Vi skulle have lavet vores badeværelse og havde fået et tilbud fra en murer om at få sat nye fliser op. I stedet for dén ekstremt dyre løsning, valgte vi i stedet at få lagt micro-cement på eksis... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Lucas fra Nordic Microcement udførte opgaven som aftalt og gav mit gamle badeværelse et virkelig flot og moderne microcement-look på både gulv og vægge. Kommunikationen var rigtig god hele vejen... Mehr ansehen
Virkelig flot resultat af Lucas og hans makker. Skøn kommunikation, og en overholdt skarp deadline - vil anbefale ham til alle! Fuld tryghed :)
Vi har brugt Lucas til reparation af microcementsvæg. Han har vejledt og rådført sig med os løbende, så vi kunne få det bedst mulige resultat, så reparationen var mindst mulig og dermed så svær at... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Nordic Microcement! Vi er eksperter i microcement, der giver dit hjem eller virksomhed et moderne, stilrent udtryk. Microcement er 100% vandtæt og kan bruges på vægge, gulve og mm. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud!
Kontaktinformationen
2800, Lyngby, Dänemark
- +4522356151
- lucas@nordicmicrocement.dk
- nordicmicrocement.dk
Ansigtsløft i særklasse
Mit gamle og umoderne badeværelse fik et kæmpe ansigtsløft. Tænk at noget så simpelt som microcement kan give en forvandling i særklasse med rette udførelse og professionalisme.
Tak til Lucas & Co for at guide mig perfekt, overholde alle aftaler og udføre et smukt stykke arbejde med kæmpe smil og overskud. Mine bedste anbefalinger herfra…
Af hjertet TAK
Smil Tina Lilly

Antwort von Nordic Microcement
Service og udførelse i højeste…
Service og udførelse i højeste kvalitet.
Jeg har lige fået lavet hele mit badeværelse og gang/køkkengulv i microcement farven Latte af Nordic Microcement. Jeg er virkelig tilfreds både med farven, udførelsen, servicen og kommunikationen som vi har haft fra start til slut. Lucas er super god til at vejlede og få forklarede undervejs og tage en med i processen så man får det lige som man ønsker sig.
Fik også Latte på køkken fliser på væggen og snart skal Lucas i gang med køkkenlåger og fronter i Lysmocca. Det ser jeg meget frem tid.
Mine gamle grimme sten vindueskarme fik også en tur i farven hvid. De er så nemme at holde pæne og rene.
Bedste anbefalinger herfra og tak fordi der stadig er gode pålidelige håndværkere tilbage 🌟

Antwort von Nordic Microcement
Super dygtig og energisk - stærk anbefaling
Super dygtig og energisk. Virkelig effektiv og punktlig. Brænder for det. Kommunikerer swift og er til at regne med. Resultatet er tilsvarende i top.
Meget tilfreds!

Varmeste anbefaling!
Kan virkelig anbefale Nordic Microsement, hvis man ønsker god kvalitet, til en rigtig god pris!
Jeg har fået lavet microsement på hele mit badeværelse, køkkengulv samt en stor flot væg i mit soveværelse. Det hele står kniv skarpt, og der er ingen finger at sætte på hverken arbejdet eller servicen.
Rigtig sød og medgørlig ejer, hvor man virkelig kan mærke han har styr på sit arbejde. Han imødekommer alle de behov jeg havde, og havde et bredt udvalg af rigtig flotte farver.
Stor anbefaling!!😍😍

Mine allerbedste anbefalinger
Jeg kan varmt anbefale Nordic Microcement. De har lavet et fantastisk flot gulv i mit store badeværelse i skuk mokkafarve, og resultatet er præcis som jeg havde drømt om.
Oplevelsen med Lucas har været helt i top – super professionel rådgivning og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Gulvet har givet rummet et moderne og elegant udtryk, og jeg er imponeret over både kvaliteten af arbejdet.
Hvis du overvejer microcement, så tag fat i Lucas fra Nordic Microcement. Mine allerbedste anbefalinger 🙌🏼

Antwort von Nordic Microcement
Bedste og varmeste anbefalinger fra os
Vi har fået et lækkert "nyt" badeværelse i et tidløst og flot look med microcement.
Nordic Microcement har lavet gulve, bruseniche og bordplade, og arbejdet er udført super flot og upåklageligt. Vi har sat stor pris på Lucas' engagement og høje kvalitetsniveau. Han har virkelig gjort sig umage med jobbet for at sikre, at alt fremstår, som vi gerne vil have det.
Bedste og varmeste anbefalinger fra os.

Kæmpe anbefaling
Kan anbefale Nordic Microcement. Lukas dygtig til sit arbejde og rigtig god til at opdatere undervejs, hvor i processen han er👍🏼

Antwort von Nordic Microcement
Jeg fik lavet microcement af Lucas på…
Jeg fik lavet microcement af Lucas på mit badeværelsesgulv tilbage slut oktober 2024, og jeg er super tilfreds med resultatet. Det hele blev præcis som ønsket, og der er ingen finger at sætte på hverken arbejdet eller servicen. Stor anbefaling herfra! 🤗

10/10
Virkelig sød, professionel og nem at få fat i. Rigtig god kommunikation og super flot resultat. Det var super rart at mit bad ikke bare føltes som en opgave der skulle overståes, men som en opgave Nordic Microcement genuint gik op i. Der er højt fokus på æstetik, farver og udtryk, hvilket jeg virkelig satte pris på. 10/10 og kan varmt anbefales!

Kvalitet i top!
Super dejlig service endnu en gang fra Nordicmicrocement. Jeg havde firmaet ude tilbage i oktober for, at lave mit badeværelse som jeg stadig er super tilfreds med. I denne omgang skulle jeg have piftet mit gamle køkken op, som nu står kniv skarpt! Super venlige priser ift de andre tilbud jeg fik fra diverse firmaer. Prisen og servicen kan jeg ikke give andet end 5 stjerner. Super glad😁

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.