Oaksmond ApS Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med NIcklas og Oaksmond. Han har hjulpet mig med at lave min hjemmeside til mit første stand-up show, og jeg har følt mig taget rigtig godt i hånden h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oaksmond har ikke skaffet os en eneste ny kunde, men taget fuld pris uden at levere resultater. Jeg bad specifikt om en samarbejdspartner til Google Ads med dokumenteret erfaring fra kosme... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Malthe har været en uvurderlig hjælp i forbindelse med vores opstart. Han har sørget for ALT i forbindelse med Google Ads - til og med har han gjort Google til vores største salgskanal. I hele proc... Mehr ansehen

1. Marketingagentur

Über Oaksmond ApS

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Oaksmond - dit betroede konsulenthus for digital markedsføring. Vi er stolte over at være en præstationsdrevet vækstpartner, der hjælper både danske og internationale virksomheder med at navigere og trives i den digitale verden.

Vi tilbyder ekspertise inden for performance marketing, som fremmer dit brand og øger dets synlighed og engagement for at sikre langvarig digital succes. Men vores arbejde stopper ikke her - vi tror på en holistisk tilgang til digital markedsføring.

Fra Meta og Google Ads til SEO, content creation, webudvikling, email marketing og meget mere, vores team af dygtige konsulenter arbejder sammen for at skabe skræddersyede, innovative og effektive løsninger, der tjener dine unikke forretningsmål.

Ved Oaksmond er vi drevet af vores passion for at gøre digital markedsføring enklere, mere effektiv og mere rentabel for vores kunder. Vi inviterer dig til at blive en del af vores voksende kundefællesskab og opleve den forskel, Oaksmond kan gøre for din virksomheds digitale vækst og succes.

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man får den hjælp man har brug for.

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med NIcklas og Oaksmond.

Han har hjulpet mig med at lave min hjemmeside til mit første stand-up show, og jeg har følt mig taget rigtig godt i hånden hele vejen igennem processen. Der har været god sparring, klare svar og en følelse af, at man kan få den hjælp man har brug for – ikke bare levere en løsning og forsvinde.

Det der især imponerer mig, er den løbende support. Hver gang jeg har haft spørgsmål eller brug for hjælp til at skrive at et show var Udolgt.. eller afslyst, har Oaksmond været der hurtig og professionel.

Alt i alt en fuldstændig genial oplevelse – og super kompetent og professionelt.

Kæmpe anbefaling herfra.

/ Hoffe

1. März 2026

Hej Hoffe,

Så er det ord som de her, der minder os om, hvorfor vi elsker det vi laver – tak!

Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde med dig, og vi er stolte af, at du følte dig godt taget hånd om hele vejen igennem.

Vi hepper på dit stand-up show og er klar, hvis du har brug for os fremover.

Bedste hilsner
Nicklas & Oaksmond-teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Resultater ud over det sædvanlige – Oaksmond leverer varen!

Jeg har brugt Oaksmond som sparringspartner over en længere periode, og jeg er mildest talt imponeret. Det, der virkelig skiller dem ud, er deres evne til at tænke selv; de leverer ikke bare de samme standardiserede AI-løsninger som alle andre, men udvikler derimod deres egne unikke strategier. Kreativiteten er tårnhøj, og det mærkes tydeligt i resultaterne.

Særligt Malthe er i en liga for sig – han er en vaskeægte 'Google-Einstein', der har optimeret mine webshops annoncer. Vi har opnået en skalering på over 50%, samtidig med at vores ROAS er steget. Det er et teknisk niveau, man sjældent møder i branchen. Jeg ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde!

8. Januar 2026

0 resultater - fuld betaling

Jeg bad specifikt om en samarbejdspartner til Google Ads med dokumenteret erfaring fra kosmetiske klinikker, hvor søgeord som botox er en udfordring. Jeg gjorde det klart, at vi tidligere havde prøvet to andre bureauer uden held – og at jeg derfor ønskede en form for sikkerhed, før vi investerede i endnu et samarbejde.

De fik ikke godkendt en eneste annonce. Deres “løsning” var blot at fjerne ordet botox fra siden – præcis det, som vi tidligere har forsøgt uden succes. Det er præcis det modsatte af den ekspertise, vi søgte.

Et seriøst bureau burde fra starten have afvist opgaven eller forklaret, hvad der konkret skulle til, før resultater kunne forventes. I stedet tog de pengene og leverede intet.

Har nu kigget på de to annoncer der er sat op i vores google ads og ingen af dem har billeder, video eller vores logo. Alle annoncer har fået rating "dårlig" af google. Det har været venstrehåndsarbejde.

Det er spild af penge og spild af tid.

11. August 2025

Hej Ida @ Nueli,

Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke er tilfreds med samarbejdet. Vi vil dog gerne adressere nogle af de punkter, du nævner, så billedet er retvisende.

Som vi også forklarede undervejs, er annoncering for kosmetiske behandlinger et område, hvor Google har meget strikse regler. Vi forsøgte gentagne gange at få annoncer godkendt, ankede afslag og sendte dig en liste med nødvendige ændringer for at komme videre. Disse ændringer blev desværre aldrig implementeret, og uden dem kan annoncerne ikke godkendes – uanset bureau.

Vi har mange tilfredse klinikker som kunder, hvilket du også vidste da du selvstændigt har kontaktet dem, hvor de også gjorde dig opmærksom på deres tilfredshed med os.

Vi er vant til at navigere i de udfordringer, der findes i din branche. Når samarbejde og justeringer ikke bliver fulgt, kan resultaterne udeblive – og det gælder for enhver, der arbejder professionelt med marketing.

Uanset hvor mange bureauer eller specialister du forsøger, så vil det kræve en fælles indsats og en to-vejs kommunikation. Her har vi ikke formået at få respons fra dig, trods gentagne forsøg på proaktiv kontakt.

For at være fair har vi krediteret din sidste faktura og afsluttet samarbejdet, selvom du havde en fast aftale med os. Det viser, at vi har forsøgt at finde en retfærdig løsning.

Du fortsatte med at skrive til Malthe, privat, efter endt forløb - hvor Malthe endda havde tilbudt at hjælpe dig med at få dine annoncer live - uden beregning - som du heller ikke har svaret tilbage på.

Vi tager afstand fra betegnelser som "venstrehåndsarbejde" eller "spild af penge", da vi lagde en reel indsats i opgaven. Vi ønsker dig stadig held og lykke fremover med din klinik.

Dbh.
Nicklas @ Oaksmond

Stor succes med Google Ads

Vi har været rigtigt glade for at have Oaksmond til at varetage vores Google Ads-konto. Vi havde selv været i gang med at køre google annoncer uden at opleve stor tilgang af kunder og opgaver, vi var faktisk ved at give op på at bruge Google. Men efter at vi fik koblet Oaksmond på opgaven har vi fået rigtigt mange nye kunder igennem butikken som kommer fra vores Google annoncer. Vi er stort set altid øverst på siden
når vores kunder leder efter tagdækkere i lokalområdet.

Malthe og Nicklas hos Oaksmond har været rigtigt gode til at imødekomme vores ønsker og mål. Dialogen har været rigtigt god hele vejen igennem og så har prisen også været fair i forhold til hvad vi har fået tilbudt af lignende bureauer.

25. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har siden opstart af min klinik…

Jeg har siden opstart af min kosmetiske klinik, Klinik Mild, brugt Malthe og Nichlas. De har bl.a. stået for opbygning af hjemmeside, sparring ift. annoncering - og deres kompetencer helt generelt, har gjort min opstart mere overskuelig og uden tvivl lettere. De følger op på og interesserer sig på deres kunder, hvilket udgør en stor tryghed.
Stor anbefaling herfra !

2. April 2025

En klar anbefaling

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Malthe fra Oaksmond. Ekstremt dedikeret og altid tilgængelig - en klar anbefaling herfra.

Rasmus
Global Marketing Director
Colorful Standard

1. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Nicklas og Malthe som…

Jeg har brugt Nicklas og Malthe som sparringspartnere de sidste 3 år til vores Meta- og Google annoncering for Leasingklubben.
De er utrolig skarpe og passioneret omkring deres arbejde og er altid kommet med gode idéer og løsninger på vores udfordringer.

Vi har specielt også kunne mærke deres meget store erfaring indenfor autobranchen, som vi ikke har kunne finde andre steder.

Oaksmond får de varmeste anbefalinger herfra!

10. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God sparring og hurtige svar

Vi har hos Warberg Klinikken i Hvidovre, et rigtig godt samarbejde med Malthe, som hjælper med at drive kunder ind i vores forretning via Google Ads.
Dialogen er altid god, han svare os altid hurtigt og generelt er vi bare rigtig glade for samarbejdet:-)

1. November 2024

🔥🔥🔥🔥

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Malthe de seneste måneder, og det kan varmt anbefales.
De tog sig tid til at forstå vores mål og målgruppe, hvilket resulterede i kampagner der talte til vores kunder.

25. Oktober 2024

Dygtige og passionerede mennesker

Jeg har de seneste måneder haft fornøjelsen af at samarbejde med Oaksmond! Vi havde indledningsvist en lang dialog, og dette var ét af de tilfælde, hvor følelsen af at "dem må jeg bare prøve at arbejde sammen med" ramte. Og det har bestemt ikke skuffet. Udover at være skarpe på Google Ads og Meta, har de vist sig at være en super god sparring på andre områder qua deres store knowhow, hjælpsomhed og proaktivitet. At sidde med en partner, hvor man mærker en oprigtig interesse i ens forretning er ikke hverdagskost. Respekt for den tilgang til jeres kunder!

1. Oktober 2024

De sejeste i branchen!

Nicklas og Malthe har hjulpet vores forretning på så mange måder! Vi troede vi købte ind på en god service, men vi har fået meget mere end vi føler vi har betalt for. De er altid hjælpsomme og på pletten, når man akut står med et problem. Derudover er de nogle kanon fede gutter! Jeg kan kun anbefale dem!

23. Oktober 2024

Overpromising and underdelivering

I had high hopes when I hired oaksmond for our company's new product launch, but the entire experience was nothing short of disappointing. From the start, communication was a nightmare. It often took days to get responses to simple questions, and when we did hear back, the answers were vague at best.

The creative team seemed to completely misunderstand our brand identity. Despite multiple meetings and a comprehensive brief, the concepts they presented were off-target and looked like they were designed for a completely different company. When we asked for revisions, they were slow to respond and seemed annoyed by our feedback.

The campaign's execution was equally frustrating. The social media strategy was outdated and ineffective, resulting in minimal engagement and zero ROI.

To top it all off, we discovered hidden fees that weren't disclosed in our initial contract. When confronted about this, oaksmond account manager was defensive and unhelpful.

We ended up pulling the plug on the campaign halfway through and had to scramble to salvage our product launch. Save yourself the headache and look elsewhere for your advertising needs. oaksmond overpromises and underdelivers.

25. September 2024

Hi Thomas Dekker,

You must be mistaking us for someone else, as we have never worked with anyone named Thomas Dekker. However, your picture does resemble a guy named Artem Kirsanov, whom we hired for a project—how strange, isn't it?

We paid you 2/3 of the agreed amount upfront for a project, and we both agreed on some very specific terms for its completion. You failed to deliver a finished product and demanded more money to complete it. We tried to be cooperative, but you refused every option, leaving us with an unfinished project that we now have to pay someone else to complete.

It's a very unfortunate situation, as we had hoped you would deliver what we had both agreed upon, but that’s not the case.

Leaving us a fake review clearly shows that you are not someone anyone should work with. We consider your actions to be blackmail and will take this matter very seriously.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har samarbejdet med Malthe på flere…

Jeg har samarbejdet med Malthe på flere Google Ads-projekter, især omkring tracking, som er en kerneydelse i vores virksomhed. Malthe har imponeret mig med sin dygtighed og sit fokus på kontinuerlig optimering af performance på vegne af sine kunder. Malthe har altid styr på detaljerne og har en proaktiv tilgang til løsninger, hvis der opstår problemer. Hvis du søger en ekspert til at forbedre din Google Ads-indsats, er Malthe uden tvivl det bedste valg!

18. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har et samarbejde med Oaksmond og…

Jeg har et samarbejde med Oaksmond og det fungerer helt i top,som lille virksomhed der har brug for teknisk hjælp med alt hvad det indebærer kan jeg kun anbefale Nicklas fra Oaksmond han er altid hurtig med svar og jeg føler han forstår og hører mine spørgsmål.Det er nemt at være kunde hos Oaksmond.

23. Januar 2024

Effektiv og personlig markedsføring

Aerowalk.dk har nu arbejdet sammen med Nicklas og Malthe fra Oaksmond i små 2 år. Vi startede med Facebook annoncering og har i år udvidet med Google Ads og Google shopping. Vi har mærket en markant fremgang i omsætningen og får super god vejledledning og sparring. Vi kan varmt anbefale Oaksmond

Mange hilsener
Anja og Flemming
Aerowalk Danmark ApS

7. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til dette marketing bureau

Jeg er meget tilfreds med mit samarbejde med Oaksmond. De står både for min Google og annoncer på SoMe. Teamet bag er altid hurtige til at svare på spørgsmål og forstår at formulere deres viden, så jeg altid går klogere fra vores møder. Jeg har oplevet en hurtig omstilling, fleksibilitet og resultatdrevet tilgang fra Oaksmond, som jeg varmt kan anbefale.

17. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr