Produktet, en hyndeboks, er helt ok. Det vil vi dog ikke sige med hensyn til "gør det selve" samlesættet. Der er godt nok en vejledning med en tegneserie med leverancen, men denne vejledning er desvær... Mehr ansehen
Jeg havde bestilt et bambus loungesæt, som skulle komme i fire kasser. Mandag kom den første kasse og jeg blev en smule nervøs over om noget var gået galt. Men tirsdag kom de sidste tre. Sætter var ne... Mehr ansehen
Ødelagt produkt, som producenten nægter at erstatte eller reparere. Kundeservice er komplet ligeglade. Vi har købt to skuffer til under sengen, som havde flere mangler og deciderede fejl;... Mehr ansehen
God information under behandling af ordre og levering. Varen er dog beklædt med et stof, som ikke er helt så behagelig at sidde på, men det burde jeg jo nok have tjekket inden jeg bestilte 😟
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
God oplevelse.
Bortset fra lidt forvirring i kommunikationen omkring leveringen, var alt i skønneste orden, og varen levede fuldt ud op til beskrivelsen.
God oplevelse 😊
Jeg bestilte en rumdeler d. 20. marts. Cabi sendte pakken d. 22. marts, og d. 26. marts modtog jeg min vare.
Der var god information undervejs.
Jeg kan ikke klage, det var en god oplevelse, som kan anbefales 😊
Helt igennem en fin oplevelse at handle…
Helt igennem en fin oplevelse at handle hos Nordi.dk
Hele vejen igennem har jeg fået mail om hvor langt ordren var kommet.
Nem hjemmeside.
Hurtig levering.
Varen var i orden.
Så alt i alt vil jeg gerne anbefale Nordi.dk
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt. Bestilte mandag og det kom fredag.
Blev leveret i Carporten
Blev leveret i Carporten, tak for det.
Overraskende hurtig levering, MEN forvent ikke det store af dit køb
Overraskende hurtig levering.
Produktet vi fik hjem, kan man godt se ikke er den bedste kvalitet, og man kan godt se det er “billigt”. Skuret vi købte er skævt, og der er unødvendigt mange trin i bygningen af skuret.
Ellers gør skuret hvad det skal, og med lidt skønhedsfejl hist og her (Den er heldigvis gemt væk)
Vi har købt et kaninbur til 1.000 kr.
Vi har købt et kaninbur til 1.000 kr., som virkelig er noget bras! Meget tynd og porøs dårlig kvalitet. Øv!
Jeg handler gerne med Nordi igen fordi…
Jeg handler gerne med Nordi igen fordi min vare blev leveret af GLS. Varen kom indenfor aftalt tid en morgen så jeg ikke skulle vente en hel dag og så var varen ligesom forventet og prisen rigtig god.
Det var ok det i sendte til mig.
Det var ok det i sendte til mig.
VH Henning Madsen
God service da der var problemer med…
God service da der var problemer med levering
Nemt at bestille .Hurtig levering
Nemt at bestille .Hurtig levering
Klippemaskine til får.
Tak for en god handel, Klippemaskinen kom på dag 5, og den den fungerer rigtig godt.
Nice service throughout
For lang leveringstid
Jeg bestilte en lyserød plus børnesofa den 28/2 , den 3/3 blev den behandlet plus pengene blev hævet fra min konto . Den 4/3 får jeg en mail om at den er afsendt . I dag den 12/3 har jeg intet modtaget . Har skrevet til dem for et par dage siden . De har så svaret at det beklagede de , og at de ville finde ud af hvor varen er . Det er lidt ærgeligt , når sofaen skulle gives væk som gave
Ombytning uden problemer
Jeg har købt et løst tæppe, som var blevet sendt i forkert kasse til at starte med, og havde forårsaget skade på tæppet. Uden problemer jeg fik tilsendt et nyt tæppe, og de sørgede for at det første kom retur. Jeg er fuld ud tilfreds med den proces, men det var lidt forvirret, da flere selvskaber var blandet ind i det. Bestilt ved Nordi.dk, GLS gav besked at pakke fra Hello shopping var på vej og, sms med at pakke fra Vida XL var afsendt, lidt forvirrende, men viste heldigvis, at jeg kun havde denne pakke på vej.
ADVARSEL!!!!
ADVARSEL!!!!
Kan se at Nordi har ændret varenummeret igen, så derfor en opdatering af mit tidligere opslag i januar.
Køb IKKE varenummer 547065 eller 546996 (eller tidligere varenummer 700334). Makeupbord med LED-lys 60x40x140 cm.
Ledningerne mellem pærerne passer ikke. De er ALT ALT for lange og ved kontakt til firmaet, får man blot oplyst at man skal vikle dem rundt om pærerne. Det ser forfærdeligt ud, så vi måtte fjerne pærerne helt 🫣
Samtidig var det en julegave bestilt i starten af december, men vi modtog først møblet efter at det havde været i Tyskland i næsten en måned, hvor det lå stille. Sendt med Post Nord.
Jeg har bestilt en trampolin kant i…
Jeg har bestilt en trampolin kant i grøn.
Da vi åbner den er den neon grøn og slet ikke den mørkegrønne som på billederne.
Og selvfølglig er det fra vidaxl som er det rageste skrammel og i så dårlig stand.
Fin instruktions beskrivelse
Hurtigt levering 👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.