Novaline Verzwaringsdekens Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Mehr ansehen

1. Bettwarenfachgeschäft
  2. Bettenfachgeschäft
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Möbelzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super tevreden en Blij 😴😄

Ik ben super tevreden en blij met mijn 220x233 15kg verzwaringsdeken.

Ik heb een slaapstoornis 🥴 en sinds ik de deken gebruik is mijn slaap aanzienlijk verbeterd. 😴😄

De slaap is nogsteeds gefragmenteerd maar slaap meer uren in dezelfde tijd die ik op bed doorbreng. De slaap duur is gemiddeld met een uur verlengt... 😴😴😄😄😄

23. Januar 2023

Hoi Arman,

Wat goed om te horen! Blij dat je verzwaringsdeken een goed hulpmiddel voor je blijkt :). We wensen je nog veel goede nachtrust!

Spontane tips

Kreeg kort na mijn probleem tips hoe ik de hoes makkelijker om de deken kreeg

22. Januar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de beoordeling Pim! :)

Geweldige aankoop

Geweldige aankoop. Slaap heerlijk onder de verzwaringsdeken.

21. Januar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat je zo heerlijk slaapt :)

Hele fijne deken

De deken werd super snel geleverd. Het is heerlijk om onder deze deken te slapen. Het voelt net als een cocon waar je in helemaal kan ontspannen.

10. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling Heidi! Wat fijn om te horen dat je heerlijk kan ontspannen onder je deken :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Bleek al snel dat de deken voor ons te zwaar is. Direct retour gestuurd en binnen een week geld terug.
Prima service.

5. Februar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling! :)

Vrolijker en uitgeruster wakker

Goede service, snel verzonden. Mijn kind wordt 's ochtends vrolijker wakker, heeft een meer uitgerust gevoel.
Nu ook 1 voor mijzelf besteld.

22. Januar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Goed om te horen Marja! Alvast veel slaapplezier gewenst. Dankjewel voor je beoordeling :)

Prettig rust

Goed, ook evt. contact via mail.

31. Januar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor de beoordeling I.! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer rust, veilig en geborgen kunnen slapen…

Wij slapen veel beter en rustiger door deze 2persoons verzwaringsdeken. Ben er echt zin blij mee. Geen woelen en draaien meer voordat je in slaap valt. Je voelt je meteen veilig en geborgen en kan heerlijk in slaap sukkelen

19. Januar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Wat goed om te horen Ilona! Heel fijn :)

Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling!

echt een aanrader

Vanwege stress en slaapproblemen heb ik deze verzwaringsdeken aangeschaft. Sinds ik de deken gebruik ben ik veel beter gaan slapen. Door de druk merk ik dat mijn lichaam zich beter kan ontspannen en zo kon ik eindelijk weer in een diepere slaap komen. De deken werd zeer snel geleverd.
Echt een aanrader :)

24. Januar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Super om te horen Johanna! Blij dat je er profijt van hebt :)

Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling!

Slapenloze nachten veranderen

Na een hele tijd slapeloze nachten heeft een verzwaringsdeken van Novaline mij meer nachtrust gegeven. Na een paar nachten merk je direct verschil. Aanrader voor iedereen die periodes slecht slaapt.

15. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling Gido! Fijn om te horen dat je verschil merkt nu je gebruikt maakt van je verzwaringsdeken :)

Prima site

Prima site. Snelle afwikkeling

6. Januar 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor je beoordeling Kim! :)

Aanrader, zeer snelle levering

Super, binnen de 24 uur was het deken geleverd. Was wel even wennen maar slaap nu veel beter.(rustiger) Had dit veel vroeger moeten aankopen.

27. Dezember 2022

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Super om te horen Filip! Dankjewel voor je beoordeling :)

Snelle levering. Aanrader!

Overzichtelijke website. Veel informatie. Maken waar wat ze beloven. Snelle levering. Verhouding

prijs / kwaliteit is prima. Aanrader!

14. Dezember 2022

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de mooie beoordeling Janine! :)

Tevreden

Heel fijn geslapen! Wel n beetje wennen.

14. Dezember 2022

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Super Maureen! Goed om te horen :)

Dankjewel voor je beoordeling

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerder binnen dan aangegeven.

Eerder binnen dan aangegeven.
Verzwaringsdeken prima. De tweepersoons overtrek matig, deze is lastig vast te maken met touwtjes.

8. Dezember 2022

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je eerlijke beoordeling Petra!

Wij zijn aan het onderzoeken hoe we de tweepersoonshoezen wat makkelijker kunnen maken om te monteren aan de verzwaringsdeken. De beste tip die we nu kunnen geven is de hoes binnenstebuiten draaien, de veters aan de lusjes vastmaken en dan vervolgens de uiteindes van de verzwaringsdeken door de hoes heen trekken.

Ik hoop dat dit helpt!

Prachtige deken!

Prachtige deken! En snel geleverd.

16. November 2022

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling PS! :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr