Jeg fik en utrolig omsorgsfuld og professionel hjælp af Benjamin i forbindelse med min fars begravelse. Fra første kontakt blev jeg mødt med empati, ro og stor respekt, hvilket betød utroligt meget i... Mehr ansehen
Vi kan varmt anbefale Nord Begravelse . Fra første kontakt blev vi mødt med stor empati, respekt og grundig rådgivning i en svær tid. Alt blev håndteret med omtanke og værdighed, og vi følte os trygge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan kun anbefale Nord Begravelse. Alt er gået som lovet fra første møde og i den svære tid har man ikke skullet tænke på at gøre noget for Nord begravelse har været på forkant med alt og har holdt en... Mehr ansehen
Jeg har bisat begge mine forældre inden for 3 måneder, og brugte Nord Begravelse begge gange, meget venlige og omsorgsfulde mennesker der er ansat. Alt hvad jeg ønskede blev opfyldt til punkt og prikk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Nord Begravelse (Poul Rasmussens efterfølger) er Hillerøds ældste begravelsesforretning. Vi har i mange år hjulpet familier og pårørende med at gøre den sidste afsted smuk og mindeværdig. Vi tilbyder kvalitet, tryghed og nærvær gennem hele forløbet. Det gør ondt at miste en vi holder af. Det er vi meget bevidste om i Nord Begravelse, og derfor vil vi møde dig og dine kære omsorgsfuldt og med rum til de svære følelser. Det er vores vigtigste opgave som bededame og bedemand at hjælpe dig med alt det praktiske på en betryggende måde, så du får en vished om, at du er i gode hænder. Vi ved at du har meget at tænke på, og derfor skal du ikke tage stilling til mere end det allermest nødvendige.
Rønnevangsalle 6, 3400, Hillerød, Dänemark
- hl@nord-begravelse.dk
- nord-begravelse.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Omsorgsfuld super service
Omsorgsfuld, professionel hjælp i en svær tid. Giver tid til at man lige kan tænke, være ked af det mm. Hjælper med at forklare processer til os der ikke har haft ansvaret for en afdød før. Følte os trygge og i gode hænder og fin information undervejs i processen.
Ingen pres eller forudfattede forventninger til hvordan en svær situation kan tackles.

Antwort von Nord Begravelse
Behagelig, empatisk og professionel behandling
Nord Begravelse har nu stået for bisættelsen af både min mor, far og søster. Hver gang har det været en fin og positiv oplevelse, især på grund af medarbejdernes veludviklede empati og behagelige væremåde.

Antwort von Nord Begravelse
En tryg og empatisk støtte i en svær…
En tryg og empatisk støtte i en svær tid ⭐⭐⭐⭐⭐
Efter min fars død har det været guld værd at have Nord Begravelse som bedemand. Vi blev mødt med en sjælden kombination af stor empati, nærvær og et fantastisk overblik.
De tog hånd om alt og skabte ro til den gode samtale, så vi kunne fokusere på afskeden. Vi har følt os i helt trygge hænder hele vejen igennem og kan på det varmeste anbefale dem.

Antwort von Nord Begravelse
I forbindelse med vores mors død og…
I forbindelse med vores mors død og begravelse kontaktede vi Nord Begravelse. Lars Frederiksen hjalp os gennem hele forløbet med empati og professionalisme.

Antwort von Nord Begravelse
I en svær tid og vores store forvirring…
I en svær tid og vores store forvirring er det fantastisk, at møde folk der hele tiden er der for en, som er top professionelle, rolige, menneskelige og til stede 24/7. Vi kan kun varmt anbefale team Nord Begravelse. Tak for at I gjorde det nemmere. Mvh. Zenker's

Antwort von Nord Begravelse
Da min verden pludselig gik i stå i…
Da min verden pludselig gik i stå i forbindelse med min kones død hjalp Lars Frederiksen fra NordBegravelse mig igennem alle forhold omkring bisættelsen. Lars er yderst empatisk og hjalp på mig på værdig og støttende vis igennem de beslutninger der skal tages i en svær situation. Alt hvad vi aftalte er blevet overholdt til mindste detalje og alt er blevet udført med stor respekt for den afdøde og de efterladte.

Antwort von Nord Begravelse
Nord Begravelse gav den tryghed og…
Nord Begravelse gav den tryghed og støtte, som vi havde brug for i en svær tid. Benjamin mødte os med stor empati og professionalisme, så jeg følte mig i meget trygge hænder. Tusind tak!

Antwort von Nord Begravelse
tusind tak for en behagelig oplevelse…
tusind tak for en behagelig oplevelse og store hjælp med min mors bisættelse. I formår at gøre en svær og hård tid til noget smukt og har stået til rådighed med alle de spørgsmål der har været . Amanda er så professionel og sød. Da jeg skulle hente urnen fik mig og mine børn en rundtur af Mette for at se kister og urner . Meget professionelt og helt i børnehøjde .

Meget meget fin service
Meget meget fin service, fra start til slut. Behageligt at snakke med de ansatte, følte man var i gode hænder. De sørgede for alt, vi behøvede ikke at tænke på noget. Kan varmt anbefale at bruge Nordbegravelse.

Antwort von Nord Begravelse
Tusinde tak for hjælpen ved min far s…
Tusinde tak for hjælpen ved min far s kone (Laila)bisættelse.
Det har været meget trygt at i har været der, hele vejen.
Tusinde tak for din behagelige måde Amanda at håndtere det på i Over Dråby kirke.
Og sikke nogle flotte blomster, som i også havde sørget for , både til kisten &
Kranse.
De varmeste anbefalinger
Vita Bjerregaard

Empati og professionalisme
I forbindelse med min fars død og bisættelse oplevede jeg at Nord Begravelse var lige ved min side gennem hele forløbet: Let at få kontakt med selv om det var fredag eftermiddag, meldte tilbage som lovet og kontaktede mig også for at høre om alt var ok. De udviste stor respekt for min fars og familiens ønsker. Ved bisættelsen var de på én gang "usynlige" og samtidig 100% til stede. I forhold til økonomi var der ingen "hovsaer". Skal jeg fremhæve én ting vil det være trygheden ved at jeg kun skulle kommunikere med én person fra firmaet ,i dette tilfælde Benjamin. TAK. Kan kun give min bedste anbefaling.

Kæmpe ros til Nord Begravelse:
Kæmpe ros til Nord Begravelse:
Ingen grund til en lang smøre .... de gjorde alt som de skulle og meget mere. De hjalp os igennem de mest smertefulde "ting" og var en stor støtte.
Kan varmt anbefales
Hilsen
Familien Egeblad

Antwort von Nord Begravelse
Tak til Nord Begravelse for den jeres…
Tak til Nord Begravelse for den jeres hjælp til min fars begravelse. Empati og professionalisme går hånd i hånd hos jer, og vi følte os trygge og støttet gennem hele forløbet.
Blomsterne fra Nødebo var også rigtig flotte!!

Antwort von Nord Begravelse
I en barsk og sårbar stund
I en barsk og sårbar stund, hvor vi mistede en af vores aller nærmeste, blev vi mødt af Nord Begravelse med en varme, forståelse og kærlig omsorg, som betød mere, end vi kan sætte ord på.
Vi blev nænsomt og professionelt ført igennem hele processen – fra valg af kiste, urne og blomster til kontakt med præst samt planlægning af bisættelse og mindesamvær. Alt blev håndteret på en måde, der gjorde, at vi aldrig følte os usikre, men i stedet kunne få lov til at være i nuet med vores tab.
Nord Begravelse var de beskyttende arme omkring os, som vi ikke vidste, vi havde behov for. Vi oplevede dem som yderst professionelle, nærværende og respektfulde.
Vi kan på det varmeste anbefale Nord Begravelse.

Antwort von Nord Begravelse
Varm tak til et professionelt team.
Nord Begravelse er både meget professionelle og meget omsorgsfulde, når de bistår ved en begravelse. Der er stor lydhørhed for de ønsker, man som efterladt har for at skabe en afsked, der udtrykker den kærlighed, man føler til den person, man lige har mistet.
Derudover er der stor tilgængelighed og fleksibilitet i kommunikationen med Nord Begravelse, samtidig med at der gives god tid og rum ved selve begravelsen til at være i situationen med de følelser, man står med.
Jeg kan varmt anbefale Nord Begravelse.

Benjamin er usædvanlig dygtig
Benjamin er usædvanlig dygtig, sympatisk og empatisk bedemand. Stor anbefaling herfra.

Kim John Christiansen
I en af vores livs sværeste perioder har Nord begravelses bedemand Benjamin været en uvurderlig støtte. Med stor omsorg, respekt og professionalisme hjalp de os trygt igennem afskeden med min mand, pigernes far og morfar, og en svigerfar. Alt blev håndteret med værdighed og ro, og vi følte os set og mødt hele vejen. De varmeste anbefalinger herfra.

varmeste anbefaling
Jeg kan på det varmeste anbefale Nord Begravelse.
Første gang Jeg talte med Jer, var om formiddagen som min mand døde samme aften hjemme. Jeg fik straks det indtryk, at her var ro, respekt og omsorg for det der skulle ske.
I kom straks efter ligsyn, og lagde min mand respektfuldt i kisten. Benjamin blev, og talte hele forløbet igennem med mig. Jeg kunne tage mig al den tid Jeg havde brug for, Benjamin havde ikke travlt.
Benjamin kontaktede og fulgte op med graver, præst og blomsterhandler, han formidlede min ønsker til fulde, og holdt mig orienteret.
Stor tak til Benjamin for at gøre begravelsen til en mindeværdig dag.
Mange hilsner Anette

Antwort von Nord Begravelse
Yderst behagelig og professionel.
Yderst behagelig og professionel.
Kom med vejledning og rådgivning, uden at presse. Samme bedemand Lars Frederiksen fra start til slut.
Havde megen viden, og hjalp til på alle måder.
I tilfælde vi skulle komme i samme situation, vil vi helt sikkert benytte samme firma.
Dette er også skrevet ud fra stort kendskab til bedemandsforretninger i København.

Den smukkeste afsked
Tak til Nord Begravelse Hillerød for deres gode hjælp ved min mands bisættelse. Fra første færd modtog jeg en meget fin og professionel behandling, som også omfattede kistelægning i hjemmet. Dette blev udført med stor empati og konduite, så vi fik mulighed for en smuk afsked. Et pludseligt skift i dato for bisættelsen midt i planlægningsforløbet blev behandlet med megen pli og løst problemfrit. I kirken blev alt håndteret så fint og taktfuldt, at vi kan tænke tilbage på den smukkeste afslutning på et godt liv. Jeg er Nord Begravelse meget taknemmelig og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger, når man står i den sværeste situation i sit liv.

Antwort von Nord Begravelse
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.