Simpelthen fantastisk! Hele hjemmesiden havde skønne rabatter+en ekstra rabatkode, så jeg har sparet STORT på den lækreste vinterjakke fra Wheat (næste sæson), plus 2 lækre name it bukser. Min or... Mehr ansehen
En nem og super fin hjemmeside som gør brugeroplevelsen god. Og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet. De ringede og sagde, at de havde et erinde i min by og ville levere pakken i pos... Mehr ansehen
Jeg har nu handlet hos ollifant til min datter i et år nu og vi har været glade for alle de pakker vi har fået. Super hurtig levering! Og rigtig fint tøj.. vi oplevede en enkelt gang hvor sko størrels... Mehr ansehen
Giver kun 3 stjerner, shorts var mega fine men den top/kjole er ikke syet ordentlig og syet skævt æv Og i var hurtig til at trække penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Ollifant - din foretrukne børnetøjshjemmeside! Vi sørger for, at have nogle af de bedste brands på lager til konkurrencedygtige priser - og ikke mindst lave fragtomkostninger med hurtig levering. Drevet af passionerede mennesker, som brænder for det de laver.
Horstedvej 7, 8560, Kolind, Dänemark
- info@ollifant.dk
- ollifant.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Jeg henvendte mig vedr. en reklamation, de havde en hurtig svar tid, anerkendte reklamation og refunderede beløbet, da varen ikke kunne skaffes i samme størrelse. Hverken producent eller Ollifant ønskede den defekte varer retur, vel vidende at varen trods defekt, kan bruges. Det er en sjælenhed og jeg er dybt taknemmelig.
Det giver en trofast kunde!

Antwort von Ollifant
Nemt at bestille varer og utrolig…
Nemt at bestille varer og utrolig hurtig levering

Antwort von Ollifant
Hurtig og enormt god kundeservice
Hurtig og enormt god kundeservice.
Har kun oplevet hurtig svar på mail (samme dag) og imødekommende og venligt personale. Kanon kundeservice og helt sikkert et sted, som jeg vil handle hos igen.

Antwort von Ollifant
Rigtig god service og enormt hurtig…
Rigtig god service og enormt hurtig levering! 👌🏼

Antwort von Ollifant
Lækre varer og gode priser 🙏🏻 og hurtig…
Lækre varer og gode priser 🙏🏻 og hurtig levering

Ikke alt var i pakken
Pakken kom hurtigt. Dog manglede bodyen til sætte i pakken. Dette sæt skulle bruges til fødselsdaggave her i weekenden. Jeg har forsøgt at kontakte flere steder, dog uden svar…

Antwort von Ollifant
Hurtig levering og simpelthen den fineste indpakning. Tøjet sirligt foldet og pakket i silkepapir. Dejlig overraskelse at åbne.
Handler helt sikkert her igen.

Antwort von Ollifant
Havde bestilt et par bukser
Havde bestilt et par bukser, men ved en fejl fra deres side, var de udsolgt. Blev derfor ringet op derfra og vi fandt så en løsning med et par i en anden str.
Så kan kun sige super service og en rigtig behagelig samtale med dem 😊

Mega god service
Mega god service! Fik leveret en hue i en anden farve end jeg havde bestilt. Skrev Ollifant en mail, og fik svar samme dag, at jeg kunne beholde den fejlsendte hue som undskyld, og at de straks sendte den rigtige farve hue afsted, som ankom 2 dage efter.

Verdens bedste kundeservice
Verdens bedste kundeservice!
Jeg havde bestilt en vare, hvor der var en lille plet på, skrev til dem, de svarede med det samme, sendte et par nye og lod mig beholde de gamle. De brugte tid på at skrive en undskyldende mail, som var skrevet med forståelse og med blik for mig som kunde. Få dage efter modtog jeg pakken, fint pakket ind og med to ansigtsmasker i til mig. Hvor er det vare gennemført god service! Her vil jeg uden tvivl handle fremover 🫶🏼

Giver kun 3 stjerner
Og i var hurtig til at trække penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle ved trækker først beløb når pakken er afleveret, pakken var også langt undervejs

Virkelig servicemindet oplevelse
Virkelig servicemindet oplevelse. Fik det jeg havde bestilt - til en god pris. Hurtig levering.

Antwort von Ollifant
Fin og overskuelig hjemmeside (og…
Fin og overskuelig hjemmeside (og fantastiske tilbud! 😊👏🏼).
Tak for hurtig levering af den fine jakke 😁

Rigtig god service
Jeg fik ved en fejl tilsendt en ammepude i den forkerte farve (vi er alle mennesker, det kan ske). Jeg skrev til kundeservice og fik enormt god service, de ringede mig op og de sendte en ny ammepude (sammen med en lille ekstra ting, og en fin håndskrevet seddel), og sammen med denne, emballage og returlabel til at returnere den forkerte, således at det blev super nemt for mig som kunde :)
Jeg vil helt sikkert anbefale dem, og selv handle der igen en anden gang :)

Antwort von Ollifant
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.