Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oeteldonk.nl lage kwaliteit slechte service Een maand voor carnaval bestelde ik emblemen bij oeteldonk.nl. Na meerdere keren contact te hebben gezocht over de levering, werd me telkens verzeke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oetelstore heeft emblemen voor mij op maat gemaakt. Dankzij de super fijne service zijn we samen tot een embleem gekomen welke precies aan mijn verwachtingen/wensen voldeed. Dikke vette aanrader!

1. Geschäft für Partyzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

✓ De goedkoopste Oeteldonk emblemen ✓ Voor 19:00 besteld dezelfde dag verzonden ✓ Gratis verzending boven 30,- ✓ Ruime voorraad ✓ Groot aanbod

4.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Super tevreden!!

Dankzij oetelstore.nl ben ik helemaal klaar voor carnaval 2026! Mijn carnavalsemblemen waren er al binnen twee dagen. Snelle levering, mooie producten en een tevreden klant erbij!

8. Februar 2026

Van mij zeker 5 sterren

Van mij zeker 5 sterren! Ben enorm goed geholpen... bij post nl is er iets misgegaan, pakket konden ze nergens vinden en is verdwenen, contact opgenomen met oetelstore, via mail, daarna werd ik gebeld en heeft mij meteen advies gegeven en meteen de bestelling opnieuw gedaan! En het embleem wat ik erbij had besteld was inmiddels uitverkocht, maar daarvoor verrast met meerdere andere geweldige emblemen! En de volgende dag had ik het pakketje netjes in huis! Echt een aanrader super service en heel attent! Dit blijft voor mij DE winkel waar je moet zijn! Top!

5. Februar 2026

geweldige service!

Ik had de verkeerde emblemen besteld voor op mijn carnavals jas. Hierna direct nog een bestelling geplaatst met de juiste emblemen. Ik werd hierna direct geappt of de bestellingen samengevoegd konden worden. Hierin mijn probleem aangegeven en kreeg gelijk de keuze om het geld terug gestort te krijgen of andere emblemen uit te kiezen. Natuurlijk gekozen voor de geweldige emblemen en gezegd veras me maar. Wat een geweldige service!!! 11/11 dat ik hier vaker ga bestellen!!

23. Januar 2026

Op maat gemaakte emblemen

11. November 2025

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Veel keus uit leuke originele emblemen, goede kwaliteit en zeer betrouwbaar. Heel tevreden!!

Antwort von Oetelstore.nl

Hoi Daniela, bedankt voor je geweldige review! 🙏 We zijn blij dat je tevreden bent met ons assortiment, de kwaliteit en onze service. Veel plezier met je emblemen en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Super blij mee

Super blij mee! Leuke emblemen

Antwort von Oetelstore.nl

Hoi Eline, wat fijn om te horen! 😊 Veel plezier met je emblemen en bedankt voor je leuke review!

Super blij mee

Super leuke emblemen. Veel keus en erg betrouwbaar.

Antwort von Oetelstore.nl

Hoi Ghislaine, dankjewel voor je mooie woorden! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze service. Geniet van je emblemen!

Goed

Originele creatieve embleems , leuk & out of the box.

Kwaliteit in orde.

Nu alweer zin om lekker gek te doen met carnaval en te shinen met mijn jasje!

Antwort von Oetelstore.nl

Hoi Maarten, wat een geweldige review! 🎉 Fijn om te horen dat je zo blij bent met onze creatieve emblemen. Veel plezier met carnaval en shine met je jasje! ✨

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, Snelle levering en een goed product ben heel tevreden!

9. Oktober 2025

Antwort von Oetelstore.nl

Wat fijn om te horen, Anita! 😊 Bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blij met mijn emblemen van Oetelstore!

Blij met mijn emblemen van Oetelstore!
Goed en snel geleverd en kreeg er een embleem gratis bij 👌

11. Oktober 2025

Antwort von Oetelstore.nl

Super om te horen, Wim! 😄 Fijn dat je blij bent met je emblemen en dat de levering snel was. Gratis emblemen doen we momenteel bij alle bestellingen👌Fijn dat deze bevalt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en super snel geleverd …

Super service en super snel geleverd mooie kwaliteit ik bestel hier vaker

8. Oktober 2025

Antwort von Oetelstore.nl

Wat fijn om te horen! 😄 Bedankt voor je vertrouwen en je herhaalde bestellingen. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben de olvy 4 in 1 keer toren…

Wij hebben de olvy 4 in 1 keer toren gekocht. Mijn kinderen vinden m super leuk. Alleen ging na een tijdje de glijbaan stuk.. we hebben contact opgenomen met de klantenservice en werden super goed geholpen!! We kregen super snel een nieuw glijbaantje opgestuurd met zelfs nog een extra cadeautje als excuses..
heel fijn dat alles zo snel was opgelost 😊

23. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling niet ontvangen, maar na contact snel opgelost

Op 24 februari een bestelling gedaan en een bevestiging ontvangen dat deze was ingepakt maar daarna geen bericht meer ontvangen en geen pakket. Ik heb contact gezocht met het bedrijf. Ze gaven mij de optie om de bestelling alsnog te ontvangen, maar ik had liever mijn geld terug omdat carnaval al voorbij was. Uiteindelijk netjes het volledige bedrag teruggestort gekregen. Jammer dat het mis ging met verzenden, maar fijn dat het nog op een gewenste manier kon worden opgelost.

24. Februar 2025

Top emblemen

Top emblemen, precies zoals verwacht. Optijd geleverd en goede kwaliteit. Volgend jaar bestel ik weer!

26. Februar 2025

Hoi Bram, bedankt voor je review! Tot volgend jaar 💪

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr