Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte 3 knive i et sæt fra deres Limited edition. Dagen efter black friday. Grundet den travle dag havde GLS alt for travlt med at sende mails rundt og holde folk opdateret med deres track an... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gode produkter til en meget fair pris. Fik først to knive i julegave. Få dage efter endte selv med at købe resten af knivene i serien. Leveringen var tilmed hurtig. Kan varmt anbefales.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 3 kniv sæt fra Originale serien som jeg er 100% tilfredse med. Grebet ligger til den lidt tungere side hvilket jeg arbejder bedst med. Kan helt sikkert anbefale Original serien.
Unternehmen hat geantwortet
Nourmet får sit navn fra ordene ‘nordisk’ og ‘gourmet’. Nourmet er startet af fem kammerater, der nyder gastronomiske oplevelser mere end pengepungen tillader. Løsningen måtte være at kunne skabe kulinariske oplevelser i eget hjem, hvilket kræver de absolut bedste redskaber. Nourmet.dk er til hjemmekokken, der har en klar ambition om at gå dét længere for at skabe en god madoplevelse. Det er for livsnyderen, der ikke lader sig holde tilbage af utilstrækkeligt værktøj, og som nyder at se smilet på familiens læber, når det er ens tur til at stå for aftensmaden. Vores vision med Nourmet.dk er at supplere den almene dansker med køkkenværktøj, der kan sidestilles med det man ville finde i en gourmet-restaurant - til overkommelige priser. Vi bestræber os på at finde det bedste grej, og samle det ét sted, så du ikke behøver at lede længe og uoverskueligt efter det. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du savner noget på vores side. Så står vi klar med åbne arme - det kunne jo være, vi også selv manglede det.
Karupvej 7a, 8000, Aarhus C, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Virkelig gode knive som blev leveret hurtigt.
Rigtig god service
Købte knive som gave. Kom hutigt, forsvarligt embaleret. Dagen efter fik jeg en mail om vedligehold af knive - alt i alt en rigtig fin oplevelse
Jeg købte en kniv hos Nourmet og var imponeret på alle fronter. Hurtig levering, smooth kunderejse på webshoppen og mega god kvalitet på selve kniven. Yderligere også en perfekt kundeservice, der virkelig tager hånd om deres kunder! Hvis jeg nogensinde skal bruge en kniv igen, bliver den købt fra Nourmet!

Antwort von Nourmet.dk
Jeg købte et steak bestiksæt med 4 knive og gafler.
I damaskus.
Sættet er virkelig lækkert, det var et rigtig godt køb.
Købet forløb uden problemer.

Antwort von Nourmet.dk
Jeg synes det var en hurtig ekspedition, dog manglede jeg som lovet en besked da varen var afsendt. Beskeden fik jeg af firmaet der skulle bringe varen ud. Da kniven ikke er til mig selv, kan jeg ikke vurdere varen. Men det er en utrolig flot æske den er i.

Antwort von Nourmet.dk
Fantastisk kundeservice, meget hjælpsomme og en suveræn knivoplevelse

Antwort von Nourmet.dk
Godt tilbud, og varerne kom hurtigt og uden problemer. Jeg kan anbefale norumet.dk

Antwort von Nourmet.dk
Gode og flotte knive. Kan helt klart anbefales. Og så kom de også frem hurtigt.

Antwort von Nourmet.dk
Bestildte en kniv på nettet , Til en gave , den ankom hurtigt til den lokale pakke shop Kan ikke gøres bedre Handler der igen

Antwort von Nourmet.dk
Ordren blev sendt, flot indpakket, som forventet. God service.

Antwort von Nourmet.dk
Har købte 2 flotte knive til god pris. Jeg er super glade for dem, det er en fornøjelse at arbejde med dem.
De blev leveret hurtigt, så herfra kun den bedste anmeldelse til Nourmet.

Antwort von Nourmet.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.