Supersnabb leverans trots att jag beställde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Älskar affärer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Första gången jag handlar här. Väldigt trevligt inslaget och personligt på något vis och dessutom riktigt prisvärt. Väl planerad hemsida, lätt att hitta och de hade allt jag behövde. Då blev det en be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb leverans och många fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. Beställde även bläck, Pennonia Mustvörös, som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är alltid nöjd med det jag köper på Notera Pappershandel, hittar alltid något jag bara måste ha. Denna gången blev jag så tacksam för en bok jag köpt visade sej vara lite "udda", ett tryck fel, oc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och bläck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.
Bittet Kunden um Bewertungen
Jag har aldrig fått ett sådant fint paket som postleverans! De skickade tom. med ett gulligt klistermärke och deras visitkort med ett handskrivet tack på det.

Antwort von Notera Pappershandel
Jättefint utbud av skrivmateriel! Beställde ett bläck och mottog det vackert paketerat med ett handskrivet tackkort. 11/10 möjliga. Tack!!

Antwort von Notera Pappershandel
JätteJÄTTEsnabb leverans, trevligt bemötande och produkterna var som utlovade.

Antwort von Notera Pappershandel
Omsorgsfullt paketerat med en personlig touch.

Antwort von Notera Pappershandel
Hej Emma, tack för det trevliga och personliga bemötandet i din webbshop. Jag ser fram emot att köpa mer av dig.

Antwort von Notera Pappershandel
Alltid snabb leverans och något litet extra i paketet.

Antwort von Notera Pappershandel
Bra webb, roliga produkter. Fin personlig paketering och snabb leverans.

Antwort von Notera Pappershandel
Snabb leverans och fint packeterat. Kommer 100% att beställa härifrån igen.

Antwort von Notera Pappershandel
Fantastisk service, snabb leverans och ett bra utbud i sortimentet. Man blir så glad när det dessutom är vackert paketerat och man tackar för gåvan.

Antwort von Notera Pappershandel
Snabb leverans, och kul med pennor som annars är svåra att få tag på i Sverige. Fint förpackat med en personlig hälsning (och en liten gåva också). Väldigt nöjd!

Antwort von Notera Pappershandel
Det här är en butik som brinner för service. Det går inte många minutrar förrän beställningen ligger på lådan. Omsorgsfullt inslagna varor, giveaways och personlig hälsning. Ett rätt unikt och kurerat varuutbud. Det känns rakt igenom genomtänkt, genuint och high end.

Antwort von Notera Pappershandel
Snabb leverans, bra produkter och ett plus för det lilla bläckprovet som skickades med som en liten extra goodie.

Antwort von Notera Pappershandel
Snabb leverans och mycket trevliga. De skickade med en liten gåva med min beställning.

Antwort von Notera Pappershandel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.