Vriendelijk ontvangst en we waren er al eerder dan gepland. Paar keer contact gehad om te verzetten. Maar was totaal geen probleem. Aanrader!! Grt Jan en karin
Super leuke vriendelijke ontvangst met onze pv breng Nijmegen 🚌🚌🚌 Vooraf een goed contact gehad over de mogelijkheden . duidelijke uitleg en een geweldige tour met de e-chopper en cluedo gespeeld... Mehr ansehen
Geweldige route door de Ooijpolder gereden. We kozen voor de route van 3 uur. Goede E-choppers en perfect geholpen door Joep en Ate bij het ophalen en inleveren. Echt een aanrader als je Nijmegen en o... Mehr ansehen
Martrim heeft ons super goed geholpen zowel telefonisch als ter plekke. De plek is moeilijk vindbaar maar als je er eenmaal bent wordt je top geholpen. De chopper rijdt lekker en Nijmegen kan goed ver... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nijmegen Outdoor verzorgt actieve groepsuitjes in Nijmegen vanaf de Waalkade (centrum). Mogelijke activiteiten zijn E-Choppers, E-Steps, Bubbelbal, Archery Tag, Outdoor Lasergamen en Teambuildingsprogramma's onder begeleiding van professionele instructeurs
Lange baan, 15, 6511 XJ, Nijmegen, Niederlande
- 0643918370
- info@nijmegenoutdoor.nl
- nijmegenoutdoor.nl
Vriendelijk ontvangst en we waren er al…
Aanrader!!
Grt Jan en karin
Leuka dag gehad in Nijmegen
Leuka dag gehad in Nijmegen. Prima geregeld
Super leuke vriendelijke ontvangst met…
Super leuke vriendelijke ontvangst met onze pv breng Nijmegen 🚌🚌🚌
Vooraf een goed contact gehad over de mogelijkheden .
duidelijke uitleg en een geweldige tour met de e-chopper en cluedo gespeeld echt een mooie combinatie een aanrader voor mij een dikke 10
Would highly recommend to anyone wanting a fun way to see some nature sights. Great induction from the member of…
Great induction from the member of staff. Friendly and spoke great English. Had an amazing trip on the e-choppers round the planned route. Only issue was google maps stopped the trip halfway round when we stopped for a drink and a bite to eat.
Never laughed as much while sightseeing. Would highly recommend.
Slecht geregeld
Jammer…. Met een groep van 13 personen ongeveer een maand geleden geboekt. En bij aankomt waren er maar 5 van de 13 steps. Na ruim een half uur wachten en een hoop paniek van het personeel, eindelijk kunnen rijden.
2 sterren omdat het e-step rijden wel hee gaaf was, maar de rest eromheen was echt heel slecht!

Antwort von Nijmegen Outdoor
Fantastisch leuke Tour georganiseerd…
Fantastisch leuke Tour georganiseerd door Levi Hartstikke leuke Tour operator genoten van deze tocht super aanrader
Martrim heeft ons geweldig leuk…
Martrim heeft ons geweldig leuk begeleid! De route was echt geweldig. Hele mooie beleving en zeker een aanrader!
Toppp!!
Toppp!!! Martrim, heeft ons heel leuk en goed geholpen!! Kei enthousiast
Crossen door Nimma
Martrim gaf de instructies duidelijk en met humor, en we hebben een supertof ritje gehad! Aanrader!
Steppen
Voor het eerst elektrisch gestept. Leuke ervaring. Goede uitleg vooraf. Ook nadien leuk onthaal. Zeker een aanrader
Super leuke ervaring
Super leuke ervaring, de e-choppers rijden lekker en relaxt. Goede uitleg van te voren en ‘de ooij’ route is erg leuk om te doen.. echt prachtige natuur. Het is zeker een aanrader, ook verstandig om de 3uur tour te doen. Die was namelijk zo om!
Leuke ervaring om met een e-chopper…
Leuke ervaring om met een e-chopper Nijmegen en omgeving te verkennen! Leuk en spontaan personeel, zeker een aanrader!
E-choppers
Dit was een erg leuke middag met de eshopper, martin en sander waren erg vriendelijk en behulpzaam met verzetten van afspraak. We hebben genoten.
Maritijn was very helpful and friendly
Maritijn was very helpful and friendly. And his English was really good. Thanks!
We hebben een leuke route gereden door…
We hebben een leuke route gereden door de Ooijpolder. We zijn goed op weg geholpen door Martriem. Een aanrader voor groepen!
Hele leuke middag gehad in de mooie…
Hele leuke middag gehad in de mooie oooh polder! Bedankt Martrien voor de goede service. Aanrader :)
Top geholpen met een leuke tour
Martrim heeft ons super goed geholpen zowel telefonisch als ter plekke. De plek is moeilijk vindbaar maar als je er eenmaal bent wordt je top geholpen. De chopper rijdt lekker en Nijmegen kan goed verkend worden.
Martriem en Nijmegen outdoor, Klasse!
Martriem vriendelijke kerel, goeie uitleg, super vriendelijke ontvangst en geweldige route! Goeie prijs✅
Supergaaf Martrien!!
Supergaaf Martrien!!! Bedankt en zeer enthousiast ontvangen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.