Jelling Stenhuggeri & Online GravstenBewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en dejlig oplevelse. Kan kun anbefale det til andre, der står og måske ønsker en sten, der skal se fantastisk ud og til små penge. Jeg har kun givet det halve af, hvad stenene kostede andre s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jelling Stenhuggeri levede fuldt ud op til den aftalen omkring pris, kvalitet og tidsfrist. Vi er fuldt ud tilfredse og glade, med den leverede gravsten. Stor ros fra min familie :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin sten, med den farve og størrelse vi ønskede. Var fuldt oplyst omkring begrænset plads til tekst. Så valgte en kort tekst og vores moders navn. Den står nu fin ved siden af vores fars på urnestedet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag fået leveret den fineste Plænesten til min mands gravsted. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kunne give mere end 5 stjerner. Dette er så pænt et stykke håndværk der her er leveret til os. Og... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Steinmetz

Vom Unternehmen geschrieben

Køb smukke gravsten, urnesten eller plænesten med pris og tilfredshedsgaranti, direkte på internettet. Vores priser er alt inklusiv; navn, dato, eftermæle, bagstøtte, levering og opsætning. Vi leverer selv - i hele Danmark.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

God kommunikation

Vi havde bestilt stenen på hjemmesiden og var kommet til at lave nogle fejl i bestillingen. Vi blev ringet op og gjort opmærksom på fejlene, så det kunne blive rettet. Rigtig god service. Fik en SMS da stenen blev leveret til kirkegården. Alletiders

31. August 2023

Kære Robert
Mange tak for de pæne ord.
Vi er glade for at servicen levede op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en sten på online gravsten…

Jeg bestilte en sten på online gravsten d 10/12-22
Det var en speciel sten, da jeg skulle have begge mine forældres navne på på en gang. Jeg designede stenen online og ringede et par dage efter for lige at få bekræftet at jeg havde gjort det rigtige. Jeg talte med den flinke stenhugger og han sagde det ville blive engang i det nye år. Igår fik jeg en sms med den flotte sten, som var lagt på mine forældres grav, den var så flot og alt i alt har det været en behagelig oplevelse hos online gravsten. Anbefaling herfra :))

1. November 2022

Kære Lene
Tak for de flotte ord, vi er glade for at oplevelsen og stenen levede op til dine forventninger.
Kun det bedste herfra.

Super god service

Det er en god og overskuelig hjemmeside. Billederne af stene er meget tydelige. Ved telefonisk henvendelse har der været en god service og vejledning.
Det færdige resultat er rigtig flot, lige fra stenen, indgravering, skrift og opsætning.
Det kan varmt anbefales at bruge firmaet.

13. Juli 2023

Kære Pernille
Mange tak for de dejlige ord og gode anbefaling.
Jeg ønsker dig kun det bedste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg handel i en følsom tid

Hele vejen igennem positiv oplevelse ved handel med Jelling Stenhuggeri. Flot, nem og overskuelig hjemmeside med meget realistisk online-design. Den endelige sten med tilhørende inskription er utroligt smuk og i meget høj kvalitet. Priserne aldeles fair. Levering som lovet og service i top. Kan varmt anbefales!

22. Juni 2023

Kære Peter
Mange tak for de rosende ord. Vi er glade for at stenen, hjemmesiden, servicen og prisen lever op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse at handle hos Jelling…

Dejlig oplevelse at handle hos Jelling Stenhuggeri.
Vi fik en flot sten til vores far.
Hele processen med at få valgt sten - udformning
Rønn er venlig og kompetent.
De bedste anbefalinger herfra.

17. Juni 2023

Kære Dan
Mange tak for de rosende ord. Vi er glade for at stenen og servicen lever op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En meget behagelig og personlig…

En meget behagelig og personlig service. Røne hjalp os godt igennem en svær tid, og resultatet er over al forventning. Kan helt klart anbefales.

15. Juni 2023

Kære Anna

Mange tak for din anerkendelse. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Alt godt til jer.

God oplevelse

God og funktionel hjemmeside. Hurtig levering og fornuftige priser. Kan anbefales til andre

12. Juni 2023

Køre Rene
Tak for de fine stjerner og rosende ord.
venlig Hilsen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har for så ikke lang tid siden fået…

Jeg har for så ikke lang tid siden fået leveret en rigtig rigtig fin gravsten, til min afdøde storebror, og jeg er sååå glad for stenen. Den står fint og er rigtig flot.
Men.. Havde desværre lidt udfordringer inden stenen kom. Da beløbet blev reserveret, gik der et par dage mener jeg, og pludselig kunne jeg se beløbet var til rådighed igen. Jeg fandt ud efter at have kontaktet Røne, at der var en fejl på deres system, og ifølge Røne havde han oplevet det et par gange. Men vi skulle nok finde ud af det med betalingen sagde han.
Efter lidt tid for jeg en sms om at nu var gravstenen ankommet. Det syntes jeg virket meget mærkeligt, da jeg kunne se pengene ikke var blevet trukket endnu. Og jeg havde bedt om at være til stede når den blev leveret. Det ringede jeg selvfølgelig og spurgte ind til, og Røne forklarede mig, at det passet bedst med ham, da han skulle levere i det område. Det er også helt forståeligt, men ville nu alligevel ønske at jeg havde fået besked om det, så jeg kunne være der. Ellers forstår jeg slet ikke hvorfor muligheden om at man ønsker at være der ved leveringen er der..
Da jeg jo også kunne se at pengene ikke var trukket, og ikke ønsker at have sådan et stort beløb udestående, spurgte jeg samtidig også lige ind til det. Jamen han ville trække pengene i aften. Fint nok tænkte jeg. Men der skete ikke noget. Måtte skrive til Røne 2 gange efterfølgende om at pengene fortsat ikke var trukket. Nu er de endelig blevet trukket.
Så en flot sten har jeg uden tvivl fået til min afdøde storebror, men jeg syntes godt der kunne være mere styr på det med betaling/eller lidt mere information fra forhandlers side, og aftale om at man har valgt at være til stede. Også mener jeg ikke det kan være rimeligt at det hele tiden er mig der skal minde om at betalingen stadigvæk ikke er trukket. Det praktiske kunne der ærligt talt godt være lidt mere styr på. Derfor kun de 3 stjerner. Men ellers tak for en rigtig fin sten og venlig behandling. Røne virker nemlig til at være rigtig sød og flink, det er bare det praktiske der halter lidt

24. Mai 2023

Kære Marie
Vi er glade for at stenen levede op til dine forventninger.
Vi er selvfølgelig kede af at det glippede med at kontakte dig så du kunne være tilstede ved opsætningen, det undskylder vi for.
MHT betalingen så hæver vi normalt beløbet når stenen er sat op, DVS omkring 3-5 uger efter bestilling.
Hvordan pengene bliver forvaltet fra din indbetaling til vi hæver beløbet har vi ikke rigtig nogen indflydelse på, det er NETS og Bankerne der styrer det.
Vi beklager hvis forløbet har føltes lidt rodet.
Bedste hilsener

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kan anbefale at handle hos…

Vi kan anbefale at handle hos online-gravsten.dk. Vi kiggede på flere sten på hjemmesiden, og havde vi spørgsmål kunne vi altid få fat i Røne (ejeren), som var meget imødekommende og hjælpsom over telefonen. Vores far har fået en fin gravsten, som blev leveret og sat op efter aftale. Bonus - at Røne sendte en besked, da stenen var sat, så familien vidste det inden urnenedsættelsen.

14. Juni 2023

Kære Fie
Mange tak for den fine anmeldelse og rosende ord.
Du ønskes en dejlig dag

Tak til Røne og Jelling stenhuggeri

Jeg vil gerne give Røne og hans "butik" min største anbefaling. Han har lavet en rigtig flot unik sten til vores søn - trods sorg og tab er jeg en glad mor idag hvor Røne sendte mig billede af stenen på sin plads. Røne har været rigtig god til at vejlede os med tekst sten opsætning osv. Røne levere en fin vare og han er 100% til at stole på.

