Banner for NoiBox

NoiBox Bewertungen 70

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett företag man kan lita på. Man får köpa färska varor med mycket god kvalitet och kort leveranstid. Vid varje bestälning får man små intressanta samples på nya produkter. Helt enkelt ett toppen föret... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nöjd! Snabb leverans och bra produkter. Plus att det skickades med några smakprover av andra produkter vilket va en väldigt trevlig överraskning🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är så nöjd med min beställning! Gjorde en liten provbeställning nu och det var supersnabb leverans (fick det dagen efter jag lagt beställningen) och de är snabba att svara på kundtjänst. Fick även en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kul utbud och trevlig kommunikation. Drar av en stjärna för att det ej erbjöds hemleverans utan bara till ombud.

Unternehmensdetails

1. Asia-Shop
  2. Chinesischer Supermarkt
  3. E-Commerce-Dienst
  4. Geschäft für japanische Lebensmittel
  5. Geschäft für koreanische Lebensmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi är ett Lund-baserat team med lager i Eslöv som startade detta e-handelsföretag 2025 - och vi brinner för att göra den rika smaken av asiatisk mat tillgänglig för alla. Hos oss hittar du ett brett urval av produkter, från färska och snabba nudlar till exotiska snacks, drycker, kryddor och specialingredienser. Vi strävar efter att leverera en personlig shoppingupplevelse med flexibla leveranser, lojalitetspoäng och kundtjänst i toppklass. Följ oss på vår smakresa – det har aldrig varit enklare att ta den asiatiska matupplevelsen hem till ditt kök! Besök oss på noibox.se

Frakt från 59 kr

Fri frakt från 599 kr

Vi skickar din beställning snabbt från vårt lager i Skåne – oftast inom 1 arbetsdagar 🚚 Handlar du för minst 599 kr bjuder vi på frakten (gäller frakt till PostNord ombud/paketskåp). Alla ordrar packas noggrant så att dina varor kommer fram säkert och i toppskick. Har du frågor eller behöver hjälp? Hör av dig till oss på kundservice@noibox.se – vi svarar snabbt och hjälper gärna till 💛

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra produkter och helt ok pris!

Väldigt bra produkter och helt ok pris!

31. März 2026

Tusen tack för ditt fina omdöme! 💛

Så kul att höra att du gillar både produkterna och priserna, det är precis den balansen vi vill träffa 🙌✨

Hoppas du hittar ännu fler favoriter hos oss framöver! 🥢😊

Bra service

Bra service, snabb leverans. Bra produkter👍👍

25. März 2026

Tusen tack för ditt fina omdöme! 💛

Så kul att höra att du är nöjd med både service, leverans och produkterna, det är precis så vi vill att det ska kännas 🙌

Hoppas vi får packa fler favoriter till dig snart igen! 🥢📦

toppen ,lätt

17. März 2026

Tusen tack! 💛

Toppen + lätt = vår favoritkombo 😄✨
Precis så ska det kännas att handla hos oss!

Vi fixar det enkelt - du får det gott 😉🥢

På återseende!

Det fungerade bra.

19. März 2026

Tusen tack för ditt omdöme! 💛

Härligt att höra att allt fungerade som det skulle - precis så vi vill att det ska vara 😊

Hoppas vi får packa din nästa beställning snart igen! 📦🥢✨

17. März 2026

Tusen tack för ditt omdöme! 💛
Så kul att höra att du är nöjd med leveransen - snabbt ska det vara! 🚀📦

Hoppas vi får packa fler favoriter till dig snart igen 🥢✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kul utbud och trevlig kommunikation.

Kul utbud och trevlig kommunikation.
Drar av en stjärna för att det ej erbjöds hemleverans utan bara till ombud.

22. März 2026

Tack för ditt omdöme! 💛

Så kul att höra att du uppskattar både utbudet och kommunikationen - det betyder mycket för oss!

Vi erbjuder hemleverans via PostNord till hela Sverige, och via DHL till utvalda postnummer. Eftersom det är ett dyrare fraktalternativ listas det längre ner i kassan och kan därför vara lätt att missa.

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig gärna inför nästa beställning 📦✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ordern var väl packad och levererades på ett dygn (fre-lör). Utöver mina varor fanns ett litet tackkort från den som plockat & packat, kontakt kundservice och gratisprover. Blev glad, satt söta klistermärken på paketet. Kändes omsorgsfullt.

28. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Tusen tack för ditt fina omdöme! 💛

Det gör oss så glada att höra att allt från leverans till de små detaljerna uppskattades, det är precis den känslan vi vill skapa.

Extra kul att höra att de små överraskningarna och paketeringen gjorde dig glad 😊

Hoppas vi får packa fler beställningar till dig snart igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej! 💛

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det kan vara frustrerande när paketet inte hamnar där man tänkt sig.

När vi skickar med PostNord till paketskåp händer det ibland att de omdirigerar leveransen till ett närliggande skåp eller ombud om det valda skåpet är fullt. Det är tyvärr något som styrs helt av deras kapacitet i stunden, och inget vi kan påverka tyvärr.

Självklart ska det ändå bli rätt, så om något känns fel eller krångligt är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på kundservice@noibox.se så hjälper vi dig gärna vidare!

Hoppas vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång 📦✨

Snabb leverans och bra sortiment

Snabb leverans och bra sortiment

19. März 2026

Tusen tack för ditt omdöme! 💛

Så kul att höra att du är nöjd med både leveransen och sortimentet - det är precis det vi strävar efter! 🚀🥢

Hoppas du hittar många nya favoriter hos oss! 😍✨

Toppen

Toppen! Snabb leverans

16. März 2026

Antwort von NoiBox

Tack snälla för din fina recension! 💛
Vi blir så glada att höra att du är nöjd och att leveransen gick snabbt, precis så vi vill att det ska kännas hos NoiBox 🚀

Hoppas vi får packa fler goda beställningar till dig snart igen! 🥢

Hurtig

Riktig fin service. Kännes väldig personligt och är hel ok i pri8

15. März 2026

Tack snälla Conny!
Så kul att höra att du uppskattade både servicen och känslan - precis så vi vill att det ska kännas när man handlar hos oss 💛

Och extra glad att det känns prisvärt också, det betyder mycket!
Hoppas vi får packa fler goda boxar till dig snart igen 😄🍜

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Varorna var inte så gott

Varorna var inte så gott. Speciellt banan smaken och den andra som smakade mat och krydda

24. Februar 2026

Antwort von NoiBox

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🙏
Vad tråkigt att höra att produkterna inte riktigt föll dig i smaken. Smaker kan ju vara väldigt olika, särskilt när det gäller asiatiska snacks där vissa varianter kan vara ganska speciella första gången man provar dem.

Vi uppskattar verkligen din feedback och tar den med oss när vi väljer sortiment. Har du några favoritsmaker eller produkter du brukar gilla får du gärna tipsa oss, vi letar alltid efter nya produkter att ta in! 😊

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig gärna att hitta något som passar din smak bättre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra produkter!

25. Februar 2026

Antwort von NoiBox

Tusen tack för ditt omdöme! 💚
Det gör oss superglada att höra att du är nöjd.

Hoppas vi får skicka fler asiatiska favoriter till dig snart igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb respons och att min order…

Snabb respons och att min order behandlas direkt och korekt. Mycket uppskattat också med dom små prover jag fått med min order. Det visar att ni bryr er om era kunder. Det betyder mycket tack för det. Ni verkar mycket proffsiga men ändå personliga. Tusen tack

25. Februar 2026

Antwort von NoiBox

Tusen, tusen tack för dina fina ord! 💚

Det betyder verkligen mycket för oss att du upplever både snabb respons och att din order hanteras snabbt och korrekt, det är exakt så vi vill att det ska kännas att handla hos oss 🙏

Och vad roligt att du uppskattade dom små proverna! Vi älskar att kunna bjuda på något extra, lite smakglädje på köpet.

Att du upplever oss som både proffsiga och personliga är nog den finaste kombinationen vi kan få höra. Stort tack för att du tog dig tid att skriva, och varmt välkommen tillbaka när suget efter något asiatiskt gott slår till igen!

Bra utbud, snabb leverans

Roligt utbud, snabb leverans och allt var toppen. Är supernöjd!

1. Februar 2026

Tack snälla Moa för dina fina ord! 💛
Vad kul att du är supernöjd, det gör oss så glada!

Hoppas vi får skicka något gott till dig igen snart 🌶️✨

Fungerade bra

26. Januar 2026

Tack snälla Per för ditt omdöme 💛
Vad kul att allt fungerade bra!

Hoppas vi får packa en ny beställning till dig snart 😊

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra varorna ,snabb leverans i god…

Bra varorna ,snabb leverans i god tid.tack

24. Januar 2026

Antwort von NoiBox

Tack för ditt omdöme och för att du handlade hos oss! 😊
Vad kul att höra att du är nöjd med varorna och att leveransen gick snabbt 🙌
Om det är något som hade kunnat bli ännu bättre nästa gång får du gärna höra av dig. Vi vill alltid bli bättre 💛

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr