Vi samlede en børnehave lørdag formiddag , Peter valgte et fedt sted at tage billederne , og så gik det løs . Søskende sammen , og børn alene . Billederne blev mega gode og han gav sig god tid til h... Mehr ansehen
Vi fik taget billeder i vores have sidst i juni. Vi er en familie på 4. Alle havde vi en rigtig god oplevelse af besøget af fotografen Peter Beier. Han lod os komme med ideer og var god til på en po... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Landsdækkende Børnehave- og vuggestuefotografering. Vi tilbyder også børnefamilier at få fotograferet hjemme hos dem selv, eller i studie i Aarhus. Desuden Videoproduktion til erhvervslivet.
Tietgens Plads 3, 1, 8000, Aarhus C, Dänemark
- peter@nytfoto.dk
- nytfoto.dk
Rigtig god oplevelse :)
Super hurtig service, god kvalitet, kreativ og dygtig fotograf med sans for det, han laver.
Hyggelig fotograf - super flotte billeder!
Mine søskende og jeg havde en super god oplevelse med Peter, der gjorde fotograferingen sjov og hyggelig! Billederne er fantastisk gode - vi er meget tilfredse!
Super flote billeder
Professionel og meget empatisk fotograf. Vi kan varme anbefale nytfoto til andre.
Fotografen kommer hjem og atmosfæren er afslappende. Rimelig prisen og hurtig levering.
Tusind tak, Peter!
K & C
En dejlig fotooplevelse - med et flot resultat!
En meget behagelig oplevelse - med et super flot resultat. Rigtig godt koncept, at fotografen kommer i hjemmet, og dermed opnås en afslappet og god stemnig, ikke mindst pga. Peters professionelle, men personlige tilgang - og rigtig hurtig behandling af billederne. En oplevelse vi bestemt kan anbefale..og vil gentage!
De bedste anbefalinger herfra!
Det har været en utrolig positiv oplevelse at have Peter til at tage vores familiefotos. Peter er en dygtig og empatisk fotograf!
Super venlig og professionel fotograf (Peter Beier)
Anmeldelse 2:
Vi valgte Nytfoto.dk til vores familie billeder, da vi havde stor succes første gang vi fik taget billeder.
Det er vi super glade for at vi gjorde. Peter fandt hurtigt de perfekte steder til at tage billeder og de blev som forventet super gode. Det hele gik stille og roligt og med godt humør.
Vi vil varmt anbefale nytfoto.dk til alle der vil have en professionel fotograf, som tager perfekte billeder. Vi vil selv benytte os af Peter til næste fotoseance :-)
Mange glade hilsner
Elisabeth, Jan, Julie og Mads ;-)
Anmeldelse 1:
Vi kan kun varmt anbefale Nytfoto.dk til andre som gerne vil have nogle super flotte og gennemførte professionelle billeder.
Vi er 100% glade for at vi valgte Peter Beier til at fotografere familien i Marselisborg have. Det er ikke sidste gang vi benytter os af Nytfoto.dk til at tage vores billeder.
Peter er en super venlig og professionel fotograf, som fangede de flotteste billeder af vores familie. 1000 tak for det Peter.
Mange glade hilsner
Elisabeth, Jan, Julie og Mads ;-)
Godt resultat
Super godt resultat. Peter var meget professionel og havde gode forslag til farver mm.
Flot arbejde
Peter fra Nytfoto er yderst professionel samtidig med, at der er en god stemning.
Resultatet er super godt, så skal du/I have foreviget noget, så kontakt Peter. Jeg kan kun anbefale Peter.
Gode og sjove billeder til en billig pris
Havde den god dag med Peter, som meget prof fik os guidet igennem et væld af billeder i dyrehaven i Århus. Peter var med på at prøve forskellige ting af og vi havde et væld af billeder at vælge imellem til sidst.
Fantastisk oplevelse.
Vi havde Peter til at tage billeder af os og min gravide mave. Selv om Peter ikke havde erfaring med dette, havde han mange rigtig gode ideer og det var en sjov oplevelse og resultatet blev fantastisk. Fik billederne taget i vores lejlighed og det fungerede fint. Meget nemt og utrolig hurtig levering af billederne. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan stærkt anbefale at bruge Nytfoto.dk.
Herlig oplevelse...
Vi havde Peter til at tage familie billeder i genboens dejlige have. Det var en super oplevelse. For første gang i mange år, fik vi taget billeder af vores store børn...sammen. Dejlige glade billeder. Foto-Peter falder hurtigt ind i familiens jargon og forstår at skabe en stemning. Flotte billeder og nemt :0) Malene, Kenneth, John og Marianne.
Dejlige billeder og god service
Vi havde Peter fra nytfoto til at tage billeder af vores 3 mdr gamle søn. Vi havde aftalt han kom ud til os, så det passede med vores søn var vågnet fra lur, så han var rigtig oplagt til billederne. Peter var meget behagelig at arbejde sammen med, og det gav nogle gode afslappede billeder. Billederne blev samme dag sendt til vurdering, og efterfølgende redigering. Han var nem at komme i kontakt med, og vi er meget tilfredse med resultatet!
*****
Havde en rigtig god oplevelse med Nytfoto, det var et prof arbejde med peter, der var god til at vejlede, for at skabe de rigtige billeder. Kan varmt anbefale Nytfoto til andre, det levede helt op til mine forventninger.
Hilsen Katrine
Personlige og glade billeder
Vi havde den store fornøjelse at have besøg af Peter, som skulle tage billeder af vores 3-årige datter. Vores ønske var at få taget billeder i naturlige situationer med leg, sjov samt ægte smil og grin, da vi synes at studie fotos af børn ofte bliver anstrengte og opstillede med lidt kunstige smil. Peter overgik vores forventninger og fik taget en masse fantastiske billeder, ligesom han fra start havde en rigtig god kemi med vores datter, hvilket gjorde det hele meget afslappet og hyggeligt.
Vi kan varmt anbefale Peter, og vil meget gerne selv bruge ham igen en anden gang :-)
Professionalisme
Peters interesse, engagement og professionelle tilgang til fotokunsten skinnede igennem under hele sessionen. Ud over at havde skabt en behagelige og afslappende stemning foran kameraet havde Peter overskud til at give mig en indføring i fototeknikker, sit udstyr, og fotokunstens verden. Både oplevelsen og ikke mindst resultatet var i top, og jeg kan derfor stærkt anbefale Nytfoto.dk!
Fremragende oplevelse!
God og afslappet stemning, en behagelig og lun fotograf og et resultat der overgår forventningerne! Nytfoto har været en rigtig god oplevelse, jeg kun kan anbefale varmt og bestemt vil benytte mig af igen!
Intet mindre end fantastisk
Jemmen han formåede at skabe tryghed for mine unger (som var dem der skulle fotograferes), på en så menneskelig måde, at det er naturlige og ikke opstillet billeder der er kommet. At han er hurtig på aftrækkeren er en nødvendig når en 1 årige skal sidde stille, men der er masser af billeder at vælge imellem - selv søskende billeder er der.
4 timer efter billederne var taget, var der billeder til mig som var redigeret og behandlet, og var lige til at hente på nettet, som vores aftale var.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.