Nivabyg Bewertungen 14

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har fået et fast tilbud på en opgave.

Har fået et fast tilbud på en opgave.
Den endelige regning var ca. 18.000 dyrere end tilbudet. Vi blev ikke informeret om tilbudets prisudvikling under processen.
Firmaet købte der ud over iflg. aftale med os, fodpaneler for ca. 400 kr. Og sendte os en regning på ca. 4000. Den er helt gal med at informerer om Pris ændringer, og med at regne.
Ganske ubehageligt at skulle slås med en Mester og at måtte klage over et firma, som egentligt har nogle søde og venlige svende.
Kan ikke anbefales.
Martin.

5. Januar 2026
Nivabyg-Logo

Antwort von Nivabyg

Hej Martin,

Jeg vil gerne følge op på vores tidligere korrespondance via e-mail. Som vi har drøftet, har du modtaget et overslag, som kan justeres undervejs. Når din kone godkender eventuelle ændringer, der ikke er dækket af tilbuddet, vil prisen naturligvis stige.

Desuden vil vi gerne understrege, at vi også skal tjene på fodpaneler, ligesom supermarkederne gør med produkter. Der var en misforståelse angående de leverede og returnerede meter, hvilket resulterede i en kreditnote for det overskydende. Vi har derefter tilpasset fakturaen i forhold til timepriser og meter.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores håndværkere. Tak for samarbejdet, selvom vi har forskellige synspunkter. Ønsker dig en fantastisk dag!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kæmpe anbefaling herfra!

En kæmpe anbefaling herfra!
Niva byg har lagt sildebensparket i hele vores hus. De har været en god oplevelse fra start til slut.

De møder ind til tiden med godt humør, er utrolig serviceminded og det er tydeligt de går op i deres arbejde.
Derudover har de været fleksible og fik vores opgave tilpasset deres travle kalender, da vi ikke var klar på aftale tidspunkt.

De gennemgår alt til slut før de afslutter opgaven og går op i at alt spiller inden færdigmelding.
Det er klart vores favorit håndværker, som vi helt sikkert kommer til at bruge igen.

3. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde desværre en mindre god…

Jeg havde desværre en mindre god oplevelse med Nivabyg. Jeg skulle have renoveret i mit hjem, hvor jeg skulle have udvidet et køkkenalrum og lavet en garderobe i entreen, samt flyttet nogle døre mv. Alle fra Niva var generelt meget flinke og høflige, men finish lod meget tilbage at ønske. Vi var også lidt uenige om hvad der burde være en del af tilbuddet. Og endelig så tog de 28.000 kr for at lave et 1 meter bredt skab bestående af 2 gipsvægge og 4 hylder, en gardinstang samt 2 ikea-agtige skabslåger. Årsagen til den exorbitante pris var fordi jeg havde bedt om en fast pris fik jeg at vide.

Så den vanvittig høje totalpris til trods så var finish bare ikke op til den standard man ser hos andre. Jeg er absolut ikke håndværker, men anviste dem løsninger, der kunne forbedre finish i et desperat forsøg på at lande projektet godt. Nogle råd tog de til sig og som sagt var de generelt flinke men bare meget dyre og ikke særligt gode.

Det virker til, at de har specialiseret sig i at lave gulve og det burde jeg måske have tænkt over, for jeg kan desværre ikke anbefale dem til generelle renoveringsprojekter - dertil er deres kvalitet og finish for dårlig og deres priser for alt for høje.

3. Dezember 2024

Gennemført!

Niva har leveret et vanvittig flot og gennemført resultat på vores 1. sal hvor alt skulle laves helt fra bunden. De har lagt nyt gulv med gulvvarme og stået for hele entreprisen inkl . vvs og el arbejde. Emil, Christian, Oliver, Bjørn og resten af holdet gjorde det trygt at åbne døren hver morgen kl. 7 til et hold venlige, imødekommende og søde håndværkere som sætter en ære i ikke kun at levere et flot stykke arbejde, men i særdeleshed også at sætte kunden først. Vi er sindssygt glade og glæder os til at bruge Niva igen!

15. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan og skal klart anbefales.

Kan og skal klart anbefales.

Niva byg er brugt til et samarbejde i et større projekt i privaten.

Alle aftaler blev overholdt, både tidsplaner og priser.
Het perfekt og virkelig flot udført arbejde.

Jeg mødte de mest imødekommende og serviceminded medarbejdere, som virkelig gjorde en ære i at udføre et godt håndværksmæssigt arbejde.

Niva byg skal klart have topkarakter for det samarbejde der var gennem projektet.

Solidt, troværdigt og respektfuld ros.

26. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

høj klasse til aftalt tid og sted

To gutter mødte efter aftale kl 0730.
Kl 1530 var der lagt 45 kvadratmeter gulv i et rum med et mildest talt tosset layout.
Yderst behageligt selskab.
God omgangstone de to professionelle imellem og med leder, der mødte op ved opstart og kort før fyraften.
Resultat er bare super flot pg håndværket i top.

25. Juli 2022

Super god service

Super hurtig respons på opgaven, rigtig god service og imødekommende medarbejdere.
Jeg er virkelig tilfreds med det udførte arbejde.

3. Februar 2021

Montage arbejde

Jeg har fået lavet en del modtage arbejde i mit hus af NIVA BYG.
De har hvergang lavet et rigtig godt stykke arbejde, hvor finishen i den grad er i fokus.
Alle aftaler blev overholdt.
Ikke sidst gang jeg har brugt NIVA BYG👍

21. Dezember 2020

Uden tvivl 5*

Uden tvivl 5*
Jeg har fået udført flere opgaver igennem niva byg, hvert evig eneste gang er alt overholdt iforhold til tiden og prisen vi har aftalt ! Arbejdet er professionelt udført og flot finish de aflevere ! De rydder op efter sig, fejer gulvet osv så man nærmest ikke kan se de har været der ! Det er bestemt ikke sidste gang jeg ringer efter niva byg !

20. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået opsat og monteret køkken af…

Vi har fået opsat og monteret køkken af NIVA Byg som agerede som underleverandør for en større dansk køkken producent, alt gik som planlagt, og efter tidsplanen.. Helt personligt stod jeg og kiggede ud af vinduet og så montøren sørge for hans bil også fremstod pæn og iorden, god stil og omhyggelighed hele vejen igennem.

20. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr