nordiskebrudekjoler.dk Bewertungen 21

TrustScore 2.5 von 5

2.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS PÅ !! Køb intet her. Denne virksomhed drives af Lina Jegorova, tidligere ejer af Weddingdeluxe (som nu blot har skiftet navn). Se DR kontant “Til kjolen os skiller”. Mennesker som dett... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hjemmesiden mangler CVR nr. samt nøjagtig adresse, derudover lugter det langt væk af at det er Wedding Deluxe som er åbnet i nyt navn. (Tilfældigvis samme møbler🤔, som også medvirkede i dagens konta... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS PÅ !!🚨🚨⚠️⚠️ Se afsnittet på kontant omhandlende brudekjoler, wedding de luxe Firmaet her hedder nu nordiske brudekjoler Og lige nu på Trust pilot havner man så på denne side hvor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en helt fantastisk oplevelse at være med mit barnebarn og købe brudekjole Vi blev mødt med venlighed og åbenhed Ærlighed om hvordan kjolerne så ud på hende og det blev holdt indenfor... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Brændstof og brudekjoler?

Skal vi starte med at kigge på, at de her skjuler sig i kategorien "Brændstofleverandør", men sælger brudekjoler.

Og lad os så fortsætte med, at de ikke har adresse på hjemmesiden - ja faktisk skal man helt frem til at levere mobilnummer for at få den, da den ikke engang oplyses i den mail, man får som bekræftelse på en booking på hjemmesiden brudebooking.dk (som i øvrigt deles med en anden virksomhed, bridalstore, som nu er i karantæne her på Trustpilot).

Eller hvad med, at ejeren er identisk med et hav af andre skandaleramte navne i branchen. Og adressen i Herlev (Mariendalsvej 37b, Herlev) går også igen hos nogle af de tidligere virksomhedsnavne. Her som sagt forsøgt skjult som "et industrikvarter" i mailen - det skal jo ikke være nemt at finde en svindler.

Ja, måske er det ikke et under, at jeg på bagkant af de dårlige anmeldelser her og på Facebook ikke vælger at følge min booking til dørs med et besøg.

Man svindles fra start af ved at betale for en booking (undtagen ved afhentning) og der berettes om gebyrer ved returvarer, hvilket næppe er lovligt.

Næh, hold jer væk!

11. März 2026

PAS PÅ !!🚨🚨⚠️⚠️

PAS PÅ !!🚨🚨⚠️⚠️

Se afsnittet på kontant omhandlende brudekjoler, wedding de luxe

Firmaet her hedder nu nordiske brudekjoler

Og lige nu på Trust pilot havner man så på denne side hvor det hele er blevet ændret til “stole og betræk”

Hvis du vil have en god oplevelse så hold dig langt væk!!

Det er manipulation og løgn på højt gear.

9. Februar 2026

Hold jer væk

Hold jer væk. Ejeren er den største svindler! Se program på Dr1 Kontant om svindlerbiksen Weddingdeluxe - samme ejer. Kæmpe løgner, handler kopivarer, snyder kunder.

6. Februar 2026

Antwort von nordiskebrudekjoler.dk

Hvem havde du til at hjælpe i butikken hvad hed vedkommende

PAS PÅ !

PAS PÅ !! Køb intet her.
Denne virksomhed drives af Lina Jegorova, tidligere ejer af Weddingdeluxe (som nu blot har skiftet navn). Se DR kontant “Til kjolen os skiller”. Mennesker som dette bør ikke drive virksomhed i dk.
Kort overblik:
* Adressen i herlev er registreret til Kjole Butik ApS cvr 43663526
* cvr 43663526 hed engang wedding deluxe Aps
* weddingdeluxe.dk siden er taget ned og erstattet aF nordiskebrudekjoler.dk
* OG brudekjoleoutlet.dk
* Laver falske profiler for at tale dårligt om konkurenter
* Truer kunder
* Udstiller kunder offentligt med falske påstande
Tjek også den lange liste af konkurser og tvangsopløsninger af tidligere virksomheder via CVR

5. Februar 2026

HOLD JER LANGT VÆK

Den biks er simpelthen ikke værd at smide penge i. Det er kopivarer samt tyveri af design. I bliver snydt i hoved og r.. og indehaveren er modbydelig hvis man har deklarationer.

20. Januar 2026

Antwort von nordiskebrudekjoler.dk

Hej hvem havde du som ekspedient?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg besøgte denne brudekjolebutik og er…

Jeg besøgte denne brudekjolebutik og er utrolig tilfreds med hele oplevelsen. Fra første øjeblik blev jeg mødt med varme og opmærksomhed, og servicen var både professionel og omsorgsfuld, hvilket gjorde, at jeg straks følte mig tryg.

Personalet hjalp mig med at finde en kjole inden for mit budget, og kjolen var helt fantastisk — smuk, af høj kvalitet og passede perfekt til mig. Jeg er meget tilfreds med både servicen, kvaliteten af kjolen og det rigtig gode forhold mellem pris og kvalitet.

Alt var perfekt, og jeg kan varmt anbefale denne butik til alle, der leder efter en smuk kjole og en behagelig oplevelse 🥰

15. Januar 2026

Hjemmesiden mangler CVR nr

(Tilfældigvis samme møbler🤔, som også medvirkede i dagens kontant.)

4. Februar 2026

Antwort von nordiskebrudekjoler.dk

Tak for din anmeldelse hvem hed din ekspedient?

Elsker det her sted

Elsker det her sted. Verdens bedste personel, der hjalp mig med at finde min brudekjole.🌸

Elsker dem og er lidt trist over jeg ikke skal her ude igen.😅

Super fantastisk oplevelse

Super fantastisk oplevelse.
Min datter fandt drømme kjolen under kyndig vejledning.
Jeg kan bestemt anbefale dette sted af hele mit hjerte.
Der bliver lyttet og der er tid til dig.
Tøv ikke, bestil en tid og få den bedste oplevelse ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en helt fantastisk…

Vi blev mødt med venlighed og åbenhed
Ærlighed om hvordan kjolerne så ud på hende og det blev holdt indenfor den pris vi havde udmeldt
De varmeste anbefalinger herfra

Antwort von nordiskebrudekjoler.dk

Tusind tak for en anmeldelse

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr