Jeg har kontaktet Ekstra bladet- Håber de gør noget ved disse mennesker Falsk reklame- billige varer som kommer fra Kina- de snyder og bedrager folk - Deres såkaldte forretning I Århus finde... Mehr ansehen
ANMELD TIL POLITIET Jeg har politianmeldt svindel-foretagenet, men de vil ikke gøre noget pga. af min ene anmeldelse for 1100 kr. Opfordrer alle til at anmelde, så politiet kan samle sammen og... Mehr ansehen
Jeg skulle returnere varen og fik en adresse jeg skulle sende til. Som jeg selv skulle betale. Det har jeg gjort. Dem som skal levere pakken, kan ikke komme i kontakt med dem og de svare ikke på mine... Mehr ansehen
1. Lang leveringstid ca 3 uger 2. Produkter kommer fra Kina pg er i meget ringe kvalitet. Så det passer ikke når de skriver lagersslg, da de intet lager har. 3. Det er ikke muligt at returnere sine... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fake Kinavarer
Fake Kinavarer der ikke er i nærheden af at minde om det annoncerede.
Fuppet
Fuppet, lige som alle andre. Ur stod til førpris på ca 2200 kr. Nu kun 449 kr. Og der stod "vi har kun tre tilbage". Det står der stadig tre måneder senere.
Plastik-lorteur modtaget med flere ugers forsinkelse...
Snyd og fup...
Fup firma
Fup firma
Efter meget lang tid modtog jeg endelig mine varer som slet ikke svarede til tilbudet jeg havde bestilt en skjorte str xl men fik en i str xs ganske ubrugelig
Troede jeg købte to lædertasker
Troede jeg købte to lædertasker, fik i stedet to tasker i plsitic lignende med defkte lynlås, fup og svindel. Hold jer langt væk fra denne falske profil
Kina skrammel
Kina skrammel. Ren dropshipping. Bestilte polo der ikke svare til billedet. Prøver du at sende en mail får du bare AI svar
Det er et firma fra Holland
Det er et firma fra Holland, som sælger kinesiske varer. Varerne overholder ikke de europæiske krav.
Billigste Temu knald nogensinde
Billigste Temu knald nogensinde!
Penge direkte ud af vinduet.
Billederne er fup, og varene svarer langt fra op til det som er lovet.
Fup og svindel!
Pas på
Pas på, virksomheden eksisterer ikke i cvr. Og adressen fra deres hjemmeside er container plads i Århus. Se et kontant på dr. Om lignende hjemmeside
Fup selskab.
Fup selskab.
Udgiver sig for at være dansk med kontor i Holland. De overholder ikke, hvad de lover.
Sko og polo shirts
Jeg faldt også i. Ophørsudsalg på bl.a polo shirts. Så lækre ud. Bestilte nogle timer efter et par eksklusive sko. Har modtaget begge dele. Men..polo shirts i 3xl der går lige til over knæene 😂 og ingen vaske anvisninger el mærke på. Alt er væk. Skoene passer Men slet ikke det eksklusive look som det så ud til. Hvor kommer varerne fra? Kan se de er afsendt fra Halmstadt. Fejl jeg ikke gik på trust pilot før køb. Alt skriger til himlen at det er svindel. Kan jeg politi anmelde for ovenstående?
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE FAKE…
HOLD DIG LANGT VÆK FRA DENNE FAKE BUTIK.
Elendig kvalitet og elendig service, puha jeg er godt nok blevet taget i r...., nogle gange stoler man på disse "butikker" som desværre viser sig at være fup og svindel, jeg har bedt min klage videre til Ekstra Bladet så jeg håber at kunne advare andre mod at købe så meget som en knappenål af dette kæmpe fake firma...øv øv øv I skulle skamme jer 😡😡😡
billigt kinersergøjl, solgt som håndlavede danske ure
samme problem som alle andre - jeg forventede at købe et godt ur, fik en masse mails med at der var bøvl på lageret etc. og jeg har bare modtaget noget billigt temu skrammel, som er helt værdiløst og tydeligvist ikke er de penge værd, som jeg har givet for det 😡😡🤬🤬🤬
Scam
Butikken er ikke i Danmark den er i Holland så vidt jeg kan se.
Købte en taske som jeg troede var af læder, den er af ægte plastik. Hold jer væk politi anmeld dem.
Det rene fupnummer
Hold jer lagt væk fra deres kineser udsalg..
Jeg har lige modtaget 4 ure fra Kina, af en kvalitet som bare er til at smide i skraldespanden.
fup og snyd
tjekker deres urer igenmme og deres lucky four "udsalg" er fup, du kan få samme ur for 250kr mindre uden udsalg på lucky four hjemmeside
med garanti noget der kommer fra temu…
med garanti noget der kommer fra temu eller wish da de sender fra kina
Hvordan anmelder jeg en hjemmeside
Hej. Jeg blev snydt som jer og min bank kan ikke gøre noget pg siger jeg skal kontakte selve virksomheden som træk pengene. Hvordan kan jeg politi anmelde? Med mail til dem står der hilsen Frida.
Fup fra start til slut
Købte et smartwatch som skulle være nedsat fra 1600 kr til 339 kr og så ville der medfølge en gave oveni, men ak de startede med problemer på lager, uventet hændelse, men alle var heldigvis ok, men uret var ikke sendt, efter ca en måned dukkede der en pakke op, et ur fra kina (Temu ligner det) ingen gave var at spore, de påstod efter grundig eftersøgelse at alt var afsendt fra deres lager, så de mente at ordren var leveret, de reagerede ikke på at den modtagne pakke ikke havde yderligere plads til gaven, det var et par solbriller, de tilbød så at kompensere ved at give 15 % rabat som de skrev "som en gestus af goodwill " Det lykkedes efter lang torv trækkeri at få 30% retur , men hold da op et fup firma, hold jer langt væk, jeg tror samme ur kan købes for 100 kr hos Temu, det er ikke håndlavet af William Olsen som de skriver.
Scammer bestil intet fra dem det en…
Scammer bestil intet fra dem det en scammer side og de har ikke butik i Århus der lukker efter mange år deres varer kommer fra kinesisk nu leverandører
Aldrig har jeg haft så dårlig erfaring
Aldrig har jeg haft så dårlig erfaring, fusk firma. Deres vare lever ikke op til hvad de viser, alt for lang levering og de kan ikke svare på spørgsmål der stilles i e-mail. De har ikke styr på levering og deres lager. Lad vær at handle hos dem. 😡
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.