Da min gamle tandlæge afsluttede blev jeg henvendt til nørreport tandlægerne hvor Maria lavede en behandlingsplan på ca 30.000kr plus en pardentose behandling på yderligere 7000kr vel at mærke uden b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fremragende oplevelse! Jeg har været hos utallige tandlæger gennem årene, men denne gang tror jeg endelig, jeg har fundet den bedste. Jeg blev behandlet af Erika Culla, som var både opmærksom, tydeli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk rodbehandling. Jeg var nervøs, da dette ville være en ret vanskelig rodbehandling. Men den top professionelle Maja og hendes dygtige assistent gjorde det hele så afslappet og fuldstændig sm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er endelig kommet af med min tandlægeskræk! Lars Hansen og hans kollegaer er virkelig dygtige! Troede aldrig jeg skulle skrive det - men jeg glæder mig til mit næste eftersyn - for jeg behøver ikke læ... Mehr ansehen
Nørre Voldgade 96, 1358, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Lars Hansen er en ualmindeligt dygtig tandlæge, med smil på læben og glimt i øjet. Han er yderst empatisk og behandler patienterne, så det nærmet er en fornøjelse at gå til tandlæge.
Lars får mine varmeste anbefalinger!

Antwort von Nørreport Tandlægerne
En FANTASTISK oplevelse! Klinikken var smuk indrettet og personalet var virkelig søde og venlige! Jeg følte mig tryg og gik derfra med et smil på læben. Jeg kan varmt anbefale dette sted!

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Er kommet hos tandlægerne på Nørreport i ca. 3 år nu. Og især efter ejerskift har jeg kun haft gode oplevelser. Søde og dygtige tandlæger. Desuden meget venlig og hjælpsom sekretær, altid smilende og man føler sig velkommen i klinikken - også når de har travlt og det er vigtigt for mig!

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Jeg er blevet mødt af professionelle venlige mennesker, der virker til at have et godt arbejdsmiljø.
Jeg har været igennem et længere forløb, og hele vejen igennem har jeg fået den bedste behandling jeg kunne forestille mig.

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Det er altid en fornøjelse at gå til tandlægen hos jer. Tandlægerne såvel som tandplejerne er super søde og servicen er i top. Jeg føler altid at jeg er i trygge og kompetente hænder.

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Fremragende service til formidable priser!
Jeg har efterhånden været hos en del rigtig gode tandlæger, men Nørreport tager førstepladsen. Det er lige fra når man bliver mødt til når man går, at servicen er i top. Herudover er professionalismen også 10/10. Louise sørgede for alt og mere til. Hvad der 5-6 andre steder normalt er ubehageligt udførte hun smertefrit og med samme perfekte resultat. Magic!
Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏽

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Deanne er den bedste tandplejer, jeg nogensinde har mødt.... Hun er sød og meget hensynstagende.

Antwort von Nørreport Tandlægerne
I har de dygtigste tandlæger, tandplejer, og andet personale man kan tænke sig. Det er en fornøjelse at blive behandlet hos jer. Jeg havde meget tandlægeskræk, men det er helt forsvundet efter jeg har skiftet tandlæge til jer. Tak for det. kan kun på det varmeste anbefale jer. :-)

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Godt og proff arbejde med masser af smil og godt humør
Samtidig blev alle spørgsmål besvaret hurtigt og konstruktivt.
Jeg kan anbefale dem til alle.

Antwort von Nørreport Tandlægerne
De er dygtige og jeg føler mig tryg.
Der eneste grund til at jeg ikke giver den 5 stjerner, har ikke noget med behandlinger at gøre.
Byggerod og det er dyrt.

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Jeg er så glad fir at jeg fik lov til at få Maja dom tandlæge , da Agnes gik på pension ,
Jeg havde Agnes som tandlæge helt fra dengang hun startede og jeg lige var flyttet til København fra Bornholm.
Jeg kom på højskole og en ned elev havde været klinik assisten his Agnes og anbefalede hende.
jeg kan ønske mig , at Maja også var den der starter med at tjekke mine tænder inden der ska laves noget , ikke fordi jeg er utilfreds med den tandtekniker der tjekker inden jeg kommer til tandlægen , men jeg ku ønske mig at det er den samme person altså Maja hele vejen .
Venlig hilsen
Margrethe Sommer

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Dygtig og behagelig tandbehandling og fin service i receptionen.

Antwort von Nørreport Tandlægerne
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.