Nuvanaa Bewertungen 8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bende oplichters 2.0

Zoals u hieronder kan zien hebben ze op mijn review gereageerd met dezelfde inhoudsloze reactie die ze op praktisch alle andere reviews ook plaatsen.

Na nogmaals (ondertussen de 7de dacht ik) een mail te hebben gestuurd, ingaand op hun aanbod om hen mijn bestelnummer door te sturen zodat ze dit kunnen bekijken, krijg ik dus wederom geen antwoord.
Geloof dus zeker niet dat deze bende oplichters ook maar iets zal doen om fouten van hun kant recht te zetten.

Ik vermoed dat er binnenkort ook op deze review een reactie zal komen met opnieuw een gelijkaardige "dIt Is NiEt De ErVaRiNg DiE wE oNzE kLaNtEn WiLlEn BiEdEn".

Een reactie die mij doet denken aan het opgestuurd krijgen van een lege envelop.
Formeel wel correct, maar voor de rest wel volstrekt nutteloos.

24. November 2025

NOOIT BIJ KOPEN = AFZETTERS ONBETROUWBAAR

ONBETROUWBAAR – ALLE GOEDE REVIEWS ZIJN FAKE
Ik kocht een jas en twee truien die echt vodden zijn. Gewoon ondraagbare shit. Niet mee over straat te lopen. En al zeker niet om mee te gaan werken.
Ze maken de terugzending zo ingewikkeld dat het gewoon belachelijk is en je geld zie je echt nooit terug.
Ze gaan totaal niet respectvol om met hun klanten.
KOOP HIER NIETS. JE KRIJGT JE GELD NOOIT TERUG EN DE KLEREN DIE ZE AANBIEDEN ZIJN GEEN FRACTIE WAARD VAN WAT JE ERVOOR BETAALT.
Nuvanaa verkoopt Chinese rommel aan Westerse tarieven. Je krijgt dus plastic trashy kledij geleverd die je bij Shein of zo voor een fractie van de prijs kan kopen.
Alle positieve reviews op deze site zijn totaal fake zoals ook een andere klant al aangaf. Geloof alleen de negatieve reviews hier. Wees slimmer dan ik en koop alleen kleren bij webshops waar er rechtstreeks reviews bijstaan.
Het enige wat goed is aan Nuvanaa is hun fotograaf die rommel er als fashion kan doen uitzien.
KOOP NOOIT BIJ NUVANAA – ONBETROUWBAAR
KOOP OOK NIETS BIJ NUVANAA-achtige andere bedrijfjes zoals MAELEN = ALLE WEBSHOPS DIE KLEREN AANBIEDEN ZONDER ONMIDDELLIJK REVIEWS ERBIJ.
OPLICHTERS ZOALS NUVANAA WISSELEN CONSTANT VAN BEDRIJFSNAAM EN WEBADRES OM HET GERECHT TE ONTVLUCHTEN.
GEEN REVIEWS BIJ EEN WEBSITE = DOE HET IN DAT GEVAL NIET hoe mooi die jas of broek ook lijkt. LAAT JE NIET BEETNEMEN DOOR DEZE OPLICHTERS.

IS HET JE WEL OVERKOMEN? POST DAN OOK EEN REVIEW AJB én LEG KLACHT NEER bij de fraudhelpdesk

24. Oktober 2025

Hallo Annemie,

Het spijt me zeer om te horen over de problemen die u heeft ondervonden met uw bestelling. Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden, en ik begrijp heel goed hoe teleurstellend dit voor u moet zijn geweest.

Als u alstublieft uw bestelnummer met ons kunt delen, zullen wij uw zaak onmiddellijk bekijken en werken aan de best mogelijke oplossing voor u.

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons hierover te informeren. Uw feedback wordt enorm gewaardeerd, en wij zetten ons in om uw ervaring te verbeteren. Ik kijk uit naar uw reactie.

TEMU TROEP

LET OP! TEMU ROTZOOI!

Na 10 dagen kwam de bestelling binnen en ik zag gelijk aan de verpakking dat het van Temu kwam. De kwaliteit van het overhemd is inderdaad ook rotzooi.

Dus wees gewaarschuwd!

1. Oktober 2025

Beste,

Het spijt ons oprecht om te horen over uw ervaring. Dit is niet het serviceniveau waarnaar wij streven, en we begrijpen uw frustratie volledig.

Om u verder te kunnen helpen en uw bestelling te beoordelen, zou u alstublieft uw bestelnummer kunnen doorgeven? Met die informatie kunnen we uw dossier snel bekijken en werken aan de best mogelijke oplossing.

Dank u dat u dit onder onze aandacht brengt. We waarderen uw feedback en kijken uit naar uw reactie.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte kwaliteit, Temu kledij!

Zeer slechte kwaliteit, identiek dezelfde kledij als temu alleen 4 keer duurder!!!! Retouropties zijn er niet, je moet terugsturen naar China of je krijgt 20% terugbetaald of je krijgt 120%winkeltegoed. Je betaalde wel 50 euro voor hetzelfde op temu voor 9 euro. Dus dat 120%winkeltegoed daar ben je niets mee, je krijgt opnietw temukledij van 9 euro!!° Echt vreselijk!!!! Koop hier NIETS!!!!!!!

22. September 2025

Hallo Els,

Het spijt ons enorm om te horen over je teleurstellende ervaring. Dit is zeker niet de indruk die we willen achterlaten, en we begrijpen je frustratie.

Ons doel is om klanten kwaliteitsartikelen en eerlijke retourmogelijkheden te bieden, dus het is zorgwekkend om te horen dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We zouden graag de kans krijgen om je bestelling in detail te bekijken en samen naar een oplossing te zoeken. Zou je ons hiervoor rechtstreeks je ordernummer willen doorgeven? Dan kunnen we je case verder onderzoeken en je beter helpen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen, we nemen dit zeer serieus en zullen het gebruiken om onze service te verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze positieve reviews zijn 100% fake.

Deze positieve reviews zijn 100% fake.

20. September 2025

Hallo Gala,

Het spijt ons zeer om te horen over je teleurstellende ervaring. Dit is niet de standaard van service die wij nastreven, en we begrijpen je frustratie volledig.

Om je verder te helpen en je bestelling te kunnen bekijken, zou je ons alsjeblieft je ordernummer kunnen doorgeven? Met die informatie kunnen we je case direct onderzoeken en werken aan de best mogelijke oplossing.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht, en we kijken uit naar je reactie.

Nuvanna

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik denk dat dit bedrijf niet bestaat

Ik denk dat dit bedrijf niet bestaat. Er is geld afgeschreven van mijn rekening maar ik heb niets ontvangen en ik kan ze niet bereiken. Er is een telefoon nummer op de website maar die bestaan niet.

1. September 2025

Beste Celine,

Het spijt ons zeer om te horen van de problemen die je hebt ervaren. We willen je geruststellen dat Nuvanaa een legitiem bedrijf is en we nemen dit soort zaken uiterst serieus.

Om dit snel voor je op te lossen, zou je ons alstublieft je bestelnummer en het e-mailadres dat je bij het afrekenen hebt gebruikt kunnen doorgeven? Met deze informatie kunnen we de kwestie direct onderzoeken en ervoor zorgen dat je je bestelling ontvangt.

Dank je wel dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Je vertrouwen is erg belangrijk voor ons, en we zullen ons best doen om dit recht te zetten.

Nuvanaa

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr