Njord VVS Teknik Bewertungen 17

3.2

Unternehmensdetails

1. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

Njord VVS Teknik er din lokale VVS-installatør med en bred portefølje af kompetencer inden for alt i VVS faget. Vi rykker ud i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn fra vores base i Hillerød. Som VVS-installatør stiller vi vores kompetencer til rådighed inden for alle typer VVS-opgaver. Vi tilgår opgaver for både private og erhverv. Vi udfører alle typer VVS-opgaver for private, og vi tilbyder fordelagtige serviceaftaler til virksomheder og boligforeninger.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte dem dem il en forsikringssag…

Bestilte dem til en forsikringssag vedr. vandskade. Aftalte de skulle komme onsdag for et tilbud på reparationen af vandskaden, de kom tirsdag uden at informerer os ingen accept for reparation af os, de laver ud over det sprængte rørstykke også andre stophaner som ikke havde noget med skade at gøre, men sendte mig regningen. Forsikringen skulle betale for skaden.

Når man skriver mail til dem bliver de ikke besvaret, lad være med at bruge e-mail hvis man ikke ønsker at besvarer mail fra kunder

3. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service både på telefonen og…

Super service både på telefonen og jeres personale.
Dygtige og hurtige til jeres arbejde.
Ordentlighed og i forhold til andre VVS’er fair priser.
Kan absolut anbefale jer !

29. Oktober 2025

Hej Marianne,

Tusinde tak for de 5 stjerner, dem sætter vi enormt stor pris på.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe og du er altid velkommen tilbage.
God dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik leveret og opsat ny vandvarmer med…

Fik leveret og opsat ny vandvarmer med en dags varsel. Hurtig, venlig, kompetent og prisvenlig- 5 stjerner!!!

9. Juli 2024

Hej Niels Jørgen,

Tusinde tak for de 5 stjerner, dem sætter vi enormt stor pris på.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe og du er altid velkommen tilbage.
God dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niklas fra Njord Vvs skal have 5…

Niklas fra Njord Vvs skal have 5 stjerner for stor faglighed, stort engagement og stort serviceniveau.
Mh Susanne W.U.

11. April 2024

Hej Susanne,

Dejligt at logge ind og se sådan en fin anmeldelse - tusinde tak fordi du har taget dig tid til at give os nogle ord med på vejen.
Jeg ønsker dig en god dag :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra Njord!!!

Hold jer langt væk fra Njord!!!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det.

For 4 måneder siden fik jeg dem til at installere en cirkulationspumpe til mit brugsvand. Det var en såkaldt intelligent pumpe, der kan skrue op og ned for cirkulationen iht. mit forbrug.

Ret hurtigt viste det sig, at pumpen ikke fungerer efter hensigten. I løbet af de 4 måneder har jeg forgæves forsøgt at få Njord til at enten udbedre eller udskifte pumpen.
Nu har de meddelt mig, at de ikke gider stå på mål for deres arbejde. Uprofessionelle og ubehagelige.

Njord er komplet ligeglade med privatkunder og de aner ikke hvad kundeservice er.

HOLD JER LANGT VÆK

15. März 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Kom ud samme dag, vi ringede og var super imødekommende og hurtige.
5/5 stjerner ✨

26. Februar 2024

Antwort von Njord VVS Teknik

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi samler på glade kunder, og vi værdsætter at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi står til rådighed, hvis vores hjælp bliver nødvendig igen.

God dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virksomheden vender ikke retur med et…

Virksomheden vender ikke retur med et tilbud på en opgave, de har haft en mand ude at kigge på. Jeg har rykket tre gange og er blevet spist af med undskyldninger om at tilbuddet er på vej og at jeg lige skal vente et par dage, så ligger det i indbakken. Martin var her 7/7 og i dag 31/8 er der stadig ikke sket noget fordi “der var nogle andre jeg måtte prioritere”, lød det.
Ret uprofessionelt at jeg er nødt til at rykke igen og igen. I det mindste kan firmaet melde tilbage at de ikke er interesserede/har tid/mangler kompetencer, eller hvad der er årsagen.
Update: Det lykkedes at få en anden VVS’er ud dagen efter kl. 14 (en fredag). To timer senere samme dag havde jeg et tilbud på mail på 28.000 kr. som jeg accepterede. Det er sådan det skal gøres.

31. August 2023

A++++++ Super taknemlig for dem

A++++++ Super taknemlig for dem. De har hjulpet med alt fra småt (fejl med vand indtagning til vaskemaskine og møntering af vandhane) til stort (ny varmepumpe) gennem det sidste år- og service, forhold og kvalitet er bare i orden. Professional, bredt kendskab, ærligt og overholder aftaler. Tusind tak!

2. März 2023

Hej Lydie,
Tusinde tak for de fine ord, vi værdsætter at du har taget dig tid til at give os en positiv anmeldelse med på vejen.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik den bedste hjælp og service mht

Fik den bedste hjælp og service mht. en mindre vvs opgave. Det kan ikke gøres bedre.
Njord VVS kan varmt anbefales.
Vh Kenneth Jacobsen.

28. November 2022

Hej Kenneth,
Mange tak for den flotte anmeldelse, vi sætter stor pris på at du valgte os til opgaven.
Jeg ønsker dig en god dag.

Jeg er super tilfreds med Njord VVS

Jeg er super tilfreds med Njord VVS. Jeg havde et akut problem, og de rykkede ud indenfor ½ time og løste det hurtigt og effektivt. Meget fin service!

28. November 2022

Hej Lotte,
Tusinde tak for de super pæne ord. Vi er glade for at vi hurtigt kunne finde en løsning.
Vi ønsker dig en god dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venlig betjening af alle…

Super venlig betjening af alle medarbejdere i Njord VVS. Vi fik hurtig hjælp og alt blev løst med stor ekspertise.
Stor anbefaling af Njord VVS

3. November 2022

Hej Pernille,
Tusind tak for de fine ord, dem sætter vi utroligt stor pris på. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig og vi håber at høre fra dig igen hvis der opstår noget.
Du ønskes en dejlig dag.

0% professionalisme 100% snyd

Vi har fået NJORD VVS Teknik til at installere udendørshane hos os.
Vi har fået et tilbud men har bestuttet at betale efter regningen. Samt blev vi informeret om at vi accepterer risikoen at det tager længere tid eller ekstra materialer som vi så skal betale for.

0% professionalisme

VVSen ankom d. 28.04 og blev med det samme informeret om at der er nogle kabler og røringer i væggen som han planlægger at bore, men han har åbenlyst vidst godt hvad han laver fordi 5 minutter efter hans ankomst blev kabelen ramt og huset stod uden strøm.
VVSen ringede selv til Hillerød elektriker (tak for det) og efter 2 besøg fik vi næsten det hele på plads bortset bevægelsessensoren i køkkenet som gik i stykker pga kortslutning.
Vandhanen blev installeret som aftalt.

100% snyd
Og så kommer den mest interessante del - vi fik en regning hvor 50% af elektrikeren's regning også var med. Argumentationen var: "Er prisen aftalt til at være på regning og baseret på et overslag, kan prisen på den endelige faktura afvige fra overslaget som følge af forhold, Njord VVS Teknik ApS ikke har indflydelse på. Det kan f.eks. være ændringer i leverandørpriser eller forhøjede skatter/afgifter. Det kan også skyldes installations- og/eller arbejdsforhold, som Njord VVS Teknik ApS ikke har været vidende om".
Dvs at VVSen som kommer og rammer kabelen selvom han blev informeret om kabelen er i væggen har Njord VVS ikke indflydelse på og vi må selv betale for deres fejl. Eller, som de siger, uheld. "Fejl" ord nægter de at bruge.
Efter en lang mailkorrespondance kom vi ikke til nogen aftale.

Jeg kan varmt anbefale at holde væk fra Njord VVS.

4. Mai 2022

Hej Eugenia,

Hvor er det trist at få 1 stjerne af jer, men det må vi jo tage med.

Vi har haft korrespondance med dig pr. mail - uden at nå til enighed.
Du fik et tilbud, valgte at afvise dette og få monteret udendørshane på regning, der opstod en udfordring undervejs, vi har påtaget os halvdelen af udgiften til elektrikeren, samt kompenseret 100% for jeres sensor - ydermere ender I med en regning pålydende samme beløb som det tilbud i takkede nej til.

Vi ønsker ikke yderligere mudderkast og lukker den derfor her fra vores side.

Rigtig god dag.

Mvh. Cecilie, Njord VVS Teknik ApS

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De har vist lidt for travlt

Ked af at skrive det, men det her firma er ikke til at lave en aftale med. De har simpelthen for travlt til både at svare og dukke op til en aftalt tid…..

Efter en god portion tålmodighed, og efter at Njord VVS så min anmeldelse her på Trustpilot, skete der endelig noget, og en ny aftale blev etableret og overholdt.

10. Januar 2022

Hej Lecia,

Jeg er ked af din oplevelse med vores service.
Som vi skrev om d. 11/01-22, så har vi været underdrejet af Corona, som desværre har forlænget vores svartider.

Jeg er glad for at vi stadig kunne få lov til at hjælpe dig, og jeg håber at dette arbejde er udført til din tilfredshed :-)

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Mvh. Cecilie, Njord VVS Teknik ApS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastic customer service and…

Fantastic customer service and fantastic skilled help!

Highly recommended!

Will definitely use their service in the future.

17. November 2021

Hi Martina,

Thank you so much for the 5-star review.

We wish you a good day.

Best regards, Cecilie
Njord VVS Teknik ApS

Fantastisk service!!!

Fantastisk service!!!
Behagelige, dygtige og fleksible mennesker.
Havde en kæmpe byggesag, med en entreprenør der ikke havde styr på noget som helst. Men Njord VVS, som jeg selv havde hyret udenfor entreprenør opgaverne, var helt utrolige. Hver gang jeg havde brug for noget stillede de op med deres behagelige og dygtige medarbejdere. Jeg har ikke tal på hvor mange gange at jeg måtte bede dem komme og lave noget akut, fordi entreprenør ikke havde styr på sit og sine. Men Njord VVS, som jeg selv havde hyret til at skifte mit oliefyr ud til en luft/vand pumpe, stillede op igen og igen og igen.
Og hver gang med et smil.
Og så var de oven i købet de billigste :-)

Og nej… jeg har ikke aktier og kender dem ikke privat, men jeg har blot inderligt brug for at rose dem for deres måde at være på og drive forretning på.
TAK for det !!!
Det er kun sket få gange at jeg anmelder et firma positivt på trustpilot.

17. Oktober 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg stod med et akut problem med vand i…

Jeg stod med et akut problem med vand i mit vaskehus de rykkede hurtigt ud og efter 1 time kunne han konstatere hvor problemet kom fra. Dennis noget undervejs at sige 8 gange at de vil ringe imorgen så vi kunne aftale at de kunne lave det mandag eller tirsdag nu her 14 dage efter står jeg med en faktura på 1500kr og stadig ingen opkald fået og problemet ej løst..

29. April 2021

Hej Pernille,

Vi er først lige kommet på trustpilot, så derfor reagerer jeg først nu.
Jeg beklager den dårlige oplevelse du har haft med os, det er bare ikke godt nok. Vi har foretaget ændringer i vores generelle arbejdsgang, så dette ikke burde ske igen fremover.
Jeg håber at du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan rette op på din dårlige oplevelse.

Mvh. Cecilie, Njord VVS Teknik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige folk man kan stole på når du…

Dygtige folk man kan stole på når du skal have lavet VVS opgaver.

2. Juli 2020

Hej Bobby,

Så er vi også kommet på trustpilot..
Tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for os at du har taget dig tid til at give os et par ord med på vejen.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Mvh. Cecilie, Njord VVS Teknik

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr