noramoe.dk Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedeste styles og altid super service og hjælpsomhed. Jeg følger Nora Mø online og på lives - og jeg er vild med deres fede styles, lækre kvaliter og altid gode priser👌. Jeg har handlet online der i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Nora Mø. Butikken har et stort udvalg af smukke styles og har ligeledes hurtig levering. Derudover bliver der ydet god kundeservice, hvilket gør at det ikke er sidste gang jeg ha... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Nora Mø har vi en stor passion for feminin og smuk mode, der er lidt ud over det sædvanlige. Dette afspejler sig også på vores webshop - Noramoe.dk - hvor vi har samlet et stort udvalg af skønt online modetøj. Mulighederne er mange, og du finder det hele lige her hos os. Hvert et brand og hvert et item er nøje udvalgt og håndplukket ud fra tre ting – kvalitet, design og anvendelighed

4.5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen bøvl, så jeg er helt tilfreds.

Købte et par bukser og en bluse til konens fødselsdag via Nora Mø’s webshop og valgte afhentning i butikken. Lagde bestillingen, og 15 minutter senere var pakken klar. Det spiller. Ingen bøvl, så jeg er helt tilfreds.

1. Mai 2025

Kan ikke få penge retur

Fik tilsendt 2 par bukser da der var tvivl m str. Så fint. Returnerer det ene par og derefter problemet. Har talt med butikken og blevet lovet pengene retur den dag eller senest dagen efter. Derefter ingen reaktion, tar ik tlf, reagerer ik på mail eller tlf svarer.

2. Mai 2025
noramoe.dk-Logo

Antwort von noramoe.dk

Kære Susanne

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den oplevelse, du har haft hos os. Jeg forstår fuldt ud din frustration over en forsinkede tilbagebetaling og det var bestemt ikke vores hensigt at at skabe denne situation.

Vi har nu behandlet din tilbagebetaling, og den blev gennemført indenfor den 14 dages frist som er angivet i vores købsbetingelser. Jeg er dog klar over, at den manglende opfølgning fra vores side har påvirket dit indtryk af os negativt.

Vi har taget dit feedback til os og arbejder på at forbedre vores kommunikation og opfølgning i fremtiden for at sikre, at alle kunder får den service de fortjener.

Jeg håber at du vil overveje at opdatere din anmeldelse.

Rikke / Nora Mø

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne ikke få penge retur fra live handlen.

Tøj købt på live handel.

Tøjet var desværre for småt!
Kunne ikke få mine penge retur, fik istedet et tilgodebevis, hvilket jeg mener er forkert.
Se retur reglerne her fra forbrugerklage nævnet.

Køber du en vare på nettet, kan du ikke mærke på varen eller prøve den, før du har betalt og fået den tilsendt. Derfor har du altid, hvis du handler i danske og EU-webshops, mulighed for at fortryde dit køb i op til 14 dage efter, du har modtaget varen.

Fortrydelsesretten gælder også:

hvis du har handlet ved click & collect eller en Facebook eller Instagram live af en erhvervsdrivende og du bestiller og betaler for varen online.
hvis du får leveret dit onlinekøb til butikken og selv henter varen i butikken
hvis varen er nedsat eller 2. sortering, eller
hvis den erhvervsdrivende fejlagtigt siger, at købet ikke kan fortrydes.

Fortrydelsesretten og hvordan du bruger den skal stå beskrevet i din ordrebekræftelse eller på en følgeseddel, hvis du ikke har fået oplyst dine rettigheder ved bestillingen.

Gør butikken dig ikke opmærksom på din fortrydelsesret, er perioden automatisk på et år og 14 dage. Gør netbutikken dig opmærksom på fortrydelsesretten inden for det første år, kan du fortryde i op til 14 dage derefter. De 14-dages fortrydelsesret løber fra, du modtager varen.

Butikken skal også sende dig en fortrydelsesblanket, som du kan bruge, hvis du vil fortryde dit køb. Du behøver dog ikke benytte fortrydelsesformularen. En e-mail er lige så godt, så længe det er tydeligt for sælgeren, at du vil fortryde dit køb.

30. April 2025
noramoe.dk-Logo

Antwort von noramoe.dk

Kære Lotte
Tak fordi du tog dig til at skrive en anmeldelse, også selvom jeg selvfølgelig er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg er oprigtig ked af, at du følte dig dårligt behandlet i butikken. Det har aldrig været vores intention at give dig forkerte oplysninger om dine rettigheder -
Det tager jeg fuldt ansvar for, og det vil vi tage med os og forbedre fremover.

Jeg vil naturligvis sikre, at du får dine penge retur, og jeg håber, at du kan se, at vi forsøger at rette op på situationen.

Vi er en lille butik, og anmeldelser som din betyder meget - derfor vil det betyde rigtigt meget for os, hvis du vil overveje at opdatere eller fjerne din anmeldelse, hvis du føler, at vi har håndteret det tilfredsstillende efterfølgende.

Rikke/Nora Mø

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg købte en trøje hos Nora Mø og fik…

Jeg købte en trøje hos Nora Mø og fik den lynhurtig leveret, desværre passede den ikke og jeg sendte den retur så de havde den mandag d. 24/3-25. I dag d. 2/4- 25 har jeg stadig ikke hørt fra dem selvom jeg har rykket 2 gange for svar og har ikke modtaget mine penge retur.

22. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Problem blev løst😊

Problem løst
Der var et problem som blev løst
Dejligt….
Jeg er glad for at handle ved Nora mø har gjort det flere år og der er altid lækre varer at købe.

12. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr