Novaline Verzwaringsdekens Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Mehr ansehen

1. Bettwarenfachgeschäft
  2. Bettenfachgeschäft
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Möbelzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snelle bezorging

Gemakkelijke website, bestelling was snel bezorgd 👍

24. Januar 2024

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Hartelijk dank voor je beoordeling! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had zelf de verkeerde bestelling…

Ik had zelf de verkeerde bestelling geplaatst. Gelijk een mailtje gestuurd, binnen no time kreeg ik een fijne, vriendelijke reactie van Novaline en werd mijn bestelling aangepast. Volgende dag had ik de deken in huis!

11. Dezember 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Graag gedaan, Maartje! Hartelijk dank voor je beoordeling :)

Super blij ermee

Bestellen, volgende dag binnen. Deken was goed verpakt, zeer goed kwaliteit. Ik heb zelfs de 233x220 15kg versie en ik moet een dekbed eronder doen omdat de warmte niet wordt vastgehouden (goed ademt).

5. Dezember 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Hartelijk dank voor je beoordeling, Steven! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor ons een wondermiddel en de oplossing

Heel fijn dat je na zo'n aanschaf 100 dagen mag proberen en zonder problemen mag terug sturen. Op de site wordt je goed geholpen om de juiste maat en kg te kiezen voor je kind. Ons hooggevoelig en angstig kind slaapt nu in eigen bed en kamer. Kan niet anders zeggen dat het geweldig werkt! Heel blij met de aanschaf, en die gaat niet meer terug!

7. November 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Wat super om te horen, Noortje! Blij dat de verzwaringsdeken voor jullie kind het juiste hulpmiddel blijkt te zijn.

Hartelijk dank voor het achterlaten van je beoordeling :)

Tevreden

Snelle levering, proper verpakt.
Ook de gekozen overtrek werd goedgekeurd door onze zoon ;)
We hopen snel effect te mogen ondervinden.

12. November 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Hartelijk dank voor je beoordeling, Kathy! We wensen jullie zoon alvast goede nachtrust :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Verzwaringsdeken gekocht voor mijn…

Verzwaringsdeken gekocht voor mijn zoon. Hij slaapt rustiger en heeft tot op heden geen last meer gehad van nachtangsten. Niet geheel onbelangrijk is dat het deken mijn zoon goed bevalt.
Hij tevreden, wij tevreden! Een goed aanschaf geweest!

20. Oktober 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Wat fijn om te horen Alice! Wat goed dat je zoon profijt merkt van z'n verzwaringsdeken. Hartelijk dank voor het achterlaten van je beoordeling :)

Correcte levering

We hebben voor onze zoon met ASS de 1 pers. deken met grijze hoes besteld. Binnen 3 dagen is het pakket keurig bezorgd. De eerste nacht is voorspoedig verlopen. Onze zoon zwijmelde helemaal weg onder het gewicht en de knuffelzachte hoes. Waarschijnlijk komt er een enkel dekbed overheen tijdens koude nachten. Nu is de verzwaarde deken zelf nog warm genoeg. We hebben nog geen ervaring op de lange termijn, maar de kennismaking is heel positief!

28. Oktober 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Dat klinkt als een heel goed begin! Wat fijn om te horen.

Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling en we wensen jullie zoon nog heel veel goede nachten onder zijn verzwaringsdeken.

Aanrader!

Snelle reactie, eerlijk advies, kundig en enorm behulpzaam.

19. Oktober 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Fijn om te horen Bob! Dankjewel voor je beoordeling :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen instructies

Ik had wel een kleine uitleg/tips bij de deken verwacht in de doos. Verder ging het bestellen en verzenden wel goed.

Ook vond ik het gek dat het waslabel van de hoes aan de buitenkant zit..

16. Oktober 2023

Hoi Ilse,

Dank voor het achterlaten van je beoordeling! Normaliter zit er een blaadje in de doos met wat uitleg en tips over het gebruik van de deken, maar deze ontbreekt dus bij de jouwe. Excuses daarvoor. We sturen deze gelijk naar je op.

We hopen dat je prettig slaapt onder de verzwaringsdeken en een verbetering van je nachtrust merkt. Mocht je nog vragen hebben, dan zijn we bereikbaar via WhatsApp en via info@novaline-dekens.nl.

Groetjes,

Jeffrey van Novaline

Snel antwoord op vragen

Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee nachten heerlijk geslapen onder de verzwaring deken.

16. Oktober 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wensen je nog veel fijne nachten onder de verzwaringsdeken :)

Prima levering

Prima levering. In eerste instantie was ik was sceptisch, maar ik moet toegeven dat het veel beter slaapt.

7. August 2023

Antwort von Novaline Verzwaringsdekens

Fijn om te horen Ramon! Hartelijk dank voor de beoordeling :)

Top service

De service is top daar kan ik niet onderuit.

Heb de deken voor mijn dochtertje aangeschaft in de hoop dat ze dus ook door gaat slapen.

Ze valt wel sneller in slaap maar doorslapen is helaas een no go na 4 jaar was dit wel een goeie hoop maar helaas.

Hij blijft wel want het gevecht van naar bed toe gaan is nu gelukkig wel verleden tijd nu alleen het door slapen nog 🥹

29. August 2023

Beste Yvette,

Enorm bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je dochtertje al sneller in slaapt valt. Laten we hopen dat ze binnenkort ook beter doorslaapt :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr