Nordic Aarhus

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk.. Du får ikke dine penge retur. Forsendelsen til de kopi produkter fra Kina man får, koster over 500kr. Han/de er ikke cvr registreret. Man får den samme respons tilbage på de her anme... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FUP virksomhed hvor alle AI svar kommer fra en EMMA SMIT og pengene kommer IKKE retur og varerne er det værste L--T Ingen personlig besvarelse. Ingen returpolitik - de beholder varerne du sender... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ren fup - hold jer langt væk!!!!! giver sig ud for at sælge mærkevarer fra Danmark , viser sig at være kopivarer fra Kina. telefonnr til kundeservice eksisterer ikke. skriver fuld returret , men k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb endelig ikke varer fra Nordic-Aarhus.dk

Åh havde jeg dog bare lige tjekket trustpilot inden jeg bestilte fra det her svindel firma. Jeg har købt tøj for næsten 1000 kr. i den tro, at varen blev sendt fra Frederiksberg, og at varerne var som beskrevet både i tekst og billeder, og at man nemt kunne returnere, som ved andre danske webshop, og som de også selv skriver på hjemmesiden.

TEKST FRA DERES HJEMMESIDE
Alle ordre sendes fra vores Studio i Frederiksberg, Danmark. Hver pakke bliver nøje pakket og håndteret med omhu (og et skart blik for detaljen)

Refusionsproces:
Hvis din returnering godkendes, behandler vi din refundering inden for 7 dage efter modtagelse af returpakken.

Refunderinger;
vil blive foretaget via samme betalingsmetode som den oprindelige transaktion, medmindre du accepterer en anden metode.
Du vil ikke blive opkrævet nogen gebyrer for refunderingen – der er ingen returgebyr – men udgiften til levering af varen refunderes ikke.

Men nej. Jeg har betalt overpris for tøj som var elendigt syet og dårlig kvalitet og modtaget fra Kina efter 20 dage.
Og jeg tør ikke returnere til den adresse i Kina, som firmaet opgiver, så mister jeg jo bare flere penge

En skam at jeg ikke lige tænkte mig om og tjekkede om der var dansk CVR nr 😢

23. August 2025

Hej
Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. Dette er ikke den service, vi stræber efter at levere. Send os venligst en e-mail på info@nordic-aarhus.dk, så vi kan undersøge dette nærmere og rette op på tingene.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Middel kvalitet og dyr retur

Tøjet var middelmådigt, returprocessen besværlig og ret omkostningsfuld.

20. August 2025

Hej
Tak for din feedback. Vi søger altid at forbedre os, og dine kommentarer hjælper os med netop det. Hvis der er noget specifikt, vi kan hjælpe med, er du velkommen til at kontakte os på info@nordic-aarhus.dk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig før hørt man skulle betale 50…

Aldrig før hørt man skulle betale 50 euro for sende sin pakke retur. Den var ny.

Hold jer langt væk det er det rene fusk.👎🏻

Absolut Kina scam

Absolut Kina scam - styr udenom.

Hold jer væk!!

Hold jer langt væk!!!

Varen er anerledes end på billeder, og varen skal refunderes til Kina, hvilket koster mere end varen. Helt og aldeles håbløs og kundeservice er fuldstændig ligeglade.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

STOP! Hold jer fra dette “firma”

Åh havde jeg dog bare lige tjekket trustpilot inden jeg bestilte fra det her svindler firma. Jeg har købt en kjole i den tro at varen blev sendt fra Frederiksberg som det fremgår på siden. Men ak nej. Jeg har betalt overpris for en kjole som sendes fra Kina. Ville gerne returnere men de vil have man sender retur til Kina som koster mere end kjolen!

Kan se at “firmaet” skriver et standard svar på alle de dårlige anmeldelser. De hjælper ikke og beder bare om at man skal sende retur til Kina! Øv at jeg ikke lige tænkte mig om og tjekkede om der var dansk CVR nr

Redigeret 26/8 2025:
Svar til Nordic Aarhus
Jeg har allerede sendt adskillige mails til jer og det har ikke gjort nogen forskel.
I er ikke kede af det, I er tværtimod fuldstændig ligeglad med mig og resten af jeres kunder. Hvis i er kede af det, så refunderer i mig mine penge og giver mig en dansk adresse som jeg kan sende varen retur på!

1. August 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sørgeligt skam agtigt firma!

Regnjakker ligner slet ikke den fra fotoet.
Og evige mail frem og til bage om først skal jeg bevise med foto, men i næste mail så skal jeg også lige bevise med en video og ønsker jeg retur - så skal jeg sende til Kina (så er det jo lige meget, da det bliver endnu dyrere).

Brug ikke dine penge her!

Pasformen er helt off. Kvaliteten er elendig og kundeservice er ansat til at afvise kundehenvendelser på en slesk venlig måde.

Jeg er i gang med en mail korrespondance, som trækker i langdrag, til ingen verden nytte.

