N'surance Brokers Bewertungen 11

TrustScore 4.5 von 5

4.4

1. Versicherungsmakler

Vom Unternehmen geschrieben

N’surance Brokers er en forsikringsmæglervirksomhed, hvis fornemmeste opgave er at formidle forsikringer til mellemstore og store virksomheder i Danmark. Vores fokus på tryghed, engagement og let tilgængelighed, går ud på at: – skabe TRYGHED hos dig og din virksomhed, ved at hjælpe med overblik over forsikringsforhold- og behov, samt gennem tillid, ordentlighed og pligtopfyldenhed. – udvise et stort ENGAGEMENT, ved at være proaktive, grundige, serviceminded og imødekommende. – sikre LET TILGÆNGELIGHED, så I hurtigst muligt kan komme til at tale med en medarbejder, og få hjælpen når der er brug for den.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Professionalitet og imødekommenhed.

Jeg har gennem længere tid været kunde hos N’surance og oplever deres arbejde som både kompetent, effektivt og særdeles betryggende. Mæglervirksomheden sikrer til enhver tid, at jeg er forsikringsmæssigt korrekt dækket, og de monitorerer løbende hele min forsikringsportefølje. Når der er behov for at sende noget i udbud, bliver det gjort uden tøven og med et resultat, der mærkes: Jeg har i dag de bedste – og samtidig billigste – dækningsmæssige løsninger.

Betjeningen er venlig, imødekommende og altid professionel. Jeg får omgående respons på henvendelser, og der er en sjælden grad af nærvær og ansvarlighed i dialogen. For mig som ansvarlig er det en stor tryghed at være placeret hos en mægler, der tager min virksomhed og mine behov så alvorligt.

N’surance får min varmeste anbefaling.

26. November 2025

Kære Klaus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de meget anerkendende ord. Det betyder virkelig meget for os.

Det er helt centralt for vores arbejde, at du som kunde både føler dig tryg, korrekt dækket og oplever en nærværende og professionel service – og derfor er det ekstra dejligt at høre, at du netop oplever dette i samarbejdet med os.

Vi sætter stor pris på tilliden og på det gode samarbejde.

Du er altid velkommen til at række ud, hvis der er noget, vi kan hjælpe med – stort som småt.

Tak igen for din anbefaling.

Katrine fra N’surance Brokers

Effektiv og kompetent rådgivning

Efter en alvorlig hændelse i min virksomhed, stod jeg bagefter i en tvist med mit forsikringsselskab og tog i den forbindelse fat i Katrine for rådgivning og sparring.

Katrine var hurtig til at sætte sig ind i sagen og bistod derefter med kompetent rådgivning som var udslagsgivende for at forsikringsselskabet i sidste ende anderkendte det fulde erstatningskrav.

Katrine er yderst behagelig at snakke med og jeg følte mig i gode hænder under hele processen.

23. Mai 2025

Kære Magnus,

Det glæder mig meget at høre, at du har følt du har følt dig tryg i processen. Jeg er glad for at jeg har kunnet hjælpe. Tak for din positive feedback!

Mvh. Katrine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Katrine kan varmt anbefales som…

Katrine kan varmt anbefales som forsikringsmægler
Hun kommer med hurtige og gode priser på
forsikringer.
Jeg har brugt Katrine i mange år.
Superservice :)

26. Juni 2023

Antwort von N'surance Brokers

Tusind tak for den fine anmeldelse Jens Peder, og ikke mindst for et godt samarbejde. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er fantastisk altid at have en…

Det er fantastisk altid at have en kompetent og faglig person der altid er på din side i forsikrings sager

6. August 2020

Antwort von N'surance Brokers

Tak Finn, jeg sætter stor pris på vores samarbejde.

Hjælp lige ved hånden!

Katrine er fantastisk til at holde styr på vores forsikringer, og sørger for at vi har de rigtige dækninger til de rigtige priser.
Vi spare en masse tid og penge ved at have Katrine til at hjælpe os med at indhente forsikrings tilbud, samt anmelde skader.

De varmeste anbefalinger
Entreprenør Morten C Henriksen A/S

13. Juli 2020

Antwort von N'surance Brokers

Mange tak for den fine anbefaling. :-)

Min varmeste anbefaling

Min varmeste anbefaling. Katrine Henriksen, som ejer virksomheden, er dygtig og meget kompetent. Dejligt at man kan føle sig tryg omkring sine forsikringer i virksomheden og samtidig vide at der altid er hjælp når skaden sker.

6. Juli 2020

Antwort von N'surance Brokers

Mange tak for den fine anbefaling. :-)

Kan varmt anbefales!!

Jeg har brugt KH Din Assurandør gennem flere år, alt kører, jeg kan koncentrere mig om mit arbejde og overlader trygt alle mine forsikringer til Katrine. Lige så snart mine behov ændrer sig så ringer jeg, får hurtigt et svar, hvis et enkelt spørgsmål ligger udenfor Katrines kernekompetancer, så undersøger hun det og vender tilbage kort efter med et svar.

Jeg sætter stor pris på hendes hjælp, og regner med og håber på at vores samarbejde vil fortsætte mange år fremad!!

3. Juli 2020

Antwort von N'surance Brokers

Tusind tak for din varme anbefaling, Nikolaj. Det glæder mig at høre, at du er lige så glad for vores samarbejde, som jeg er. :o)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr