oplevede dag til dags ekspedition. alt var i perfekt orden. varene forsvarligt indpakket. venlig tone hele vejen igennem. som anden anmelder skrev + 1 ekstra stjerne. handler der igen. kan anbefales t... Mehr ansehen
Rigtig fin handel, kan ikke gøres hurtigere, bestilte som B-post lørdag aften, mandag formiddag modtog jeg allerede pakken med Hama mini-perler i de bestilte farver. Lækkert at fragten er efter... Mehr ansehen
En bestilling sent lørdag ankom med posten mandag, og endda med en smule slik! Dejligt billigt og nemt og lynhurtigt og glæder mig til at handle der igen. Takket være ekstra stor skifttype lykkedes de... Mehr ansehen
Jeg bestilte søndag aften, og varen blev forsøgt leveret om tirsdagen (Havde valgt B-post) Jeg var desværre ikke hjemme, så jeg måtte vente til onsdag, før jeg kunne hente på posthuset, men det er jo... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Seriøs hobbybutik til os, der er kommet over teenagerårene. Find HAMA miniperler, dampmaskiner, skrabebilleder, figurer (Tintin, Barbapapa, Lucy Luke, Asterix m.fl), 3D-puslespil og Scalextric racerbaner. Onkel Carsten leverer hurtigt og nemt de ting, du skal bruge i din hobby.
Roskildevej 352 a, 2630, Taastrup, Dänemark
- carsten@onkelcarsten.dk
- onkelcarsten.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig afsending af varer
Hurtig afsending af varer, og rigtig fine priser. De har alt til dampmaskiner, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Lyn ⚡ hurtigt
Bestillet i morges hentet det selv her til aften.
Super hurtig og lige til.
Så 👍
tryg handel og hurtig levering
Under hele forløbet blev jeg orienteret om status og fik hurtigt mine varer.
Fremragende Service
Super hyggeligt at handle hos Onkel Carsten. Vedlagt vores lille bitte ordre lå en lille personlig besked. Min kæreste og jeg talte om hvor hyggeligt det var og at man havde lyst til at handle der igen. Godt gået og skønt med personlighed.
Det er bare iorden. Lynhurtig service og rigtig gode priser.
Kan kun anbefales.
Billigt og hurtig levering
Billige varer og hurtig levering.
Fremragende - ingen forbehold!
Mit køb hos Onkel Carsten var en meget positiv oplevelse.
Den vare jeg købte levede helt op til forventningen og teknikken omkring købet fungerede perfekt.
Meget tilfreds
Hurtigt svar ved henvendelse, efter bestilling gik der under 24 timer inden pakken kom.
Super handel
Intet negativt at skrive. Hurtig forsendelse og varen er som den skal være jeg kommer HELT sikkert igen.
Fuld tilfredshed.
Skulle bruge nogle hama mini perler, valgte onkelcarsten pga. Pris og overskuelig hjemmeside.. Og det blev jeg endnu mere glad for da pakken kom lynhurtigt og med en håndskrevet hilsen😊
Superhurtig!!
...kan anbefales!! Varen kom hurtigt med en lille smiley tegnet på 😊
Nem og hurtig
Nem at finde rundt på siden og hurtig levering. Kan klart anbefales.
Hurtigt og nemt
Det fungerede super - bestilte dag 1. - fik afsendelse bekræftelse samme dag, og modtog pakken dag 2.
Super!
Alt fungerede som forventet...
fik endda varen før tid :-)
Rigtig fin oplevelse - med humor
Super hurtig levering af et stempel til min gamle dampmaskine. Med i ordren var der et håndskrevet kort med et: 'Hold dampen oppe'
Man skal godt nok lede længe efter en butik i dag - fysisk eller på nettet - der evner at smide lidt humor ind i handlen. Vil helt klart henvende mig igen i fremtiden.
Perfekt nethandel
Bestilte en meget lille ordre (et par små dåser maling). Afsendt med det samme og kom straks efter pinsen. Meget rimelig porto, hvilket er ekstra vigtig ved en lille ordre. Det er svært at finde de forskellige slags legetøj/hobbygrej i butikkerne, men nu ved jeg hvor jeg vil købe det i fremtiden.
Tip top
Super hurtig levering. Lækre ting. Er super tilfreds og bestemt ikke sidste gang jeg Køber der
Lynhurtig levering
Super handel, vi bestilte sidst på eftermiddagen og modtog varerne næste dag :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.