Bliver kun tilbudt at jeg kan sende varen til et lager i Kina på egen regning. Samt i første forsøg fik jeg tilbud 20% rabat på næste køb og i anden ombæring 70% rabat på næste køb. Men jeg ønsker ikke et nyt køb. Vil bare gerne sende min varer retur til en dansk adresse og få mine penge retur.

25. August 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!
Snyd og bedrag - køb aldrig noget hos dem!!

Bilder folk ind de holder til i Århus men varer sendes fra Kina. Der svares med kunstig intelligens genererede emails fra afsendere med "Dansk" navn som "Emma" osv.

ALDRIG KØB VED DENNE VIRKSOMHED

Købte et produkt jeg skulle bruge til min ferie 1,5 ugen inden jeg skulle rejse. Kan så se, da jeg får trackinglinket, at det bliver afsendt fra Kina, selvom de skriver de afsender fra deres studio på Frederiksberg. Pakken kommer så først den dag jeg kommer hjem fra ferie og jeg ønsker derfor at returnerer produktet.
Det skal jeg så sende helt til Kina for egen regning for 475 kr. og produktet har kun kostet 325 kr.
Skriver så en masse mail frem og tilbage med dem, at det kan ikke være rigtigt, når de skriver at de afsender fra Frederiksberg, men der er bare intet at gøre, det er åbenbart sådan de driver en virksomhed - ved at snyde deres kunder med forkerte oplysninger og elendig kundeservice.
ALDRIG KØB FRA DENNE VIRKSOMHED

21. August 2025

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kjolen sidder godt

Kjolen har en god pasform og kræver ikke særlige sko for at se godt ud.

Hej
Mange tak for dine venlige ord og din støtte! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Nordic Aarhus. Hvis du nogensinde har brug for noget, er du velkommen til at kontakte os på info@nordic-aarhus.dk

BONDEFANGERI!!!!!

ØV ØV ØV
Havde jeg blot læst anmeldelserne på Trustpilot var jeg aldrig blevet ”bondefanget” af Nordic Århus.
Bestilt en sommerkjole, men modtog en anden kjole end billedet på hjemmesiden, ligesom størrelse og pasform var ”en by i Kina” – hvor det i øvrigt viste sig at kjolen kom fra og skulle returneres til – for min regning☹.
Har skrevet og klaget til Nordic Århus, men bliver besvaret med et copy-paste svar!!
Mit råd er HOLD JER VÆK fra Nordic Århus, lige som 71% tidligere kunder gør.

Dårlig Kina-fabrikeret

Dårlig Kina-fabrikeret. Elendig kundeservice og ingen reel returret.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gør dig selv en tjeneste

Gør dig selv en tjeneste, stop op nu.
Køb ikke.

Jeg mistænker kinesisk kopi produkt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udgør sig for at være dansk, men NEJ!!

Firmaet udgør sig for at være dansk med et dansk par som påstår de er ved at lukke forretningen efter 20 år, men det er på ingen måder et dansk firma. Det er en drop shipment forretning fra udlandet. De giver dig billige produkter du kan finde på Temu og lign., og sælger til meget meget højere priser. Kvaliteten på varerne er langt under standard og retur politikken er næsten umulig at få gennemført. Det er ikke tiden, pengene og besværet værd at handle med dem.

23. August 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give minus stjerne havde…

Hvis man kunne give minus stjerne havde jeg gjort det. Fup og svindel. Er politi-meldt.
Hold jer væk

1. August 2025

nul stjerner

allerhelst vil jeg give nul stjerner, kvaliteten af varen og det der er bestilt stemmer ikke overens, det er simpel billig TEMO skidt. når man prøver at kontakte firma kan man ikke ringe det op.
Ordr. blev også leveret for sent, så et godt råd HANDEL IKKE MED NORDIC AARHUS,
jeg ville ønske jeg havde tjekket trust piloten før køb

29. Juli 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kinesiske varer og retur til kina!!

Varerne er ikke svarende til hjemmesiden, -er dårlig kvalitet og størrelserne passer ikke.
Retur skal ske til Kina, selvom hjemmesiden er lavet som om den er dansk.
Hold jer langt væk.

8. August 2025

Hold jer væk

Ikke et dansk firma som vist på hjemmesiden. Der trækkes et beløb i udenlandsk valuta på jeres konto.
Kommer aldrig til at købe noget der igen. har en formodning om at det er fup

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is so bad and you believe you buy…

This is so bad and you believe you buy from a Danish Shop but the stuff comes from China and it takes weeks before you ever get what you have ordered and you can't really send the stuff back as they ask you to sent it back to China and you must pay 50£ for sending it... PLEASE DON'T BUY FROM THIS SITE!!!

Køb ikke deres skrald

Køb ikke deres skrald, det er dårlig kvalitets tøj. Og deres returnering er helt til grin. Det er betal selv til deres leverandør, de har bare lige glemt at fortælle at det ligger i Kina så der er 500 plus kr du skal af med. Det rene bondefangeri

20. August 2025

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr