Jeg er kjempefornøyd med Noiia. Produktene koster jo litt i forhold til andre oppbevaringsystemer, men kvaliteten virker som god og vi elsker alle produktene. Og så er servicen veldig god hvor de rett... Mehr ansehen

Jeg er påminnet for andre gang om at jeg kunne anmelde varene jeg har bestilt. Varene ser kjempe fine ut de, gleder meg veldig til å prøve, men de er ikke kommet frem enda :) Det er 14 dager siden bes... Mehr ansehen

PostNord mista pakka mi, men for en service fra Noiia! De tok kontakt med meg når de så at det tok lang tid, og sendte ny pakke umiddelbart når det ble klart at den var borte. Og krydderglassene var f... Mehr ansehen

Har fått oppvaskholder med fullt utstyr i dag som var helt fantastisk i flott materiale😍 Kjøpt div bokser i god kvalitet og har fått et nytt ordentlig system i kjøleskapet mitt. Veldig fornøyd, s... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

"Vi har som mål å skape litt mindre rot i hvert eneste hjem". Dette gjør vi ved å tilby produkter som ikke bare er praktiske og av god kvalitet, men som også er laget av bærekraftige materialer og har et nordisk preg. Vi har tro på at god kundeservice er like viktig som produktene, og sikter på å gjøre deg fornøyd hver eneste gang! Ta gjerne kontakt med oss via mail, Instagram eller Facebook.

4.7

Hervorragend

God service

Fikk varene etter kort tid. Noe var glemt å sende med pakken, men kundeservice svarte raskt og sendte avgårde det som manglet ☺️ produkter av god kvalitet

22. August 2023

Antwort von NOIIA

Hei Frida!☺️ Så hyggelig å høre at du er fornøyd med opplevelsen, selv om vi hadde gjort en liten feil til å starte med🫢 Håper du returnerer til nettbutikken vår igjen snart🤎

Flotte produkter

Flotte produkter, rask levering og god kvalitet

30. Juli 2023

Antwort von NOIIA

Hei Kristin! Takk for kjempe fin tilbakemelding🤎 Utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen din hos oss😊 Håper å "se" deg igjen i fremtiden! Hilsen oss i NOIIA

Fine produkter og rask levering.

Fine produkter til riktig pris og rask levering.

4. Juli 2023

Antwort von NOIIA

Hei Marita! Så hyggelig å høre om den gode opplevelsen din med oss🤎 Håper vi "ser" deg igjen i fremtiden! Hilsen oss i NOIIA

Flott produkt

Flott produkt, krydderhylla ser fantastisk ut nå!

19. Juni 2023

Antwort von NOIIA

Hei Øyvind! Så utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med både produkt og handel🤎 Hilsen oss i NOIIA

Flott hjemmeside

Flott hjemmeside, rask levering. Kjempefornøyd med produktene

16. April 2023

Antwort von NOIIA

Hei Christina! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både nettbutikken & produktene 😍 Takk for fin tilbakemelding ❤️