Noro Badeværelse Bewertungen 27

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en vare på noro.dk, prisen var skarp og der var fri fragt. Jeg havde desværre overset at levering til øer uden bro, var undtaget, men et opkald til kundeservice løste mine problemer og alt er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte et spejlskab, som ved leveringen viste sig at være alvorligt skadet 4 steder (antageligt under transport). Vi beskrev situationen overfor Noro og sendte billeder af skaderne. Louise fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi købte to noro skabe og vask. Vasken fungere fint. Afløbs dækslet har mistet sin hvide maling der hvor vandet rammer den. Ret dårligt når den koster 1000kr. (Kun bundproppen) Det ene skab (l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk firma! Jeg har købt et super lækkert badekar langt billigere, end jeg kunne finde i DK. Leveringen er imponerende hurtig, selvom det sendes fra Sverige. Jeg havde kontakt med kundeser... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung
  2. Bäderstudio

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til dit nye badeværelse Vi håber, du får inspiration og gode idéer til at forny dit badeværelse. Uanset hvilken stil du foretrækker, ligger vores styrke i det brede sortiment. Dette gør, at vi har noget at tilbyde alle. Vi hos Noro vil gerne have, at du skal føle dig tryg i dit valg af badeværelse, så du kan få den luksus, du fortjener. En mere enkel vej til et luksusbadeværelse.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

27 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte 2 brusevægge og en vægprofil…

Bestilte 2 brusedøre og en vægprofil til rørgennemføring igennem Bauhaus med 'op til 7 dages levering'.

Efter 8 dage kontakter jeg Bauhaus for at høre, hvor langt bestillingen er.
Bauhaus tager fat i Noro, som svarer at bestillingen hænger i deres system, da vægprofilen er i rest til 19. Oktober. (knap 3 måneder).

Jeg forslår at hvis de har en lidt større vægprofil må de gerne sende den i stedet, alternativt sende det som er på lager.

Til det er svaret:
'Problemet ligger i at, deres system ikke kan administrere hvis der laves om i ordren. Derfor er de lidt kede af hvis det de sender, ikke stemmer overens med din faktura fra os, hvis der nu skulle ske noget med produktet. :('

Hvis kvaliteten af produkterne stemmer overens med servicen, anbefaler jeg derfor at man holder sig langt væk fra Noro...

5. August 2020

God og hurtig kundeservice

Jeg købte Noro håndvaskmøbel for 6 måneder siden. Jeg er glad for mit køb og er meget tilfreds med kvaliteten. Jeg kontaktede for nyligt kundeservice for at tilkøbe noget tilbehør, og jeg fik hurtigt svar og vejledning og fik tilsendt det ønskede.

18. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fint produkt, forfærdelig kundeservice!

Købte næsten alt til badeværelset hos Noro. Varerne var flotte, og de blev sat op, og alt var godt. Kort tid efter begynder vandhanen at dryppe, så vandet ikke længere rammer håndvasken, men glider ned langs med vandhanen og direkte ned på bordet. Kontakter så kundeservice, som beskriver, at det nok er en fejl ved installering af vandhanen, og at vi skal købe en eller anden ny gummidims til vandhanen. Vi tilkaldte derfor en VVS'er der skilte vandhanen ad, og konkluderede derefter, at det var en fabriksfejl. Vi gjorde herefter Noro opmærksom på dette. Kundeservice var utrolig nedladende i mailkorrespondancen, og beskriver fejlen som "det samme gælder, hvis du køber en lampe, og pæren springer", og at garantien ikke dækkede dette, hvilket jeg finder helt absurd.
Det endte med at Noro ikke ville erstatte fejlen ved vandhanen, og vi måtte derfor selv betale for reparationen af en FABRIKSFEJL.

5. Dezember 2019

Havde et ca

Havde et ca. 5 år gammelt blandingsbatteri fra Noro.
Dette var blevet utæt og vi fik skiftet kartusch, men stadig utæt.
VVS firmaet mente vi "bare" skulle købe nyt. Kontaktede Noro og fik gratis tilsendt nye slanger. Desværre stadig utæt.
Kontaktede igen Noro og spurge om de havde forslag til en løsning.
Nu sendte Noro en besked om at de ville fremsende et nyt blandingsbatteri.
Dette er nu ankommet og skiftet og alt er i orden.
SUPER SERVICE fra Noro :-)
Tusind tak til Noro !!

5. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfuldt produkt og forfærdelig service

Købt et møbel til vådrum som får fugtskade efter 6 mdr.
Underleverandøren Noro ikke have noget med sagen at gøre og siger det er normalt. Der står intet i produktbeskrivelse og jeg havde ikke problemer med det tidligere skab. Mangelfuld produkt og forfærdelig service.

20. Dezember 2018

Mangelfuld produktinformation

Har købt en Noro Mango vask og et højt armatur Noro Shine, via forhandler. Da det var installeret opdagede vi at de 2 sammen ikke fungerer. Da vandet sprøjter ud til alle sider. Kontakter noro og forhandler for at høre hvad der kan være galt. Hos noro får vi den besked at man skal bruge et lavt armatur eller tjekke vandtrykket. Det lave armatur kan ikke bruges, da det er lavere end vasken, så nej det var ikke en rigtig konklusion fra Noros side. Vandtrykket bliver justeret, men ingen forbedring. Vi får så at vide fra Noro at der ikke er anden hjælp at hente end at vi kan købe et nyt.
Rigtig dårlig service fra deres side, ingen steder står der at man ikke kan kombinere disse 2 ting sammen og vi står nu med et balndingsbatteri vi ikke kan bruge og udgifter til et nyt.
Vi ender så med at købe et nyt Noro Star (dog med ekstra rabat fra forhandleren) som er vist på Noro´s hjemmeside sammen med vasken Noro Mango, hvor vi så finder ud af at vandtrykket skal skrues MEGET ned for at vi ikke får vand direkte ud over kanten på vasken. Det har vi så valgt at leve med for at få afsluttet sagen. Men Alfa og Omega er at vi ALDRIG køber Noro produkter mere og vil stærkt fraråde andre det.

10. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr