Nordbalance Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmensdetails

1. Finanzdienstleistungsinstitut

Vom Unternehmen geschrieben

NordBalance er en dansk platform til privatøkonomi, der hjælper dig med at få overblik over din økonomi på en enkel og overskuelig måde. Med NordBalance kan du oprette budgetter, følge din opsparing, få overblik over dine faste udgifter og se, hvordan din økonomi udvikler sig over tid. Platformen beregner blandt andet dit rådighedsbeløb og giver dig indsigt i, hvor du kan forbedre din økonomi. Vores mål er at gøre økonomi lettere at forstå for alle – uanset om du er studerende, enlig, familie med børn eller pensionist. NordBalance samler dine økonomiske oplysninger ét sted og hjælper dig med at træffe bedre økonomiske beslutninger. Platformen indeholder blandt andet: • Budgetværktøj • Opsparingsmål og opsparingsoversigt • Økonomi-score • AI-baserede økonomiske råd • Gældsoverblik • Historik og rapporter NordBalance er udviklet med fokus på brugervenlighed, sikkerhed og personlig økonomisk udvikling. Vi ønsker at hjælpe danskerne med at få mere kontrol over deres økonomi og skabe bedre økonomiske vaner. Læs mere på www.nordbalance.dk og kom i gang med at skabe et bedre økonomisk overblik allerede i dag.

Kontaktinformationen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Kan varmt anbefales

Det gør det virkelig nemt at få overblik over sin økonomi! Jeg kan især godt lide, at man får et samlet overblik over økonomien og konkrete forslag til, hvordan man kan forbedre den. Kan varmt anbefales til alle, der gerne vil have bedre styr på sin økonomi.

1. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følte mig helt tryg ved at bruge…

Jeg følte mig helt tryg ved at bruge Nordbalance, da der var virkelig god hjælp og støtte hele vejen igennem. Jeg har nu fået et langt større overblik over min og familiens økonomi og det har givet et stort pusterum i hverdagen, Kan klart anbefale at bruge dem.

15. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside…

Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside til alle, der ønsker bedre kontrol over deres privatøkonomi.

20. Juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med NordBalance. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget for en ny dansk platform som vores 🙏

Skrev til hjemmesiden

Skrev til hjemmesiden, at jeg manglede en ekstra rubrik, så mit regnskab gik op. Fik hurtigt svar og super god service. Hjemmesiden er nem at tilgå, og man får et hurtigt overblik. Kan klart anbefale siden.

16. Juni 2026

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at NordBalance hjælper dig med at få bedre overblik over privatøkonomien. Vores mål er at gøre økonomi nemmere og mere overskuelig for alle.

Fantastisk system

Fantastisk system, den er nemt og effective.
Kan klaret anbefale.

19. Juni 2026

Hej Ashton

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig meget at høre, at du synes NordBalance er nemt og effektivt at bruge. Mit mål er at gøre det lettere for alle at få overblik over deres økonomi, så din feedback betyder rigtig meget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og du er altid velkommen til at komme med forslag eller idéer til forbedringer.

Med venlig hilsen

NordBalance

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside…

19. Juni 2026

Hej Roksandra

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for mig at høre, at NordBalance hjælper med at skabe bedre kontrol over privatøkonomien. Det er netop formålet med platformen – at gøre økonomi mere overskuelig og nemmere at arbejde med i hverdagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg ønsker dig alt det bedste med din økonomi, og du er altid velkommen til at komme med forslag eller idéer til forbedringer.

Med venlig hilsen

NordBalance

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr