Onkels Bilpleje Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse igen hos onkels bilpleje Jeg får lavet indvendig rengøring hvert halve år - og jeg glædes hver gang jeg henter min bil - bare der var min onkel 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom op til onkel’s bilpleje uden tidsbestilling. Jeg havde lim fra en sticker på min kofanger og jeg viste ikke hvordan jeg skulle få det væk uden at ridse bilen el komme til at fjerne noget... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afleverer bil til vask og rengøring. Får bilen retur og konstaterer at den ikke er ordentlig poleret og rengjort. Kontakter dem og aftaler at bilen afleveres igen. Får bilen retur og da jeg kommer hje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik prøvet onkels bilpleje.... og kun +++ herfra. Havde nogle dage forinden nogle gange været ved stranden sammen med familien 2+3 og bilen havde som ikke kan undgåes strandsand i bilen :-/ men da je... Mehr ansehen

1. Fahrzeugservice
  2. Professionelle Fahrzeugpflege
  3. Autowaschanlage

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Onkel's bilpleje, har 12 års erfaring indenfor branchen. Når du afleverer din bil hos os, udføres alt af professionelt personale.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst og ustabilt firma...

Havde fået en pris på komplet polering af min båd, vi aftalte at de skulle komme den 19. Og 20. Maj.
Jeg ringer et par dage inden for lige at høre hvad tid de ville starte. Jeg får at vide at han vil ringe tilbage senere, da jeg aldrig høre noget fra ham ringer jeg dagen efter, men telefonen bliver stadig ikke besvaret.
Har nu forsøgt at få fat på ham 8-10 gange på forskellige tider på dagen, men intet svar og han ringer ikke tilbage. Nu må jeg selv i gang, og søsætning af min båd må udskydes, grundet dette meget useriøse firma!

21. Mai 2018

Som at få ny bil 😊

Jeg har i dag haft den store fornøjelse, at have haft min bil til regøring hos Onkels Bilpleje. Den var vakset helt ren, både ude og inde, virkelig flot. Det var som at sætte sig ind i en helt ny bil 😁
Jeg giver min STØRSTE anbefaling 👍

12. April 2018

Helt fantastisk

Jeg afleverede min bil i morges hos Onkels bilpleje og havde bestilt en stor bilklargøring. Min bil var meget beskidt både indvendig og udvendig, sæderne var meget beskidte og bar tydeligt præg af, at der ofte sidder børn i bilen, som af og til spilder noget.

Efter ca 7 timer bliver jeg ringet op, med beskeden om at min bil er færdig, så jeg kan nu komme og hente den.
Da jeg henter bilen er ALT skinnende rent både udvending og indvendigt.

Det er bestemt et sted jeg vil anbefale, hvis du ønsker et fantastisk resultat, så bestil tid hos Onkels bilpleje.
Følelsen af at have fået en ny bil igen, er 100% tilstede.

14. Februar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig DÅRLIG udførsel og service!

Virkelig DÅRLIG udførsel og service!

Jeg får en bil tilbage, hvor jeg med det samme kan se, at den ikke engang udvendigt er vasket ordenligt.
Den er stadig møg beskidt nederst på siderne, og er stadig fyldt med grønne alger på sidespejlene.
Da jeg sætter mig ind undrer jeg mig også, da vitterligt stadig kan se støv på instrumentbrættet, det nærmest bare har sat sig fast i det sprøjt de har brugt til at få bilen til at "dufte".
Derudover er mine sæder stadig fyldt med hår og pletter.

Jeg kører hjem med bilen, og bruger her selv tid på at gøre alt det de ikke kunne.

Jeg skriver en mail til dem, hvori jeg skriver at jeg ikke er helt tilfreds, og at jeg gerne enten vil have penge tilbage, eller de må få et forsøg mere.
Det eneste svar jeg får på dette er dog "hvilken bil er det?", og efter både et svar på deres spørgsmål, og efter yderligere at have rykket for svar, har jeg her en måned efter, stadig ikke hørt noget..

Kommer aldrig igen. Behold jeres penge og det er ligemeget nu, men vil absolut aldrig anbefale jer!

Se billede i kommentaren af min klud, efter at jeg selv lige har kørt den over intstrumentbrættet og fjernet grønne alger på spejlene.

20. August 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr