Nl Shein Bewertungen 528

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelde nooit ontvangen. Zou een refund krijgen nu maanden later nog steeds geen geld terug omdat ik item moet terugsturen maar je kunt niet iets retour sturen wat je nooit ontvangen hebt. Verder d... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Schuhgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SheIn.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women\'s fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.

1.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De werking van hun systeem werkt niet

Shein kan alleen versturen maar met het terugsturen heb ik zoveel problemen gehad dat ik nu genoodzaakt ben nieuwe kleding in de vuilnis te gooien. Het retour sturen is mij niet gelukt maar ik ben oud en snap niet hoe het hier werkt. Bij TEMU geen probleem. Het is jammer want wat ik wilde houden is erg leuk. Maar dit risico neemt ik niet nogmaals.

2. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

alles ging altijd helemaal goed

alles ging altijd helemaal goed, maar 1 keer werd ik gebeld door een meneer hij vroeg of het klopte dat ik een pakketje zou krijgen en hoe mijn naam was, er was bij hem een pakketje over de muur gegooid was niet bezordgt door budbee maar door een ander bedrijf, is dus goed gekomen door die meneer. maar nu zit ik ook weer op een pakketje te wachten wel betaald en nooit ontvangen denk door weer het zelfde vervoersbedrijf, ook geen geld terug gehad. de laatste is van januari.

22. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geblokkeerd wegens ongebruikelijke activiteiten, klantenservice doet niks.

Ik bestel al jaren met veel plezier bij Shein. Ik betaal altijd netjes. Nu is sinds oktober mijn account geblokkeerd wegens ongebruikelijke activiteiten? Geen idee waarom ik heb niks raars gedaan. Als ik de klantenservice contact helpen ze me met niks verder. Ik moet maar gewoon afwachten tot het wordt opgelost? Ik heb nu al 8 keer een ticket ingediend en een nieuw account aangemaakt waarbij ik exact hetzelfde probleem heb. We zijn inmiddels 5 maanden verder en er is geen oplossing. Heel irritant.

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een formele betwisting starten via mijn…

Een formele betwisting starten via mijn bank (iDEAL-betaling)
Een klacht indienen bij ConsuWijzer (ACM)
Het dossier voorleggen aan het Europees Consumenten Centrum (ECC)

Ik krijg mijn geld niet retour !!

Order GSO1TT24800N0BP

1. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het zijn een stelletje oplichters

Het zijn een stelletje oplichters, niks bestellen daar, je kan beter bij TEMU bestellen, ik had een bestelling gedaan bij SHEIN voor 70 euro, ik kreeg een verkeerde pakket wat niet van mij was maar wel met mijn naam en adres erop, ik heb dat pakket netjes teruggestuurd, maar ik kreeg mijn bestelde pakket nooit meer, dus ik ben voor 70 euro OPGELICHT!!!!!

23. Januar 2026

Bestelde nooit ontvangen

Verder daarvoor nooit problemen gehad maar manier waarop dit nu vooral niet opgelost wordt zal ik daar niets meer bestellen.

18. November 2025

I was at home

I was at home, waiting for the package to come and I received a notification that the courier came en he says I wasn’t at home. I WAS!! I’ve been waiting and waiting for so long. For days I can’t no more I’ve been stressed out because of this. I tried to email you, text you and even called and nothing works….shein doesn’t help either. I WANT MY PACKAGE NOW! I’ve been waiting for weeks!!!! Or I will have to take other measures like court.

15. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kreeg een email dat mijn pakket is…

Kreeg een email dat mijn pakket is bezorgd heel knap als ik
Niet thuis ben en bij aankomst thuis geen pakket die ze blijkbaar voor mijn voordeur hebben gegooid woon in een appartementen complex navraag gedaan bij mijn buren niemand SHEIN meerdere malen benaderd en zeggen nee je pakket is bezorgd ga maar naar je vervoerder en die geeft zich ook niet thuis en zeggen dood leuk
Het is geleverd dus betalen ervoor ik heb nimmer ooit een toestemming gegeven om het voor mijn deur neer te gooien en en naar mijn mening ben ik
Niet aansprakelijk hier voor maar de SHEIN en vervoerder een bedrijf om letterlijk uit te kotsen en zou iedereen ook aan bevelen niets bij hun te bestellen en naar een andere bedrijf uit te wijken

6. November 2025

Communicatie onmogelijk.

Zeer onduidelijke artikel beschrijvingen!
Ik bestelde een Musero denim shirt met korte mouwen en ontving een musero oversized denim short! Mijn probleem werd niet begrepen. Retoursticker werkte niet. Op eigen kosten moeten retourneren. Werd niet aangenomen.
Gelukkig via PayPal betaald, deze heeft het aankoopbedrag terug kunnen halen waarvoor mijn dank!
1 x Shein en nooit meer!

18. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Account geblokkeerd door ongewone…

Account geblokkeerd door ongewone activiteiten
Weinig problemen ervaren, totdat er ineens een melding in beeld komt. “Je account is tijdelijk geblokkeerd vanwege ongewone activiteiten”. Niets raars gebeurd, maar ik kan dus niets meer bestellen. Klantenservice wil een screenshot om het op te lossen. (Kenmerk van nog actief gesprek GEUTKWBFWYK6JBE) scheept je daarna af door de zin tussen haakjes nogmaals te herhalen. Daar wacht je dan bijna 24 uur op. Zo ga je niet om met klanten die netjes betalen en retourneren. Slechte service!

14-10: In bericht aan shein gezegd dat ze via trustpilot aanbieden om het op te lossen krijg ik een bericht van een ‘senior’. Blokkade gebeurt automatisch bij ongewenste activiteiten, maar als mijn pagina reputatie goed is wordt het vanzelf opgelost. Nogal tegenstrijdig!!! Ik krijg geen concrete info over de ongewenste activiteiten en wanneer het opgeheven wordt. En dat terwijl je als klant altijd netjes hebt gehandeld, belabberde service!

15-10: de senior blijft in herhaling vallen en geeft geen inhoudelijke en concrete info. Nog steeds niets opgelost!

10. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Klantenservice is erg slecht

Klantenservice is erg slecht. Als je een vraag stelt krijg je steeds hetzelfde antwoord. Mijn account wordt ineens geblokkeerd met als reden ongebruikelijke activiteiten te hebben gedaan. Ik bestel gewoon op de normale manier, retourneer altijd netjes en betaal. Ook Cirro of Gofo is erg slecht qua vervoerder. Ze leggen het voor je deur of bij iemand in de straat zonder er een melding van te maken. Het is niet meer zoals het was.

17. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verkeerde informatie bij artikelen....

Waar ik me inmiddels behoorlijk aan erger is dat als je bij Shein schoenen (in mijn geval espadrilles) bestelt, dat je iedere keer na een paar dagen een mail krijg dat ze niet meer op voorraad zijn. Het gekke is, dat als ik nu naar de website ga, ik zie dat er nog 4 paar op voorraad zijn. Wat een waardeloos systeem! Het enige positieve is dat het geld wel snel wordt teruggestort.

16. August 2025

Nooit geleverd, geen communicatie mogelijk met SHEIN!! Oplichters

Pakket staat op ontvangen… nooit geleverd, ik was niet thuis, buren hebben niets, post kantoor niets, ik moet bewijzen waar mijn pakket is??? Maar de bezorgerservice neemt niet op en reageert niet op mails chats… en SHEIN stuurt steeds (10x) standaard mails… belachelijk!! Als mensen dan toch iets goedkopers willen voor een feestje bestel niet bij deze oplichters! Raad aan bijvoorbeeld Temu

29. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket staat op bezorgd maar ik heb niets ontvangen.

Mijn pakket staat via PostNL vanaf 19 juni 2025 op bezorgd maar ik heb niets ontvangen. Waarschijnlijk heeft de bezorger het pakket met de waarde van ruim 150,-voor de deur gelegd. Contact opgenomen met Shein. Zij geven aan dat ik bij PostNL moet benaderen en liegen dat er voor het pakket getekend is. PostNL geeft aan dat Shein de klant is en alleen zij een onderzoek kunnen starten. Shein weigert dit en reageert niet op berichten vanuit PostNL die hun meerdere keren heeft aangeschreven met het verzoek een onderzoek te starten zodat ik of mijn pakket alsnog kan krijgen of mijn geld teruggestort krijg. Zij geven aan hiervoor zelfs verzekerd te zijn maar helaas reageert Shein zelfs hier niet op. VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF!

19. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn pakket is kwijt maar staat op…

Mijn pakket is kwijt maar staat op afgeleverd, SHEIN wilt geen oplossing zoeken, en niet eens luisteren naar mijn verhaal omdat ze er klakkeloos vanuit gaan dat het bezorgd is. De klantenservice zogenoemde “tickets” is vreselijk, je kan maar een 500 letters typen terwijl mijn verhaal veel langer is, je krijg geen optie meer om live met iemand te praten, 1 woord vreselijk! Ik wil graag een oplossing, mijn geld terug of het pakket opnieuw opgestuurd krijgen.

27. Juni 2025

De aanbiedingen zijn oké

De aanbiedingen zijn oké, maar mijn punten worden steeds gestolen. Shein doet hier niets aan, maar heb besloten om mijn account op te zeggen door het onveiligheidsgevoel dat ik hier aan over heb gehouden. Dit is diefstal. Ik raad niet aan op deze website te bestellen.

28. Juni 2025

Zo verloor ik €402 aan Shein 😡

Ik plaatste een bestelling en betaalde netjes €402,05. Kort daarna werd de bestelling door Shein zelf geannuleerd wegens een zogezegd “verdachte betaling”. Ze vroegen me om opnieuw te bestellen en beloofden dat het eerder betaalde bedrag zou worden teruggestort.

We zijn nu maanden verder. Ik heb meerdere keren bewijs van betaling doorgestuurd, maar krijg enkel automatische antwoorden van een bot. Tot op vandaag nog steeds geen terugbetaling.

De geannuleerde bestelling is zelfs verdwenen uit mijn account, waardoor ik de link kwijt ben en mijn geld blijkbaar niet meer kan terugvragen.

Onbegrijpelijk en ronduit onprofessioneel.
Een bedrijf van die grootte zou verantwoordelijkheid moeten nemen. Dit voelt als pure diefstal: geen contact, geen oplossing, alleen frustratie.

Shein, los dit eindelijk op. Dit is geen manier van omgaan met klanten. 👎

22. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr