Produktet, en hyndeboks, er helt ok. Det vil vi dog ikke sige med hensyn til "gør det selve" samlesættet. Der er godt nok en vejledning med en tegneserie med leverancen, men denne vejledning er desvær... Mehr ansehen
Jeg havde bestilt et bambus loungesæt, som skulle komme i fire kasser. Mandag kom den første kasse og jeg blev en smule nervøs over om noget var gået galt. Men tirsdag kom de sidste tre. Sætter var ne... Mehr ansehen
Ødelagt produkt, som producenten nægter at erstatte eller reparere. Kundeservice er komplet ligeglade. Vi har købt to skuffer til under sengen, som havde flere mangler og deciderede fejl;... Mehr ansehen
God information under behandling af ordre og levering. Varen er dog beklædt med et stof, som ikke er helt så behagelig at sidde på, men det burde jeg jo nok have tjekket inden jeg bestilte 😟
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg har aldrig oplevet en ringere…
Jeg har aldrig oplevet en ringere kundeservice end hos Nordi.dk.
Jeg købte en skraldespandsskjuler, som efter få måneder begyndte at ruste og skalle i malingen. Et produkt beregnet til udendørs brug burde naturligvis kunne tåle vejr og vind – men kvaliteten er mildest talt elendig.
Da jeg henvendte mig til Nordi.dk, startede et mareridt uden lige:
Jeg blev mødt med arrogante “kulance”-tilbud på 350, 450 kr., som om det skulle opveje, at jeg har købt et produkt til flere tusind kr, der allerede var defekt.
De forsøger at fraskrive sig ansvar med henvisning til 14 dages returret, selvom der var tale om en åbenlys reklamation efter købeloven.
De stillede urimelige krav om, at jeg selv skulle adskille, nedpakke og risikere at ødelægge produktet – alt sammen for min egen regning og besvær.
Kommunikation trækker ud i ugevis, hvor jeg igen og igen må purre for at få blot de mest basale svar.
Hele forløbet har været præget af ansvarsfralæggelse, syltekrukketaktik og ligegyldighed overfor mig som kunden. Det er tydeligt, at profit vægtes langt over kundetilfredshed, og at de gør ALT for at undgå at tage ansvar for de varer, de sælger.
Jeg står tilbage med en følelse af afmagt og frustration. Nordi.dk har spildt min tid, min energi og min tålmodighed – og da sagen endnu ikke er løst er næste skridt at tage sagen til Forbrugerklagenævnet.
Min klare anbefaling: Hold jer LANGT væk fra Nordi.dk.
Elendig kvalitet, elendig kundeservice og nul ansvarlighed.
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering - varerne var som forventet super fine
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet, samt er der skader og mærker overalt på sofabordet. Kan ikke anbefales
Samt når man forsøger at kontakte dem. Så giver kontaktformular timeout + deres chat kan ikke modtage billeder og man kommer ikke videre. Genialt
Klar kommunikation og varen leveret som…
Klar kommunikation og varen leveret som aftalt.
Dårlig kvalitet
Dårlig kvalitet - nægter at erstatte
Produktet viser sig at gå i stykker efter et år, hvorefter Nordi med næb og kløer kommer med latterlige udenomsforklaringer og nægter at erstatte.
Det var en god oplevelse hurtigt og…
Det var en god oplevelse hurtigt og nemt god service jeg er rigtig glad for glaspladen vh.Kirsten
For Guds skyld lade vær med at købe…
For Guds skyld lade vær med at købe nogen ting i dette Klam hugger firma
😡😡😡😡😡😡😡😡
Kender så mange inklusiv mig selv
der sender deres varer retur
Varene er virkelig så dårligt i stand møg beskidte og gule og brune pletter lim klattet på
og så ringe og ubeskrivlig dårlige service.
Og så stjæler de folks penge
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Varene er betydelig pænere og bedre
på en Genbrugs centralen eller en Genbrugs butik
Jeg vil aldrig anbefale at købe noget i det firma
De er o stjerner værd
Og burde slet ikke existerer som firma
Købet og leveringen er gået super fint
Købet og leveringen er gået super fint, jeg får samlet det hele, men da skufferne skal i passer fronten slet ikke sammen og det er lige meget om jeg vender fronten om, det gælder begge skuffer
Tak for god pris og hurtig levering
Meget hurtig levering og jeg er glad for min markise, det var lidt svært at finde ud af hvad der var hvad, men den er samlet meget fint og tog ikke så lang tid, når først der var styr på delene.
Tak for god pris og hurtig levering.
Kommer aldrig igen
Købte en solseng som viste sig at komme fra VidaXL.
Endvidere er den et stort samlesæt af mange små dele, hvilket ikke fremgår af beskrivelsen og meget ustabil, og ikke værd at købe.
Nu skal i høre en historie
Nu skal i høre en historie!
Jeg bestilte i juni mdr. et partytelt der skulle bruges til en rundt fødselsdag i haven.
Jeg modtog teltet, så langt så godt, men det kom fra vidaxl, som er almindeligt kendt for deres dårlige varer hvor man slet ikke kan nævne kvalitet. Jeg skulle bruge telte, så jeg lod det ligge.
Inden fødselsdagen ville jeg lige sætte telte op, men da jeg åbnede kassen var flere dele ødelagte, andre dele manglede dog ikke værre end det kunne samles, dog ikke bruges optimalt. Det blev samlet i en af sommerens bedste weekender og alligevel faldt det hele sammen, dele knækkede.. jeg skilte det igen, og kontaktede Nordi.dk.
Jeg gjorde dem opmærksom på at det var en hastesag da jeg skulle bruge teltet en uge efter.
Bevares jeg fik teltet 10-12 dage EFTER festen, og mens jeg er på ferie i udlandet. Det første jeg gør da jeg kommer hjem er at kontakte Nordi.dk fortæller dem at jeg modtog telte efter festen var afholdt og mens jeg var på ferie. Man har ganske vidst 14 dages returret EFTER jeg har modtaget det første, ødelagte telt. Nu vil vil de ikke tage retur telte tilbage til trods for at jeg i flere mails har forklaret sagen, og at jeg intet har at bruge teltet til.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!
Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…
Hurtig levering og jeg fik hvad jeg bestilte - fem stjerner.
Dårlig service
Dårlig service. Købte en kommode med fejl. Lavede en reklamation med foto. Blev bedt om at returnere i original emballage.
God pris, fin hjemmeside
God pris, hurtig levering, varen i ok stand
Fik det hurtigt og nemt at samle
Fik det hurtigt og nemt at samle. Et fint skur men lever ikke op til de billeder man ser på hjemmesiden..
Vask er ridset efter 1 uge
Vask er ridset efter 1 uge. Vi har købt en sort stålvask og haft den i brug i blot en uge. Allerede nu er den ridset og det sorte er ridset væk. Har kontaktet firmaet som ikke mener det er en reklamation.. under al kritik. Hvordan mon vasken ser ud efter 1 år? Tror ikke vi har vasken så længe…
Man får hvad man betaler for… ellers ok
Man får hvad man betaler for.
Det tager en del tid at samle.
Det er ikke det hele der passer sammen.
Ellers ok.
Hurtig levering. Produktet som forventet.
God og præsis levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.