Har igen oplevet en super god service, gode produkter. Bestilte CBD olie 30%. Den er vi blevet glad for. Bestilte Reishi te, hmm smager godt, dufter godt. Hamp te er bare lækkert. Vil helt sikkert... Mehr ansehen
Det er en sjældenhed, at opleve at laboratorietest af indholdsstofferne ligger tilgængelige på hjemmesider med cannabis produkter. Typisk skal man kontakte firmaerne og udbede sig test af deres s... Mehr ansehen
God service....nystartede, men synes at min "førlighed" er forbedret
CBN-olie hjælper mig med at sove om natten, og CBD-olie gør min hverdag mere overkommelig. Jeg er meget glad for at være kunde hos Noble Bloom, som altid lynhurtigt leverer lækre kvalitetsprodukter, d... Mehr ansehen
Noble Bloom tilbyder naturlige kosmetiske produkter med et højt indhold af CBD, der er lavet til at optimere dit velvære. Vi kombinerer rene ingredienser med CBD's gavnlige egenskaber for at skabe produkter, der støtter kroppens naturlige balance. Vores fokus er på kvalitet, bæredygtighed og personlig service, så du kan nyde et effektiv og skånsom produkt.
Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Højkvalitetsprodukter, som jeg lynhurtigt mærkede effekten af. Sendt hurtigt fra dag til dag og super service, når man har spørgsmål.
Mine varmeste anbefalinger af Noble Bloom. I øvrigt også superflot design!
Mvh Agna

Antwort von Noble Bloom
Dejligt at du hjælper på en god måde venlig oplysende tak

Antwort von Noble Bloom
Leveringstiden ok, men savnede information, og evt kom i gang instruktion vedr. brug af produktet.

Antwort von Noble Bloom
Deres 70% CBD har en virkelig god effekt og leveringen var hurtigt, så det kan varmt anbefales at handle her.

Antwort von Noble Bloom
Super fin og venlig service og rigtig gode produkter😊