Kantine-ordning 4 dage om ugen. Vi får leveret lækker mad, både lune retter, pålæg og forskellige salater mandag-torsdag. Maden vi får er meget varierende og man bestemmer selv om man er til friskbag... Mehr ansehen
I siger, at I gør meget for at jeres kantineordning er en, man aldrig går død i. Desværre er det bare sådan, at dét gør man. Jeres menu har i hele 2026, indtil videre, bestået... Mehr ansehen
Vi har gennem tiden haft frokostordning gennem mange forskellige cateringfirmaer. Standarden er altid høj ved opstart men falder altid med tiden. Hos Nordic Food Service er standarden altid høj, læ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 stjerne og de varmeste anbefalinger herfra. Vi glæder os HVER dag til frokosten. Menüen bliver studeret nøje og maden bliver leveret til tiden af et venligt personale. Super lækker mad med sto... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Catering til erhverv af høj kvalitet. Frokostordninger og kantinedrift i Jylland og på Fyn Når du bestiller catering fra Nordic Food Service, kan du altid forvente velsmagende mad i allerhøjeste kvalitet. Vi bruger kun sæsonens mest friske råvarer, så du kan få den bedste smagsoplevelse.
Andkærvej 19, 7100, Vejle, Dänemark
- +45 78 76 25 60
- info@nordicfoodservice.dk
- nordicfoodservice.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Overdådig, lækker oplevelse
Tusind tak for en dejlig oplevelse, da vi manglede morgenmad til ca 30 personer. Vildt lækkert og hjemmelavet. Overdådigt! Tusind tak 👍 klart en anbefaling og vi kommer igen
Rigtig lækker mad med stabil levering…
Rigtig lækker mad med stabil levering og god service!
Fantastisk mad
Jeg er så ufattelig imponeret over Nordic Food Service. De leverer fremragende mad. Det smager godt og ser rigtig godt ud. De siger at de kun bruger kvalitets råvarer, og det kan jeg bekræfte efter at have spist deres mad flere gange. Hvis du gerne vil have en god oplevelse, så skal du bruge Nordic Food Service. De får i hvert fald 5 ud af 5 stjerner af mig.
5-stjernet frokostordning!
Vi, i Andkærhuset i Vejle, nyder ekstremt godt af lækker frokost hver dag, leveret af Nordic Food Service.
Salaten, som er lige frisk og lækker hver dag.
Pålægget, som er varierende og af højeste kvalitet hver dag.
Samt selvfølgelig det varme måltid, som er varierende, smagfuld og lækker hver dag.
Kan klart anbefales!
Verdensklasse sæsonbuffet til 50 års…
Verdensklasse sæsonbuffet til 50 års fødselsdag. Helt igennem lækkert og god kvalitet. Der var rigeligt af maden, men ikke så meget at vi måtte smide ud af den bagefter. Perfekt afstemt mængde. Gæsterne roste den til skyerne og alle var imponeret over kvaliteten.
Tak for lækker og velsmagende mad til…
Tak for lækker og velsmagende mad til vores konfirmation. Det fik stor ros fra alle gæsterne, og der var rigeligt af det 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.