Artikelen in goede staat ontvangen en…
Artikelen in goede staat ontvangen en in een discrete verpakking. Snelle levering.
En de prijzen zijn heel aantrekkelijk.
Kleine tip: Ik zie graag wat meer blogs want die vind ik erg handig.
Dit bedrijf nodigt jou uit om een review te schrijven, positief, dan wel negatief!
Niederlande
En de prijzen zijn heel aantrekkelijk.
Kleine tip: Ik zie graag wat meer blogs want die vind ik erg handig.
Great site and fast delivery it does what it says next time i will absolutely order my items here!
Love it. I love the selection of the various products. So far I only had great experience with this site I would defenitly recommend this site to anyone.
Gisteren om 11 uur 'savonds een grote bestelling gedaan voor mij en mijn vrouwtje. Heb alles net al binnen gekregen en het was in een mooie witte anonieme doos verstuurd. ben zeer tevreden over de snelle levering en kan niks anders zeggen dan dat de site TOP is! zeker een aanrader!
Super site gisteren een bestelling gedaan van een aantal artikelen na het lezen van een blog op de site! Vond het erg interessant en heb na het lezen van die blog de bunny vibe cockring besteld had het gisteren om 10 uur besteld de volgende dag had ik het pakketje gelijk ontvangen. TOP!!!
Ik bestel hier nooit meer kreeg 1 van de 5 dingen binnen en dan was nog iets anders zou niemand aan raden om hier te bestellen alleen als je geld kwijt wil

Antwort von oneonl3y.nl
Enkele artikelen besteld, snelle levering en ook nog eens voor een mooie prijs. We zijn er erg blij mee.
Goed geholpen door de klantenservice bij het bestellen.
Voor herhaling vatbaar!
Top producten en netjes optijd geleverd!
Ook de service is helemaal top je wordt super goed geholpen!
De producten zijn super goed en van goede kaliteit. Ik ben zeer tevreden!
Its super easy, the delivery is great absolutely holds up to what they promise, ordered a few days ago and got it the next day! That’s what i like the site also looks very nice i would definitely recommend this website!
De service en de levering van One&Onl3y super tevreden! De producten van goede kwaliteit en ook een groot assortiment. Een goede aanrader en zeker het uitproberen waard!
Super snelle levering en alles netjes binnen gekregen !