12. Juni 2023

Kære Pia
Mange mange tak for de flotte ord.
Du kan tro jeg blev glad for dem.

5 Stjerner

Jeg vil gerne anbefale Røne fra Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten, som udførte opgaven til punkt og prikke. 5 stjerner til dem!

26. April 2023

Kære Susanne
Mange tak for de flotte stjerner.
Dejlig dag til dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt håndværk til rimelig pris

Jeg vil klart anbefale Jelling Stenhuggeri og Røne, som har lavet en meget smuk plænesten til mine forældres urnegravsted.
Det var utrolig let at designe stenen online og se et billede af det færdige resultat.
Prisen var endda kr. 4.800 billigere end stenhuggeriet, som ligger overfor den københavnske kirkegård.
Stor ros for et smukt håndværk, leveret til tiden og prisen.

2. Mai 2023

Kære Eva

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Jelling Stenhuggeri får man den…

Hos Jelling Stenhuggeri får man den bedste service, meget hjælpsomme og fantastiske i en svær tid. Hjemmesiden er meget nem og overskuelig, man kan stole på dem. Jeg kan varmt anbefale dem.

20. März 2023

Kære Chila
Mange tak for den fine anmeldelse,
Du ønskes en dejlig dag

Nærværende

Hej
Jelling sten får min allerstørste anbefaling. Vi kørte forbi for at se stenen “live” og var så heldig at snakke med Røne. Han var utrolig nærværende og imødekommende. Hans passion for sit arbejde skinnede igennem og vores sten er blevet nøjagtig som den skulle.
Vi sender vores varmeste anbefaling

19. April 2023

Kære Pia
Mange mange tak for de fine ord.
Du kan tro jeg bliv glad for dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornuftig pris og god service

Fandt dem online da priserne på deres gravsten er fornuftige og inkluderer både levering og opsætning på gravstedet. Da stenen blev leveret fik jeg en sms samt billede af stenen på min fars gravsted. Professionelt firma og kan varmt anbefales.

6. April 2023

Kære Philip
Mange tak for de pene ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God forståelse og imødekommende service

Min mor døde meget senere end min far og jeg skulle have lavet en ny sten med begge navne på. Troede ikke online var en mulighed, men online-gravsten viste sig som en super mulighed.
Alt er leveret som ønsket og til tiden. Imødekommende og forstående hele vejen, så en svær tid blev bedre. Tak for det.

5. April 2023

Kære Bo
Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glæde for at vi kunne hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor hjælp med søde mennesker.

En meget sød og venlig menneske som har hjulpet mig med at vælge det rigtige ting til min mors grave Hurtigt levering som jeg ikke havde forventet og meget billigt i forhold til andre steder .Mange tak for alt det hjælp , jeg vil varmt anbefale Røne.

4. April 2023

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten

Mange mange tak for den fine anmeldelse Ionel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var som det skulle være :)

Alt var som det skulle være. Smuk mindesten til vores mor.
og god behandling.
Et rigtigt stort plus, at man kan designe online.

1. März 2023

Kære Agnete
Mange tak for de flotte ord.
Dejlig dag til dig

God vejledning

Efter at jeg havde bestilt en gravsten online, ringede Røne mig op, og gav mig lidt vejledning om hvor farve på teksten. Pænt resultat, hvor stenen blev leveret og stillet op ca 4 uger efter bestilling, som også var hvad der var lovet.

23. März 2023

Kære Kim
Mange tak for de pene ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SÅ flot en plænesten til min mors grav…

SÅ flot en plænesten til min mors grav ! Og en rigtig god pris. Kan kun anbefale online-gravsten til andre. Man kan nemt blive snydt når man står i så ulykkelig situation som dødsfald, og regninger vælter bare ind. Men så finder man en stenhugger der kan lave det samme arbejde… bare flottere og billigere! Fantastisk 🫶🏻

10. März 2023

Kære Karina
Jeg er meget glad for din fin anmeldelse og at det hele er gået som du ønskede.
Jeg ønsker dig kun det bedste.
Røne

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr