Olai Furniture Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skrev til dem på Messenger kl. 18 med spørgsmål til Montana, med forventning om et svar tidligst dagen efter. Men få minutter senere fik jeg svar og fik gennemført et køb samme aften, med hjælp fr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snakkede med Olai Furniture for at høre nærmere vedr. leveringstid. I den forbindelse blev jeg spurgt om, hvor jeg boede, hvorefter jeg fik tilbud om at få leveret den ønskede stol samme aften, da Ol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tog til Olai Furniture med mor og døtre og købte Bølling bakkebord (til mormor) for så at falde for den mest forrygende Elephant stol fra Norr11. Prisen var god og to stole blev leveret i udvalg af De... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag modtaget den bedste kundeservice fra Dennis ved Olai furniture. Jeg manglede levering af nogle varer (7 dage siden bestilling), og ringede derfor til kundeservice. Dennis svarede... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sublim service

Bestilte blot en lysestage til en god pris, der blev bekræftet til levering franco som lovet. Hvad der var helt ekstraordinært var at den blev adviseret til levering den følgende dag mellem 11 og 14 og at den her blev leveret med bil, se det var service!
Når vi næste gang skal bruge møbler, skal de bestemt prøves.

30. Dezember 2015

Top service

Olai Furniture er det eneste sted, du skal kigge hen, hvis du skal have lækre møbler, top service og nærværende købsoplevelse!
De fortjener virkeligt omtalen!!

23. Dezember 2015

Top af poppen

Super god service en kundeservice som umuligt kan laves bedre. Da jeg ikke var hjemme til at modtage min vare blev de pakket ind og stillet så flot som aldrig set før
Jeg er så tilfreds at jeg stadig ikke kan få armene ned.

Jeg anbefalder dem til alle, og ved hvor mine næste møbler bliver købt

19. November 2015

Eksemplarisk!

Hele forloebet, fra foerste kontakt med Dennis til levering af 6 perfekte Y-stole i England, har vaeret eksemplarisk for hvad god kundeservice boer vaere. Top produkter til fornuftige priser og super kommunikation hele vejen igennem.
Jeg kan kun anbefale Olai Furniture og ved at jeg kommer til at handle her igen. Tak Dennis.

28. Oktober 2015

Fantastisk service

Meget kort, så er Olai Furniture fantastiske at handle med. Nemme at komme i kontakt med via telefon og de har flere gange svaret tilbage på mails selv på ukristelige tidspunkter. Hvis du ikke finder det du har brug for på hjemmesiden, så ring eller skriv dem en mail.

17. Oktober 2015

Super service

I begyndelsen var jeg lidt tøvende, om jeg skulle vove at bestille varer til en betragtelig sum på nettet. Men disse tvivl viser sig at have været helt unødvendigt ved Olai Furniture. Der var hurtig respons på alle mails og det endte med hurtig levering af fejlfrie varer til en meget god pris. Jeg kan virkelig anbefale virksomheden.
Købet blev gennemført 05.08.2015

5. August 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, og fornuftige priser

Købte en Stingray stol for et stykke tid siden, og aftalte med Dennis, den skulle leveres i indeværende uge. Stolen kom i dag med alt tilbehør og pakket rigtigt fint ind. Kan kun anbefale Olai Furniture til dem, der vil have kvalitets møbler til en god pris og god service.

11. Juni 2015

Kundeservice på højt plan

Jeg bestilte igår en Y-stol, efter at have haft en mail korrespondance med Dennis. Jeg fik hurtige tilbagemeldinger på mine spørgsmål. Stolen blev bestilt med en forventning om levering i den kommende uge. Hertil morgen (altså dagen efter) står jeg nu med den fineste stol. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Olai Furniture, og jeg vil til hver en tid anbefale firmaet. De står for de kerneværdier, jeg som kunde værdsætter:
Kompetente
Ærlighed
Høj kundeservice
Konkurrence dygtigepriser
Overskuelig hjemmeside.

22. Mai 2015

Utmärkt service

Mycket bra service, snabb leverans och bra priser.
Utan tvekan kommer jag att handla av Dennis igen!
Rekommenderas varmt!

21. Mai 2015

Super fantastisk service.

Har handlet med Dennis Olsen fra Olai Furniture hvor jeg har købt 6. stole. Det har været en super god oplevelse, med en rigtig god pris og fantastisk service. Stod og skulle bruge de stole til en speciel dato, og Dennis tog teten og fik det gennemført.. Det er absolut ikke sidste gang jeg har handlet hos Olai Furniture. Kan kun sige. I får 5 stjerne fra mig.

18. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig flot gyngestol og endnu bedre service!

Jeg har sjældent fået en så god og hurtig service som jeg har fået ved Olai Furniture, Dennis. Jeg ønskede at få gyngestolen leveret senere, da den skulle gives som en gave og det var der ingen problemer med. Desuden havde jeg mange spørgsmål undervejs, som hurtigt blev besvaret.
Stolen kom til tiden og er simpelthen perfekt!

Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg helt sikkert gjort det - kan virkelig anbefale Olai Furniture til andre, I vil ikke fortryde det :)

4. März 2015

Bedre service findes ikke

Vi har benyttet os af Olai Furniture flere gange og hver gang har Dennis hele vejen igennem givet os fantastisk service med hurtig mailkorrespondance og præcise oplysninger og opfølgning på bestilling og levering.
Da fragtfirmaet ikke levede op til aftalen om levering gik Dennis straks ind i sagen og fire timer senere havde vi vores møbel. Bedre service findes ikke.
Vi vil til hver en tid anbefale Olai Furniture til andre og vil uden tvivl også selv bruge dem næste gang hjemmet skal have et nyt møbel.

20. Februar 2015

Meget tilfreds...

Jeg har nu i flere omgange handlet en del i Olai Furniture i Helsingør. Super lækre møbler og brugskunst.
Der er altid super service og god betjening i butikken. Har talt en del med ejeren, som er rigtig god til at rådgive og servicere.
Jeg kan varmt anbefale Olai Furniture og gør det allerede jævnligt til venner, bekendte, familie og kolleger.

18. Februar 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig dårlig service

Jeg bestilte en puf fra Norman med løfte om at den blev leveret torsdag - i tide til min datters fødselsdag fredag. Da jeg kl. 13 om torsdagen endnu ikke havde hørt fra fragten måtte jeg ringe til Olai furniture - som så ringede tilbage og beskyldte fragtfirmaet for ikke at have husket puffen. Den ville komme istedet måske fredag men i al fald mandag. Mandag gik og ingen puf kom og da jeg tredje gang tirsdag tager fat i firmaet er det igen fragtfirmaet der får skylden. De lover at den kommer samme dag tirsdag. Da den så ikke er kommet kl. 16 og da jeg beklager mig er beskeden lidt ubehøvlet at jeg jo selv kan ringe til fragtfirmaet. Jeg handler aldrig mere med det firma.

17. Februar 2015
Olai Furniture-Logo

Antwort von Olai Furniture

Vi kan bekræfte at i 10.02.2015 bestilt en puf fra Normann som vi ikke havde på lager og ville prøve at hjælpe jer med Express at få leveret allerede 2 dage efter 12.02.2015. Straks dagen efter 11.02.2015 beder vi vores fragtfirma hente ordren som du kan se nedenfor (er ikke beskyldning som du påstår), at fragtfirmaet ikke får hentet ordren rettelig er beklageligt. Fragtfirmaet får dog hentet fredag men får ikke leveret mandag på grund af fejlsortering, ikke godt nok men desværre udenfor vores rækkevidde, igen er det ikke noget vi blot oplyser, bevis for dette ses længst nede i denne besvarelse.

Vi står indenfor vores fragtmand, så er udvalgt af os på grund af de har mindre fejl rate end f.eks. GLS og andre.
Alle fragtmænd laver fejl, og fejlene sker typisk når vi forsøger at være venlige med en hastesag til kunder som er sent ude med gavekøb.
Man kan dog diskuterer om jeres bedømmelse ikke skulle være rettet imod fragtfirmaet fremfor os da blot har forsøgt at være venlige med Express lev indenfor 48 timer.

Ordrenummer: 370722150026228427

Forsendelsen er sorteret på terminal
16.02.2015 22:49 2770 Kastrup, Danmark

Forsendelsen er ankommet indleveringsterminal
16.02.2015 15:17 1000 København K, Danmark

Forsendelsen er fejlsorteret og vil blive leveret næste dag
16.02.2015 08:27

Varsel er sendt til modtager Via e-mail til info@olaifurniture.dk
16.02.2015 07:29

Varsel er sendt til modtager Via sms
16.02.2015 07:29

Forsendelsen er læsset på bil
16.02.2015 07:23 1000 København K, Danmark

Forsendelsen er sorteret på terminal
15.02.2015 23:47 2770 Kastrup, Danmark

Forsendelsen er indleveret til terminal
15.02.2015 23:47 2770 Kastrup, Danmark

Forsendelsen er ankommet indleveringsterminal
13.02.2015 17:13 2500 Valby, Danmark

Forsendelsen er hentet ind
13.02.2015 09:36 2500 Valby, Danmark

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr