Wij, niet meer zo heel jong, moesten een keuken uitzoeken voor in het in aanbouw zijnde appartement. Door de bouwer waren we gewezen op Nuva keukens in Tilburg. Een beetje gespannen waren we wel want... Mehr ansehen
We hebben een prettig gesprek gehad met de keukenmedewerkster (Inge Zeebregts). Ze luisterde eerst en goed naar onze mening over de reeds gepresenteerde basiskeuken en naar onze wensen! Steeds reageer... Mehr ansehen
Wat een fijne winkel.. we werden zeer vriendelijk ontvangen en onder het genot van een cappuccino geduldig geholpen door verkoper Alex.. we zijn echt de hele dag bezig geweest voor we alles hadden wa... Mehr ansehen
In Someren zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan door Pieter Bottenberg. Hij nam alle tijd om ons rustig door het koopproces te begeleiden. Reden om een keuken ergens te kopen is niet alleen de pr... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Van hoek showroom keuken naar rechte keuken
Hoi Jan
Onze keuken is super mooi geworden. Bedankt voor de extra strip die je had meegegeven deze kwam goed van pas omdat hier ook de eindplaatjes bij zaten. Deze hadden we nodig omdat de showroom hoekkeuken als een rechte werd uitgevoerd. Ook fijn dat je alles goed hebt opgemeten en hebt geregeld. De koffie was heerlijk en fijn dat je het verpakkingsmateriaal beschikbaar hebt gesteld.
Groetjes Antoine en Chazia
Fijne, laagdrempelige service en vakkundig advies l
Na veel goede en enthousiaste verhalen te hebben gehoord over Nuva Keukens, hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom in Heerlen. Wij werden hier heel fijn ontvangen.
Na een eerste kennismaking hebben wij direct een adviesgesprek ingepland. Tijdens dit adviesgesprek werd goed geluisterd naar onze wensen, werd fijn meegedacht over de mogelijkheden en eerlijk en goed geadviseerd over de verschillende opties. We kregen ook de tijd om over verschillende dingen na te denken.
In totaal hebben wij drie gesprekken gehad met Ed waarin alle tijd werd genomen. Er werd ook geen moeite gespaard om voorbeelden van verschillende keukenbladen te bestellen, zodat we de week erna alles konden vergelijken in de zaak.
Al met al een hele fijne, laagdrempelige service en vakkundig advies. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst wordt! We kunnen Nuva zeker aanbevelen!
Zeer prettige keukenzaak
Na al enkele keukenzaken te hebben bezocht zijn wij op zoek gegaan naar een nette keuken zaak. Wij kwamen terecht bij NUVA en werden geholpen door Yolanda en Ralph, beide erg prettig in contact en ze hebben zeker verstand van keukens! Wij voelden ons gehoord en zeer goed geadviseerd. Er werden geen vervelende spelletjes gespeeld en wij kregen rustig de tijd om na te denken. Wij hebben met heel veel plezier een keuken gekocht bij NUVA Bergeijk.
Prettige zaak!
Prettig onderhoud met Maurice. Denkt goed mee, luistert naar wat je wil als klant en neemt hiervoor de tijd.
Fijne en mooie zaak.
Heel fijn geholpen door Berry
Heel fijn geholpen door Berry! Geven goed en eerlijk advies. Heel blij met onze keuken!
Wij werden op een professionele wijze…
Wij werden op een professionele wijze geholpen door een zeer deskundige medewerker. De wachttijd was wat lang maar er werd meteen resultaat geboekt!
Vandaag Nuva Tilburg bezocht.
Vandaag Nuva Tilburg bezocht.
Als uitgangspunt zijn we aan de slag gegaan met onze eigen tekening voor de keuken van onze nieuwbouw woning.
Vriendelijke adviseur Jos heeft ons ontwerp mooier, strakker én efficiënter qua inhoud gekregen en direct in een overzichtelijke en goed gedetailleerde afbeelding uitgeprint.
Door de uitgebreide materiaal- en merk keuze zijn we (na wat kleine detail aanpassingen) direct overgegaan tot aankoop. We kijken uit naar het eindresultaat!
Mooie keuken gekocht!
Gisteren een mooie keuken gekocht bij Nuva! Prima geholpen en er werd goed naar ons geluisterd. We hebben meerdere gesprekken gehad en er werd echt tijd voor je gemaakt. Ook is er een 3D tekening gemaakt, daardoor hebben we al een beter beeld gekregen. Wij zijn benieuwd hoe het straks in het echt is!!
Klantvriendelijk en vakkundig
Wij zijn gisteren bij Nuva keukens in Tilburg geweest.
Dat het een zeer goede en betrouwbare zaak is wisten we al lang, dit is voor ons de derde keer dat we bij hun een keuken hebben besteld. We zijn voor deze keuken verschillende keren in de showroom geweest en werden elke keer uitstekend geholpen door Berry.
Niet alleen bedankt voor een mooie en betaalbare keuken, maar vooral voor de hartelijkheid en het geduld.
Marion en Paul van den Berg
Ook in het weekend open.
We zijn zeer goed geholpen door medewerker Stefan. Hij gaf goede tips over de indeling en apperatuur keuze. Ook voor de opstelling van de keuken. Fijne vriendelijke medewerker waar we meteen een klik mee hadden zodat we snel een keuze konden maken. Er is ruim voldoende keuze in alle prijsklasse. Dat werd ook gezegd als het op een andere manier goedkoper kon. We zijn erg blij met onze keuken keuze. En zijn zeer positief over Nuva keukens.
Kitchen
It was a pleasure and definitely the right choice to work with Nuva Keukens for my new kitchen. Thanks to Albert for his extensive support during our design and review meetings. I absolutely recommend the company.
Goed advies, leuk gesprek en mooie keukens
Heel prettig en deskundig advies-en verkoopgesprek gehad. Geen druk, veel keuze, kwalitatieve materialen en een goede inzichtelijke offerte. We kijken uit naar onze nieuwe keuken!
Top service
Top service! Ze nemen de tijd om samen tot een goed eindproduct te komen. Het zal een plaatje woorden. Communicatie vriendelijk/helder/open. Een aanrader!
De keuken is inmiddels bijna een jaar…
De keuken is inmiddels bijna een jaar in gebruik. Vanaf het moment dat wij te horen hadden gekregen dat wij een nieuwbouw woning kregen ben ik begonnen met het ontwerp van onze praktische keuken. Kleur van werkblad en frontjes was nog niet vastgesteld, wel de hoeveelheid kasten en apparaten. Nuva Keukens nam zelf contact op met ons omdat zij de voorkeursleverancier zijn van het nieuwbouwproject. Dit is onze eerste eigen keuken en we hadden al wat horrorverhalen gehoord en gelezen. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt in Deurne. Lou heeft mijn ontwerp genomen, is aan de slag gegaan en binnen no time had hij mijn ontwerp vertaald in wat haalbaar is (gezien de afmetingen die wij nog niet concreet hadden). Omdat zij al voor meerdere huizen binnen dit project keukens hebben geleverd, ging het zeer vlot. Meelopen om de fronten uit te zoeken, apparatuur, werkblad, lichten onder de bovenkasten maar ook gehoord worden als ik mijn afwegingen uitte. Lou is echt een vakman, verstaat de koper en vertaalt het naar een werkbaar ontwerp. Wij zijn gegaan voor de houtlook fronten, JetStone granieten werkblad en zwarte apparatuur. De keuken gekocht in 2022, huis werd medio 2024 opgeleverd. Wij werden tussentijds netjes op de hoogte gehouden van aanpassingen (zoals dat de afzuigkap niet meer in het assortiment was, Lou gaf ons keuze met advies tussen andere modellen met tips etc.). In 2024, na ontvangst sleutel, kon de keuken worden geïnstalleerd en dit werd gedaan door een zeer deskundige monteur (ben zijn naam helaas vergeten)! Wij kwamen er tijdens de installatie achter dat de geleverde kraan niet de kraan was die wij hadden gekocht. Ook dit werd na een bericht van ons zeer snel en deskundig afgehandeld door Lou. Het ontwerpen, indelen, kopen en montage van de keuken met alles erom heen is, achteraf gezien, de minst stressvolle ervaring geweest van alle aankopen binnen onze woning. Ik ben niet zo van de woorden 'droom'keuken of 'droom'huis, maar echt; terwijl ik dit typ kijk ik nogmaals naar de keuken en ben ik 1000% tevreden. Bedankt Lou!
Fijne koop ervaring voor onze eerste keuken!
Paar weken terug een keuken aangeschaft bij Nuva Keukens. Zij waren aangesloten bij een nieuwbouw project waar wij één van de gelukkigen waren die een bouwnummer toegwezen hebben gekregen. Vanaf het eerste contact moment (Optantenavond) voelde het eigenlijk al goed en heeft Ilona (de verkoopadviseur) ons vervolgens verder geholpen in locatie Tilburg. Er werd goed meegedacht en ze kwam totaal niet opdringerig over. We naderden ook al richting sluitingstijd, maar ook dat maakte voor haar niets uit. Fijn om zo iemand te hebben die de tijd ervoor wilt nemen. Uiteindelijk zijn we weggegaan met een keuken waar we super blij mee zijn incl. de aanpassingen die nodig zijn om rekening te houden met toekomstige apparatuur, zoals een Quooker enz. Daarnaast bieden zij ook nog een flexibiliteit aan, mocht het nodig zijn dat je toch nog dingen kunt wijzigen voor een bepaalde periode. Helaas kunnen wij nog niks zeggen over de installatie en ons ervaringen hiermee, dit kunnen we pas oordelen als we ons nieuwbouw woning hebben (over 2 jaar).
Nogmaals bedankt Ilona voor het fijne gesprek, je input, je geduld en het op en neer lopen voor de samples. We hopen in ieder geval dat jij je 10.000 stappen heb gehaald :D
Vandaag hebben wij een mooie keuken…
Vandaag hebben wij een mooie keuken gekocht bij Nuva Keukens. We zijn goed geholpen door René. En erg tevreden over zijn adviezen en begeleiding.
Onze nieuwe keuken
Voor ons nog te bouwen appartement zijn we op zoek gegaan naar een keukenleverenacier. Onze keuze viel op NUVA keukens in Heerlen. Wij werden geadviseerd door verkoopadviseur Maurice. Hij maakte op ons een rustige, niet opdringerige indruk. Nadat hij onze wensen gehoord had, heeft hij ons in de showroom, waar een groot aantal keukens staan opgesteld, de mogelijkheden laten zien die voor ons van toepassing zijn. Naderhand werd ter plekke het keukenplan op schaal ingetekend. Ook aan onze wens om een keukeneiland te realiseren werd voldaan. Het advies over de keukenapparatuur werd voortreffelijk uitgevoerd. Een prettige bijkomstigheid is dat er later eventueel nog veranderingen aangebracht kunnen worden.
Ook van belang: de prijzen van NUVA zijn interessant.
Maurice, bedankt voor je hulp en expertise in deze.
Het was bijzonder prettig samenwerken.
Familie Francotte
Weer een goede fijne ervaring met Nuva!
We hebben 17 jaar geleden naar volle tevredenheid een keuken gekocht bij Nuva. We waren toen al erg tevreden over de begeleiding van de aankoop en service. Nu er door omstandigheden een renovatie nodig is hebben ze bij Nuva goed meegedacht en zijn we tot mooie oplossingen gekomen. Door de koop destijds van een goede degelijke keuken kunnen we nu met wat aanpassingen weer jaren vooruit. Met het gevoel toch weer een ‘nieuwe’ moderne keuken te hebben en zo een duurzame keuze te hebben gemaakt. Dank ook deze keer weer voor de prettige hulp en het meedenken.
Prettig geholpen
Wij zijn erg prettig geholpen door Inge tijdens ons afspraak. Alle mogelijkheden werden rustig doorgenomen en wij werden bij de verschillende mogelijkheden deskundig van een advies op maat voorzien. Blij mee!
Positief verrast
Positief verrast! Jos heeft ons in Bergeijk vakkundig geholpen. Hij heeft onze wensen en ideeën omgezet in een mooie, betaalbare keuken. Hij had meteen goed in de gaten wat we wel en niet willen in onze keuken en heeft erg praktisch met ons mee gedacht. Aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.