+ Krachtig + Verschillende temperatuurstanden + Meerdere opzetstukken - Magnetische opzetstukken Heel krachtige luchtdruk, haardroger heeft ook-n temperatuurstanden. Wel zijn alle opzetstukken m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastische föhn! Ik ben echt superblij met deze aankoop. Mijn dikke haar is normaal gesproken lastig en duurt vaak lang om te drogen, maar met deze föhn is het binnen no time droog. Daarnaast geeft... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het is een mooie, chique föhn en toch nog best voordelig. Zag hem bij mijn kapper hangen en aangezien ik daar altijd pluisvrij de salon uitkom, dacht ik; laat ik het eens proberen! Was wel even wenne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede föhn! 3 blaasstanden, 3 hittestanden, een koude stand, alles wat je nodig hebt. Voor dit geld had ik deze kwaliteit echt niet verwacht! Super blij met de aankoop :)
Unternehmen hat geantwortet
NOVIFY is een merk gespecialiseerd in haarstylingtools die prestaties, gebruiksgemak en design samenbrengen. Wij ontwikkelen en selecteren tools die geschikt zijn voor verschillende haartypes en stylingbehoeften, met aandacht voor kwaliteit, comfort en een professionele uitstraling. Onze focus ligt op betrouwbare technologie, lichtgewicht ontwerpen en consistente resultaten, zodat iedereen thuis eenvoudig een salonwaardige look kan creëren.
De Werf 19, 1741DH, Schagen, Niederlande
Maanden geleden deze geweldige föhn gekocht. Nu kocht ik hem nogmaals , maar dan als kado. Ik zag dat er in deze doos andere hulpstukken zaten en vroeg me toen af of ik misschien te weinig had gekregen . Hier een mail over gestuurd . Ik kreeg heel vlug een antwoord dat dit waarschijnlijk een ouder model betrof en dat ik de betreffende hulpstukken alsnog opgestuurd krijg . Hoe tof is dat
Een heel handige haardroger. Niets op aan te merken!
Zeer snel verzonden en fijn product! Er zat helaas geen handleiding bij, maar via de klantenservice werd ik doorverwezen naar de site en ik kon het vanuit daar downloaden. Dat was dus ook snel opgelost.
Mijn complimenten.
Twee keer gebruikt zover tevreden. Vooral ideaal voor reizen ivm formaat en dan is deze beter dan die in hotels zijn.
Ik ben erg blij met de föhn, ik las dat hij compact was en licht, en dat is zeker waar! Ik heb de diffuser kop gebruikt en erg blij met het resultaat! Ik heb wel grotere diffuser naalden gezien/gehad
Een dikke welverdiende 10 voor werkelijk een topservice. Waarom? Wel...vandaag 11 februari 2026 mijn Novify Föhn ontvangen die ik gisteren had besteld via Bol.com. Éen van de hulpstukken kon ik niet bevestigen op de föhn en heb dit per mail aan Roos van het Novify team gemeld. Vrijwel direct kreeg ik een mail terug met het verzoek om fotos te maken van het betreffende item én deed zij het aanbod om mij kosteloos een nieuw hulpstuk te sturen. Zo gezegd zo gedaan en vermeld dat ik gebruik wilde maken van het aanbod. Daarop kreeg ik een mail dat alles is geregeld. Hier ben ik heel blij mee!
Heb net mijn bestelling ontvangen heel blij mee. Lichte fijn in de hand liggende fohn met div stukken om het gebruik nog gemakkelijker te maken. Raad het iedereen aan de prijs is ook goed voor wat je krijgt.
Netjes optijd geleverd. Leuk product!
Snel geleverd in goede verpakking. Ziet er mooi uit. Kan alleen nog niet testen omdat het een cadeau is dat over 2 weken pas wordt uitgepakt.
Dit is gewoon eigenlijk dyson maar dan een ander naam zelfs de ervaring ook want de originele had ik ook is helaas stuk werkt zeker even goed alleen honderden euro’s goedkoper!
Goede fohn, magneet mag wat sterker van opzet stukken
Wauw! Ik ben blij 🤩
Eindelijk een mooie föhn, waarvan de hulpstukken zeer makkelijk te bevestigen zijn doordat ze magnetisch zijn. Geen gefrut en gehannes meer, maar klaar in één klik. Daarnaast is de föhn krachtig en stukken stiller dan de meeste andere föhns en super handig in gebruik. De mooie kleur van de föhn maakt het een extra feestje om je haar te stylen.
Ik zou dit product zeker aanbevelen!
Prima service nadat iets verkeerd is besteld
Snel geleverd en vriendelijke klantenservice
Was (weer 😅) te laat met een cadeau voor m’n vriendin. Had de föhn van hen gekocht en gelukkig super snel geleverd. Ze is blij hoor 😁 dus ik ook
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.