Olcaygulsen Bewertungen 116

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn ervaring met Olcay Gulsen Beauty is heel positief. De producten hebben een luxe uitstraling en voelen kwalitatief goed aan. Sommige producten werken voor mij beter dan de ander, maar dat is afhan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een advies vraag gesteld over een skincare routine en werd direct snel en vriendelijk geholpen. Super expertise en duidelijke uitleg. Ik werd erdoor geïnspireerd en ik heb direct de aanbevolen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Was echt tevreden over producten. Dus meer Iens besteld. Helaas nu onjuist product geleverd gekregen. Verpakking was juist. Inhoud niet. (Mogelijk meer klanten met dezelfde issues?) Probeer al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een prachtige fles gekregen bij de bestelling .💜 Dat kan Olcay wel, de kleinste details maken het tot een mooi product. Kan haar luxe zeker waarderen.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

116 Bewertungen

1 Stern

Hat 54 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met de skincare/make…

Super tevreden met de skincare/make upvan ogb. Gebruik de vitamine c, hydralon, foundation en wenkbrauwpotlood dagelijks voor al 3 jaar. Ontzettend fan van de over night mask. Wil niet meer zonder ogb! Heb hele gevoelige huid en eindelijk merk waar ik tegen kan. Levering ook altijd snel en compleet.

Hi Leanna,

Wat fijn om te lezen dat je ervaring goed was! Dank voor je review, en we staan altijd klaar mocht je vragen of feedback hebben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super producten heb bijna de gehele…

Super producten heb bijna de gehele lijn.
Zeer tevreden als er probleem is dan helpt de klantenservice graag mee en zoekt een passende oplossing.

12. Dezember 2025

Beste,

Dank voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent. We zijn blij dat je deel uitmaakt van onze community.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De producten van Olcay Gulsen Beauty…

De producten van Olcay Gulsen Beauty zijn echt top! ✨ De communicatie en klantenservice zijn altijd vriendelijk en snel. Bovendien zijn er regelmatig leuke kortingen of ontvang je soms gratis producten. Zeker een aanrader! 💛
Ook heb ik Olcay zelf al meerdere keren ontmoet, echt een prachtvrouw!

14. Dezember 2025

Hoi Heidy,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen en je positieve feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben al jaren klant bij Olcay Gulsen…

Ben al jaren klant bij Olcay Gulsen Beauty en ben heel tevreden. Fijne producten, assortiment die zich aanpast naar de behoefte van de klant en heel veel en fijne acties.

Hi Lotte,

Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Super

De producten zijn heerlijk
De service is prima.
Tevreden klant hier.

6. Dezember 2025

Hoi Sandra,

Dank je wel voor je mooie review!
We zijn blij dat je tevreden bent en waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen dit te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben erg blij met Olcay Gulsen en…

Ik ben erg blij met Olcay Gulsen en haar team.
De producten zijn zalig en ze geven vaak hele mooie korting acties en de klantenservice is ook erg fijn en meedenkend.

Voortaan alleen nog deze huidproducten voor mij!

Beste,

Dank je wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent en waarderen je support.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn favoriete huidverzorging en make-up

Al jaren mijn favoriete huidverzorging en make-up lijn, zeg maar mijn nieuwe gezonde verslaving 🧡
Hele fijne prijskwaliteit verhouding en vaak super mooie aanbiedingen
Ben echt tevreden over de verzending en bij een kapot serum flesje direct een nieuwe verpakking gekregen. Vragen worden altijd snel beantwoord en worden vaak begeleid met handige tips.

12. Dezember 2025

Beste Evelyn,

Dank je wel voor je mooie feedback! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent.

TOPSERVICE!

Ik had de Retinol gekocht maar bleek er allergische op te reageren.mailtje gestuurd en kreeg direct mn geld terug.SUPERSERVICE! Ik kan echt zeggen dat ze altijd met je meedenken en altijd n oplossing bieden
Ik ben inmiddels verslaafd aan alle producten en ben fan.ik kan me dan ook totaal niet vinden in de negatieve reacties...ik heb mn zus en vriendin ook fan gemaakt dus Olcay...ga zo door!!!!

18. Juni 2025

Beste Elly,

Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring en waarderen het dat je dit deelt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Écht heel erg blij met alle producten.

Ik lees veel negatieve reacties maar ik ben eigenlijk ontzettend blij met de producten. Met 1 product begonnen tegen mijn rosacea en een jaar verder zowat de hele collectie in huis. Mn huid is er zo van opgeknapt het lijkt wel of ik een nieuw vel heb. Alle bestellingen zijn altijd super mooi verpakt dus ik heb eigenlijk allemaal maar positieve verhalen.

Beste Cynthia,

Fijn dat je tevreden bent!
Dank voor je positieve woorden en dat je de tijd hebt genomen dit te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf met hele fijne…

Top bedrijf met hele fijne producten,vaak leuke acties en een geweldige klantenservice
Snelle verzending
Ik ben fan van OGB

Hoi Anne,

Wat leuk om te lezen! We waarderen je vertrouwen in ons en zijn blij dat je tevreden bent.

Zeer zeer tevreden!

Ik ben zeer zeer tevreden over zowel de producten, de levering als de klantenservice. Als je hier iets besteld weet je dat het kwalitatief in orde is, het oog gestreeld wordt en als er onverhoopt toch iets is, denk de klantenservice enorm met je mee en biedt een passende oplossing. Al met al die 5 sterren zeker waard (en nee, ik heb geen aandelen - helaas 😅!)

Hi Linda,

Wat fijn dat je tevreden bent onze producten, levering en klantenservice! Dank je wel voor je positieve woorden en dat je de tijd hebt genomen dit te delen.

Een mooi merk

Een mooi merk, fijne producten. De prijzen zijn ook leuk van de producten. Leuke acties, je krijgt ook regelmatig een kadootje bij je bestelling. Als er iets is, kun je makkelijk contact opnemen en krijgt ook vrijwel direkt antwoord terug. En het word altijd netjes opgelost, mijn parelketting van het microbag was helaas gesneuveld, netjes gevraagd, of ze deze ook los verkochten, maar kreeg gewoon een hele nieuwe microbag opgestuurd, super! Ga zo door OGB!

10. November 2025

Beste Patricia,

Dank je wel voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen om deze hier te delen.
Dat waarderen we enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf en merk is geweldig

Dit bedrijf en merk is geweldig. Top klantenservice. Fijne producten. En heel klantvriendelijk. Echt een top topbrand tussen alle beautymerken. Het merk luisterd ook naar de klanten.

Hoi Petra,
Dank je wel voor je feedback. Het doet ons goed te lezen dat je ervaring positief is en dat je onze producten waardeert!

Klantenservice OGB

Mijn ervaring met het bedrijf is altijd goed geweest. De kwaliteit van de verpakking is niet altijd even goed. De lipoils lekken, oogcreme en vitamine c deksels breken snel en de sleutelhanger voor de lipgloss en de paspoort houder zijn ook kapot gegaan. De inhoud van de producten ben ik erg tevreden over. Ik bestel er graag en blijf dat ook zeker doen. Ik merk wel dat de collageen maskers allemaal kapot en gescheurd zijn. Dit heb ik bij de bestelling hiervoor nooit gehad! Verder vind ik het jammer dat op facebook door het bedrijf gestuurd en gevraagd wordt naar het geven van 5-sterren reviews.

Zo stond er:
Kleine moeite, groots gebaar ✨ Wij hebben jullie hulp nodig! Omdat we weten dat jullie insiders altijd achter ons staan zouden we het enorm waarderen als jullie een 5-sterren review willen achterlaten op Trustpilot over jullie ervaring met Olcay Gulsen Beauty. Een revieuw achterlaten kan hier:
Dankjewel voor jullie support, vertrouwen en liefde ❤️ We zijn superdankbaar voor deze community! — met Olcaygulsenbeauty en 2 anderen.

Ik vind het jammer dat hierdoor het eerlijke van het geven van reviews er af gaat. Ik geef graag eerlijke feedback, maar ik vind het opvallend dat er specifiek om 5-sterren reviews wordt gevraagd. Reviews horen wat mij betreft een eerlijk en evenwichtig beeld te geven, niet gestuurd te worden naar een bepaald aantal sterren. In combinatie met de onbeantwoorde negatieve reviews roept dat bij mij vragen op.

Update 4/1/26
Werkelijk geen idee waarom ze mijn persoonlijke informatie nodig hadden zoals ze hieronder hebben geantwoord. Deze namelijk direct verstrekt en nooit meer iets vernomen.

Update 5/1/26
Ik heb eerder een review geplaatst, niet naar aanleiding van een negatieve ervaring, maar naar aanleiding van een verzoek om feedback dat voor mij wat sturend overkwam. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Ik heb hierover mijn gedachten kunnen delen met het team van OGB en dat voelde prettig.

Ik wil graag benadrukken dat ik zowel vóór die situatie als nu nog steeds zeer tevreden ben over de service. Zodra er iets stuk is, krijg je snel reactie en wordt alles netjes opgelost. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en uiteindelijk gaat het om de inhoud van het product — en die is gewoon goed.

Ik heb OGB altijd aangeraden bij de mensen om mij heen en zal dit ook blijven doen. OGB is en blijft in mijn ogen een bedrijf met hart voor haar klanten.

OGB wilde mij graag een kleinigheidje sturen. Daar wilde ik eigenlijk van afzien, mede omdat ik met liefde betaal voor wat ik graag gebruik. Toch ben ik alsnog verrast met meer dan alleen een kleinigheidje — en een pakket van OGB ontvangen blijft altijd een feest. De inhoud van de producten, het uiterlijk van de verpakkingen, de prijs-kwaliteitverhouding en de klantenservice waren al vijf sterren, en dat zijn ze nog steeds.

Dit is feedback zonder enige sturing, maar puur mijn eerlijke ervaring. Pre-orders kunnen soms vertraging oplopen; de meeste mindere reacties lijken daar ook over te gaan. Bij bedrijven spelen echter meer factoren dan alleen je eigen bestelling, zoals logistieke of productieproblemen. Neem van mij aan dat OGB altijd alles doet om iedere bestelling met hart en ziel te verzorgen en elk ongemak weg te nemen.

Bedankt, OGB!

Beste,

Dank je wel voor jouw uitgebreide review.
We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om deze updates te plaatsen en jouw eerlijke, persoonlijke mening te delen.

We hopen je gauw weer van dienst te kunnen zijn!

Topservice en topproducten!

De klantenservice denkt echt met je mee. Een pakketje was kwijt, dit aangegeven bij de klantenservice. Ze vroegen mij een weekje te wachten en ook om te kijken of het nog binnen kwam en bij de buren te kijken( pakketje stond namelijk op bezorgd). Na een week de klantenservice gemaild en ik kreeg een nieuw pakketje. Ook had ik niet goed gelezen dat je in het parfumflesje sleutelhanger geen parfum moest doen, heb ik dus wel gedaan wat dus mijn eigen fout bleek. Ik had gemaild dat het bij de hals kapot was gegaan. Ondanks dat het mijn eigen fout was heb ik wel gratis een nieuwe gekregen. Zo ontzettend lief en meedenkend. Ook qua producten ben ik helemaal fan. Ik heb een moeilijke huid maar nadat ik de producten van Olcay ben begonnen heb ik nu een mooie, gladde en zachte huid. Ik ben dus ontzettend tevreden met het team en met de producten van Olcay Gulsen

Beste Bianca,

Wat fijn om te lezen dat je ervaring met OGB positief is!
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

😍 olcay gulsen beauty

Fijne producten voor de huidverzorging! Prachtige make-up voor frisse look! En supersnelle verzending 🥰😍
Altijd mooi ingepakt en een leuk kaartje erbij

Hi!
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Dank je wel voor je positieve woorden.

Top bedrijf

Top bedrijf! Snelle service mooie producten!

Hoi Anika,

Dank voor je positieve feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!

Tevreden klant

Ik ben nu een dik jaar klant en de producten zijn erg fijn om te gebruiken en werken goed met mijn gevoelige huid.

Ook wanneer de sluiting van de drinkbeker kapot ging kreeg ik gelijk een nieuwe gestuurd.

Ze hebben regelmatig leuke acties waardoor de producten ook betaalbaar zijn.

1. Dezember 2025

Beste Cindy,

Wat fijn dat je tevreden bent! We waarderen je review en zijn blij dat onze producten en service je bevallen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne betaalbare cosmetica producten in…

Fijne betaalbare cosmetica producten in luxe verpakkingen. Goede service, regelmatig super acties, tutorials etc Niet voor niets heeft OGB veel loyale klanten!

1. August 2025

Hoi Sylvia,

Dank je wel voor je positieve feedback! Het doet ons goed om te lezen dat je ervaring met onze producten en service positief is en dat je tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super collagen face mask!

Ik gebruik sinds een tijdje elke week 1x het “Super Collagen Face mask” en dit is echt een game changer! Max 20 min houd ik hem op, en als ik de deur niet meer uit hoef een paar uur. Hij geeft m’n huid een mega glow en hoef dan eigenlijk niks anders meer te gebruiken!

1. November 2025

Hoi Charlotte,

Dank je wel voor het delen van jouw review over het Super Collagen Face Mask, we waarderen het dat je de tijd hiervoor hebt genomen en zo enthousiast bent over dit product!

Team OGB

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr