one4all.nl Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze kaart. Je wordt eerst verplicht om een account bij ze aan te maken, en alsof dat nog niet irritant genoeg is, werkt de kaart vervolgens alsnog voor geen meter. Ik heb nu al twee kee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een verschrikkelijke oplichterij is dit! Er geven hier mensen geld aan uit, maar deze cadeaukaarten zijn nergens in te wisselen. Je mag niet meer uitgeven dan er op de kaart staat (online), dus on... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afrader! Heel omslachtig. Om je cadeaubon te kunnen verzilveren moet je eerst de one4all app downloaden en een account aanmaken. Daarna kun je pas je kaart activeren. Om hem vervolgens te kunnen gebru... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I received a One4All gift card and simply wanted to use it to buy something from H&M. That should have been straightforward. Instead, it turned into a ridiculous maze of card exchanges, thir... Mehr ansehen

Ungenügend

93 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichterij!

Op de kaart staat een uiterste geldigheid datum: 06/2026
Vandaag (9/1/26) in de Dille & Kamille geweest, maar daar werd de kaart niet geaccepteerd. Wat blijkt? Saldo is ‘geldig’ tot 2 jaar na uitgifte (in mijn geval 8/12/25) en de ‘kaart’ tot juni 2026.
Dat staat in hele kleine lettertjes vermeld.
Wat een oplichterij!
En waarom verbinden mooie merken zoals Dille en Kamille hun naam nog aan dit soort partijen?

9. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Let op: extra kosten aan verbonden!

Koop deze kaart niet! Mijn ervaring is dat er informatie niet klopt, het heel omslachtig is en er worden je extra kosten in rekening gebracht!

Wat ik zag op de website, is het volgende:
- 36 maanden na aankoop wordt eenmalig €6,00 aan operationele en verwerkingskosten in rekening gebracht.
- Vervolgens worden er kosten van €0,75 per maand afgetrokken totdat het saldo nul bereikt.

Dus je bent 3 jaar later nog aan het betalen voor een cadeaubon? En 'daarna' wordt er 75 cent per maand in rekening gebracht totdat het saldo 0 is, maar de cadeaubon is maar 2 jaar geldig... dus hoe zou je dan na 3 jaar nog betalen totdat het saldo 0 euro is? Misschien snap ik het gewoon niet, maar ik vind dit heel geheimzinnig en tegenstrijdig.

Je zou deze kaart als soort creditcard moeten kunnen gebruiken. Als je hem online gebruikt, kies je voor VISA/kaart en voer je je kaartnummer en de code op de achterkant in. Dit werkt echter niet (in ieder geval niet overal). Uiteindelijk erachter gekomen dat je de kaart via hun swappagina kunt inwisselen en dán krijg je een cadeaucode via mail die je daadwerkelijk kunt gebruiken.

3. Januar 2026

This card is a scam company - NEEDS TO BE BANNED IN EU

This card is a scam company. Please do not gift anyone this card neither accept this from anyone

someone gifted me a card for €300 and I can’t use it anywhere because most websites are not accepting the visa debit card kind of feature it is giving

secondly there is the limit of €50 which they don’t tell anyone but the transaction keeps failing.

Thirdly the card is made of paper so in the store since it was slightly crumpled they’re not able to scan it also so it’s a complete waste of money

it’s been six months since someone gifted to me so I can’t do anything with it.

There is no customer service as well. I wonder how is this company allowed to operate in Europe?

This is a scam , a big-time scam.

3. Januar 2026

Schandalig

Schandalig. In de aanbieding bij een retailer voor €750 aan cadeaubonnen gekocht. Ik wilde eigenlijk de algemene cadeaubon maar omdat de mevrouw in de winkel niet wist dat de algemene het de " kaart en kado" betrof die ook in de aanbieding was duiteindelijk de Beauty cadeaukaarten gekocht die wel de korting aangaven in de veronderstelling dat ik deze online kon omruilen voor de algemene cadeaukaart. (Staat overal op de site van one4all) Blijkt de beauty kaart ongeveer de enige kaart te zijn die niet omruilbaar is. En dat terwijl alles gewoon één groot bedrijf is. Elle lange mails gestuurd en bij de klantenservice elke keer afgewimpeld. nee mevrouw dat kan niet sorry. Meedenken is niet aan dit bedrijf besteed dus ik zit nu met €750 aan bonnen die ik nooit ga uitgeven en je slechts bij een paar winkels kunt besteden. Diefstal.
Toen ik zei dat ik het schandalig vond dat mijn andere omgewisselde kaart die ik online had besteld slechts 8 maanden geldig was,
Zei de mevrouw aan de 'klantenservice' Nee hoor dat kan niet. Ik kan met zekerheid zeggen dat hij 2 jaar geldig is. Nou mooi niet dus 8 maanden en dan expireert deze. Toen ik het nummer van de kaart door wilde geven werd ik gewoon heel lelijk opgehangen en de verbinding verbroken.
Mensen pas op en beraad je voordat je hier aan begint. Zoals eerdere reviews is dit bedrijf mijn inziens er alleen op geënt om zoveel mogelijk geld te innen van onbruikbare kaarten.

30. Dezember 2025

Drama

3 poging tot inwisselen gedaan.. 2x online (parfumado en fonq, 1x Fysiek (petsplace)
Inmiddels uren verder zonder succes.
Ben er wel klaar mee...
Dus stop die kaart lekker waar het licht niet kan schijnen!

27. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maak van jouw vrienden een vijand met de One4All kadokaart!

Slechtste kadobon ooit. Je moet een account aanmaken met allerlei gegevens die niet nodig zijn. Je hebt geen adres en telefoonnummer nodig om een digitale kado kaart uit te delen maar dit moet je wel allemaal invullen. Daarna is het bijna onmogelijk om de kado kaart te verzilveren, waardoor je uren kwijt bent voor een simpel proces. Problemen met authenticatie, problemen met account inloggen. Al met al, doe dit nooit iemand kado tenzij je diegene haat. Maak vijanden, geen vrienden met de One4All kadobon!

27. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schandalig dat dit product verkocht wordt.

Schandalig dat je zoveel moeite moet doen om je cadeau kaart in te wisselen. Het zou verboden moeten worden om deze kaarten te verkopen. Alles is erop gericht om te zorgen dat je de kaart niet inlevert. Na lang puzzelen is het uiteindelijk gelukt om de kaart te verzilveren.

25. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het verdienmodel achter deze kaart is…

Het verdienmodel achter deze kaart is duidelijk: maak het zo moeilijk dat iemand het al gauw opgeeft en de kaart maar laat verlopen. Schande dat supermarkten deze kaart nog steeds verkopen!

25. Dezember 2025

Kaart uitgeven lukt niet OPLICHTERS

Kaart uitgeven lukt niet, daarna zou ik mijn geld terug kunnen vragen. Moest ik apart voor inloggen, terwijl er tevens 5 euro administratiekosten wordt ingehouden.
Het inloggen werkt niet.

Slechtste cadeaukaart ooit. OPLICHTERS !!

15. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is echt schandalig slecht

Dit is echt schandalig slecht. Ik kan hier 3 pagina s vol schrijven, maar moeite niet waard. Process is veel te ingewikkeld, cadeau bon kan niet overal worden verzilverd, en voucher is zowaar spontaan weer ingetrokken. Ik schrijf nooit een review, maar voor jullie speciaal de moeite genomen. Ik hoop oprecht dat jullie worden opgedoekt. Oplichterij tot de max. Gebruik mijn 15 euro maar voor een studie in normen en waarden.

15. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cadeaukaarten zijn zeer moeilijk te…

Cadeaukaarten zijn zeer moeilijk te besteden. Ze adverteren met dat de kaart voor heel veel winkels in te zetten is maar overal is een kanttekening bij. Douglas alleen in de winkel maar een aantal winkels uitgezonderd. H&M accepteert de kaart niet online, Rituals zou moeten werken maar geeft een foutmelding bij de VISA afrekening. Waardeloos!

10. Dezember 2025

Afrader!

Had een aantal kaarten voor mijn verjaardag gekregen. Wat een gedoe om de kaarten in te wisselen zeg. Het lukte niet bij de winkel waar ik graag iets van wou, ondanks dat die winkel op de kaart vermeld staat en dit ook op de website staat. Echt heel jammer dit. Ik zou deze kaart NOOIT cadeau geven!

10. Dezember 2025

SCAM SCAM SCAM SCAM

Got this as a gift and oh what a nightmare! I've unsuccessfully tried using this voucher to make purchases after following the instructions to the letter. I even tried multiple stores and nothing.

Then I come here and see the bad reviews all around and as I am thinking that all this is a very elaborate scam, I see the option to swap the card within one4all to a store-specific gift card. I decided to give it a try and it finally worked!

This does not make the gift card not terrible though: the whole website is confusing, the steps seem made to steal personal information, the instructions seem clear but do not work in practice. It just seems they make everything purposefully difficult and confusing to keep the money that people get too angry to try and spend...

I hope I get contacted very soon to solve this issue

8. Dezember 2025

Wat een waardeloze kaart

Wat een waardeloze kaart. Je krijgt een kaart van 30 ,- maar verzilveren is een crime. De cvc code kras je direct weg als je het beschermlaagje wegkrast. Dus direct onbruikbaar. Toen gebeld met de klantenservice. O mevrouw dan geeft u hem toch in de winkel uit dat is geen probleem. Toen naar de gamma met mn kaart. Kunt u niet op een andere manier betalen ? Deze werkt zo niet. U moet m eerst digitaal omzetten in een kadokaart. Iemand anders heeft alle codes op de kaart nog geprobeerd maar helaas pindakaas. Hij kan zo niet verzilverd worden. Nu weer een reactie gestuurd naar de klantenservice. Die gaan voor me aan de slag zeggen ze. Maar ik heb nog niets ontvangen ook geen bevestiging via mail of zo. Ze willen liever dat je het op geeft. Slapende rijk worden. Het is een dievenbende en zou verboden moeten worden.

8. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een troep, zonde geld.

Met mijn verjaardag een cadeaukaart gekregen. Sindsdien allemaal winkels langs geweest om de kaart in te wisselen maar lukte telkens niet. H&m gaf mij de tip om hem eerst om te wisselen naar een online winkel zodat je hem online kan gebruiken. Het lukt mij telkens niet om hem om te wisselen en ze vragen elke keer om zulke onzin gegevens. Site is ook enorm onduidelijk.
Geef dit a.u.b. niet cadeau want het is weggegooid geld!!

1. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr