extra kosten.
Bij montage bestelde gordijn correct geholpen en duidelijke uitleg en overleg zoals ik het graag wilde.
monteur excuseerde zich nog geen nederlands te spreken, maar kon goed overleggen met vertaler via zijn telefoon. Ik ben dik tevreden.

29. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn zeer tevreden met dit bedrijf…

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en niet te vergeten de monteur echt een super vriendelijke man .
Wij hebben door heel het huis nu voorzet plissé en een grote hor achter
Alles zonder schroeven !!!!
Ziet er super uit en goede kwaliteit.
Dank jullie voor de goede service en afwerking .
Top bedrijf komt zijn afspraak goed na !!!!

28. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn dat ze komen inmeten en ze…

Heel fijn dat ze komen inmeten en ze hadden verschillende stalen bij zich. Dus super informatie. Van te voren bellen ze netjes op wanneer het geleverd kan worden.
Vandaag hebben ze de jaloezieën en hor opgehangen. Super fijne/aardige monteur en het was zo gepiept het ophangen.
Goede ervaring hebben we.

22. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijn bedrijf om wat bij te…

Wat een fijn bedrijf om wat bij te bestellen. Ze komen netjes inmeten en als het binnen is wordt het vakkundig geplaatst. Intussen zijn ze meerdere keren geweest voor zowel binnen als buiten.

Top.

20. Mai 2025

Zeer goed

Zeer goed. Snel. Kwaliteit en voor een mooie prijs. We hebben voor de 2e keer bij dit bedrijf iets laten doen. En we raden het iedereen aan

20. Mai 2025

Heel fijne communicatie

Heel fijne communicatie, razendsnel een inmeetafspraak gemaakt. Goede adviezen ontvangen, niets opdringerig. Plissé gordijnen en luxaflex besteld. Het monteren ging als bij toverslag door een zeer kundige en vriendelijke meneer Nasser! Onze volgende plissé gordijnen komen zeer zeker weer bij dit bedrijf vandaan, chapeau :)

11. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr