Noutron Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe skud ud til Noutron! Både for deres forskellige energiprodukter, som er virkelige gode og smager så godt som sådanne produkter nu kan ;) De er også overkommelige rent prismæssigt. Derudover... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Noutron produkter er af bedste kvalitet med naturlig smag. Sammensætningen gør at jeg kan sikre mit energi indtag under hård træning og cykelløb. Den naturlige milde smag gør, at jeg aldrig får pro... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fint produkt smager godt måske lige til den stærke side i min smag Desværre i den dyre ende af energi produkter. Stærk menes at pruduktet smager af meget bliver for voldsomt ved endurance... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg mener, at Noutron laver nogle banebrydende produkter inden for sportsernæring! Særligt energipulveret skaber et stabilt energiniveau gennem træningen, og der er taget højde for sukker-/saltbal... Mehr ansehen

1. Geschäft für Sportlerernährung

Vom Unternehmen geschrieben

Baseret på videnskab og erfaring fra elitesport udvikler vi sportsernæring til dem, der ønsker at optimere deres præstationer. Vores produkter indeholder ingen gimmicks, kun de elementer, som kroppen faktisk har brug for for at yde sit bedste.

Hervorragend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe skud ud til Noutron!

Kæmpe skud ud til Noutron!
Derudover har de et nyhedsbrev, som kommer med rigtige gode tips til alt der vedrører ens træning: typer af træning, indtagelse før/under/efter, restitution mv.
Vitterligt bare god service hele vejen rundt.
Og at det er dansk produkt skader bestemt heller ikke :)

6. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du har svært ved at indtage gels

Hvis du har svært ved at indtage gels, fordi de smager syntetisk, har en dårlig bismag eller en mærkelig konsistens (eller alle 3), så kan jeg varmt anbefale Noutron. De er nemme at åbne når man er på farten, smager ok (gel er og bliver gel) og så er de effektive.
De er dyrere end lavpris gels fra andre fabrikater men også klart bedre!
.. og tommel op 👍 for hurtig levering.

24. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med denne gel…

Rigtig god oplevelse med denne gel under løb. Smagen er god, og konsistensen er mere flydende end mange andre gels, hvilket gør den meget nemmere at få ned, selv når pulsen er høj. Det er faktisk den første gel, jeg har prøvet, hvor min mave ikke brokker sig undervejs – noget jeg ellers ofte har oplevet med andre produkter. Den fungerer virkelig godt på de længere ture. Kan varmt anbefales til andre løbere.

13. März 2026

Højt informations niveau

Informations niveauet er højt på de produkter man gerne vil have, og det er meget tydeligt hvad produktet går ud på. Og efter at have brugt dem til trænings sessioner på 3-4 timer uden at have følt mig træt, udmattet eller sulten på nogen måde kan jeg konstatere at det virker. Og så smager det i grunden også skide godt.

1. März 2026

Jeg er fan

Jeg er fan!
Jeg kan varmt anbefale Noutron energi bar. De har en god smag og indholdet passer perfekt som 'før' bar til mig på mine løbeture og sikre at jeg ikke løber tør for energi. På turer over +20 km tager jeg 1 bar før og 1 bar i løbet af træningen.

28. Februar 2026

Top produkter

Top produkter! Men please guys få lavet en 1.08 gel med 45 gram kulhydrat I! Det vil være så godt og muliggøre at gå fra 3 til 2 gels i timen.

24. Februar 2026

Virkelig god kundeservice!

Jeg havde bestilt en Premium Bundle med Wild Fruits, men fik ved en fejl en anden bundle sendt.

Jeg skrev til deres kundeservice, og fik virkelig hurtigt svar. De var super søde og løste problemet med det samme – og som ekstra bonus sendte de den rigtige bundle til mig helt gratis. Det synes jeg virkelig er god stil.

Kæmpe thumbs up herfra 👍

4. Februar 2026

Er vild med Noutrons produkter

Er vild med Noutrons produkter! Aldrig maveproblemer, milde smage, god tekstur, løber aldrig tør for energi under træning med deres produkter. Og så leverer de få dage efter bestilling. Mine stærkeste anbefalinger til en hver atlet der går op i performance og ernæring.

15. Januar 2026

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, giver en mærkbar forbedring, både med hensyn til performance, og restution ingen gener for maven, (ikke for min ihvertfald) det hele suppleret af en god service

15. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr