Bewertet mit 5 von 5 Sternen

☆ för att OliOli har DE DÄR speciellt & exceptionellt GODA Delikatesserna! ☆☆☆☆ får Mia för sin Trevliga & Tillmötesgående Kundrelation. Idag trollade hon med knäna, så jag kunde köpa extra många... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt underbara produkter. Perfekta presentlådor som är så kul att ge bort. Jag beställde en låda till min mamma som fyllde år och hon blev överlycklig. Kundservicen var dessutom 11/10. Snabbt, vänligt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick paketet supersnabbt efter beställälning, vilket är ovanligt när man bor i norra Sverige. Fick även snabbt hjälp med att skicka ny vara när det blev fel i ordern, och slapp returnera det jag fick... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte tre olivoljor som var rabatterade till ett jättebra pris. De skickades samma dag som beställningen lades och kom fram dagen efter. Sen fick jag en rabattkod på nästa köp i paketet. Jag är vä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lebensmittelgroßhandel
  2. Feinkostgeschäft
  3. E-Commerce-Dienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vår stora passion för Italien och italiensk mat fick oss 2005 att börja importera italienska delikatesser. Idag är vi importör och grossist, levererar företagsgåvor samt driver vår webbshop. Vi välkomnar även kunder till vår lagerbutik i Saltsjö-Boo där man kan handla direkt från vårt lager. Vi erbjuder premiumdelikatesser från Medelhavet med fokus på bland annat Extra Jungfruolja, årgångsbalsamico, hantverkspasta och många andra förstklassiga produkter från mindre gårdar och producenter. I vårt sortiment finns även utvalda svenska, småskaliga hantverksvaror som exempelvis marmelad, alkoholfri dryck, lakrits och choklad. Vi finns i Nacka, Stockholm och har återförsäljare runtom i landet. Varmt välkommen!

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dåligt

Förpacka så att bakverken inte går sönder.
Kompensera mig på ett bra sätt

17. April 2026

Hej Anne-Marie,
Så tråkigt att höra att dina varor inte nått dig i bra skick.
Jag ser att du bland annat beställt Lingue Suocera och antar att det är dessa som gått sönder. De är tyvärr ömtåliga och som vi skriver i produktbeskrivningen kan de gå sönder något i frakthanteringen.

Vi packar med wellpapp och/eller kartong, bubbelplast och brun packpapp men trots detta kan vi inte gardera oss mot oöm hantering. Självklart ska vi kompensera dig, jag kan inte se att du hört av dig direkt till oss men jag kontaktar dig via mejl så ordnar vi det.
Vänliga hälsningar
Mia, OLIOLI

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Oklart med enhetsgivningen. Trodde liter men var dl. Mitt lässlarv. Dock önskas en enhet

Bra. Lurad på enhet. Trodde 1.5 L. Men det visade sig att 1.5 var DL.

19. April 2026

Hej Patrik,
Jag beklagar missuppfattningen kring din beställda vara.
Jag ser att du beställt vår olivolja, Merula, 175 ml. Vi använder "ml" för samtliga olivoljor. Jag vet att andra e-handelsaktörer kan ange olika mått, dvs ml, cl och liter för sina olivoljor men vi väljer att vara konsekventa och anger alltid nettovolymen i "ml".
Hör gärna av dig direkt till mig med vilken enhet du hade önskat. Du når mig på: mia@olioli.se
Tack på förhand och allt gott!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trevliga ägare

Antwort von OliOli

Hej och tack så mycket🙏😁 Vi har ju, i vår tur, de allra bästa kunderna så stort tack själv⭐

En mycket BRA nätbutik

En mycket BRA nätbutik. Finns oändliga BRA produkter. Snabb leverans. Humana priser. Tack OliOli att Ni finns.

26. März 2026

Antwort von OliOli

Tusen tack för fina ord🙏 Vi tackar dig för att DU finns❤️
Varmt välkommen tillbaka till oss!

Påsar alla borde ha

Påsar alla borde ha, fantastiska och oerhört hållbara. Osten klarar sig så mycket längre! Snabb leverans och en liten godsak som överraskade var väldigt trevligt, tack.

1. April 2026

Antwort von OliOli

Så härligt att du gillar våra ostpåsar!Håller med, de är toppen💛
Tusen tack och varmt välkommen tillbaka🙏

Smidigt snabbt=nöjd!

30. März 2026

Hej Stefan, tusen tack!
Härligt att du är nöjd, då är vi också glada😊🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt professionellt bemötande när…

Otroligt professionellt bemötande när man gjorde fel med en order!

Antwort von OliOli

Stort tack för förståelsen Tomas🙏🏻 Det kan bli fel men vi vill alltid göra om och göra rätt så snabbt som möjligt.
Varmt välkommen tillbaka✨️
Mia, OliOli

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Olioli är bäst av alla år efter år

Olioli är bäst av alla år efter år. Omsorgsfullt emballerad. Intressanta produkter av hög klass. /Agneta Ragnar

Antwort von OliOli

Tusen tack Agneta! Vi uppskattar våra fina trogna kunder och du är verkligen en av dem⭐️🙏🏻 Så roligt att höra att du är nöjd med våra produkter, det värmer❤️
/Mia, OliOli

Snabb leverans. Har inte smakat än. Med vänlig hälsning, Gisela

26. März 2026

Hej Gisela,
Stort tack, så fint att du fick snabb leverans. Hoppas allt ska smaka!
Varmt välkommen tillbaka✨😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skickade som present till kära…

Skickade som present till kära släktingar. Paketet kom fram på den dag jag önskade. Fick ett glatt telefonsamtal från en nöjd mottagare.

7. März 2026

Antwort von OliOli

Så fint att vi fick hjälpa till att skicka din present🎁🙏🏼 Toppen att paketet kom fram på rätt dag och att mottagaren blev glad!
Varmt välkommen tillbaka❤️

Trygg och snabb leverans

Trygg och snabb leverans, fina varor.

12. März 2026

Antwort von OliOli

Stort tack Anita, vi är så glada att vi får förse er med godsaker🥰🙏
Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
Varmaste hälsningar
Mia/OLIOLI

Lasse

Har handlat där många år topprodukter i alla avseenden

11. März 2026

Antwort von OliOli

Hej Lasse, stort tack för fint omdöme och för förtroendet🙏✨ Så roligt att höra att du är nöjd med våra produkter.

Snabb leverans.

Snabb leverans.

8. März 2026

Antwort von OliOli

Hej Jolanda, stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss och din beställning🙏✨
/Mia, OLIOLI

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr